Poradna duly
Jana Čurdová
JAko myslim si ze nikdo normalni se tam nehlasi, vzdyt jsou to same extremy!!!!!
JA budu m it asi Jene slalom Marine, chtela jsem Speedy SX, ale odradil mne sportak, je hodne otevreny
Díl se všima byl fakt k popukání,no třeba mě strčit do takový rodiny tak okamžitě balím. Bože moje dlouhý háro - to bych to hned měla taky,fuj.
Raveno, já bohužel ani jednou nerodila dřív,první byl týden po termínu,druhý na termín. Ale je fakt,že třetí může být i dřív,ale nevěřím,že bys kvůli tomu abychom se potkali v porodnici chtěla přenášet tak hodně
Ale bylo by to hezký ![]()
My,vzhledem k tomu,že opravdu už zůstaneme u třetího,chceme barvu podle pohlaví- mám vybraný kočárek CAM Cortina X3 Tris Evolution (to je název jak pro formuli
)
No ja mam taky normalne dlouhy hodne bohaty vlasy (tedy Viktorko-Kubicek jim ted dal pekne zabrat), takze si nedovedu predstavit co by mi tam vsi udelali za paseku:-( brrrrr
No radsi bych se stebou setkala jinde to mi ver:-) a prenaset se mi nechce ani minutku navic, ale znam sve stesti cim driv chci, aby tu uz prcek byl tak tam naschval zustane:) a stim nic neudelam:o
Ty Cortiny jsou fakt krasny, kamaradka ji chce taky…ale prijde mi to spousta penez za kocarek…
jee mne to tu dneska nebavi a hlavne uz jsem „spapala“ (vystizneji sezrala) celou svacinu (podotykam ze to bylo jidlo na cely den) a mam porad hlad…ach jo budu jak 3 koule
Kato mne se libi kocarky od Patronu (cesky vyrobce misto Liberty, vede u mne zatim Zephyr, ikdyz mozna se jeste rozhodnem pro jiny typ:-)), navic Melnik je od nas cca 50 km a maji podnikovou prodejnu, a vejdem se do 10 tisic
a pripadne reklamace by taky nemeli byt problem:-) Navic jsem na nej nesehnala zatim zadni negativní ohlasy:-)
Koukala jsem na net a tam se dají sehnat kolem 17 tisíc,je to trojkombinace a má úplně všechno.Je to dost,ale ségra si koupila kočátek kolem 8 tisíc a ve finále teď pro malou má nový sporťák,protože ji ten starý nevyhovoval skládat. A dostala se skoro na stejný peníze. Mě na tom kočárku hlavně fascinovalo to jednoduchý přehazování všech dílu,stačí na to jedna ruka
No prostě já sem do něj zamilovaná,chápete to
![]()
No ja vysolim za kocar 22tisic........doufam, ze vic ne.
Sice mam doma po Jenikovi, ale nejdou otacet kola a to je u mne dulezity. a pak aby byl lehky
všem krásné dopoledne…No když už jste zabloudily do těch kočárků..já mám vybraný každý týden jiný, takže jak se bude blížit doba nakupování, tak se rozhodnu podle toho, jakej u mě bude zrovna aktuální
I když taky přiznávám, že se řídíme i cenou. Teď to momentálně nemáme jednoduchý, takže „přežíváme“ i když bydlíme více méně u rodičů. A nejspíš to bude do toho listopadu ještě horší
Ale mě přece NIC nerozhází!!!
Hi, to byl optimistickej příspěvek hned přd obědem, co? Se omlouvám, ale mám nějakou depku nebo co!!!
Jooo to chapem, clovek se zamiluje jedna dve:-), ja si ho zatim nezkousela slozit ale chystam se na to:-) tak doufam ze mi to nezkazi dojem a nebudu muset zas vybirat znovu…
To mne od otacecich kol zrazovala kamoska strasne na ne nadavala:-) kdyz ono se vybira lip kdyz ma clovek nejaky zkusenosti…
No Raveno, pokud jdes jen s kocarem, tak mi byli otacave- neotacave kola putna, ale ted budu s kocarem a batoletem za ruku.......a neni v mych silach jednou rukou porad nazvedavat kola, abych zmenila smer.......moje batolatko je desne rychle a neposloucha, takze pokud ho nemam v pazourech tak je to des!!!!!
jo jo, to mi kámoška taky radila, že ta otáčivá kola jsou nejvíc v pohodě.
Hele a vy už máte ty kočárky pevně vybraný??? Tož to abych sebou pohla
![]()
Napoly mne by taky doma neproslo dat za kocarek vic jak 10-12 tisic:-)… Navic kupujeme uplne vsechno, jelikoz jsme prvni v cele sire rodine a kamosky jsme taky predbehly… takze nic nededime:-) A babicky se taky nepretrhnou:-) Takze uspory chudnou a tatka nestaci zirat ![]()
Ale co hlavne ze se mame radi:-)
Kato vidis to mne vubec nenapadlo, tak si asi pujdu vyzkouset jestli nemaj nejakej s otacivejma koleckama:-), protoze pokud to pujde chteli bychom cca za 2 roky jeste jednoho prdolku, jak se rikavalo v jednech plinach:-)
jo, to mi povídej. My zase máme v rodině samé kluky - hlavně z přítelovi strany, takže mít chlapečka by bylo „ideální“ s hlediska hadříků a tak. Ale říkali jsme si , že určo budeme mít holčičku, protože budem muset koupit všechno od začátku
Ale aspoň by byla sranda…
Raveno, NApoly......
no kdyz jsem cekala JEnika, taky jsem mela limit na kocar a koupili sme za 6700 se vsim..........no ale je to tezka kravka.......a ted bude jako balkonovy kocarek.
a pak jsem stejne kupovala Golfky soce jen 3 tisice, ale dalsi investice
No kocarek- tenhle jsem chtela uz u Jenika, ale nemeli sme na nej,...........a vlastne nemame ani ted, ale doufam, ze ta nova manzelova prace bude lepe placena a nejak se vzmuzeme......
TAky jsem nededila po nikom, teda jenom pleny jeste po manzelovi, ale to jsou drzaky..........a pak az Jenda vyrostl, tak neco po sestrence dostal, ale vetsinou vetsi velikosti.
Oblecky jsem mela par novych........z kazde velikosti a jinak nakupovala v sekacich.
U nas nejvic jelo bodycka, puncosky, mikci, teplaky, nebo kalhoty, a nejvice overalky na spani
Zadne dupky to sme nenosili......a je fakt, ze nekupujte toho moc.......deti rychle rostou......
Jinak ja nepotrebuji mit na diteti veci NEXT a jine znacky..........hlavne to musi byt funkcni!!!