Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
2.3.09 15:52

Broskvicko, tak fnukaci den je dneska asi vsude, u nas, u sousedky (ma 5 mesicni holcicku) ..... je to na zabiti, temer se mi nepodarilo Matyska uspat, spal jen asi 3/4 hodky (normalne pres poledne spi treba i 2 hodky) …
Nastesti v kocaru nakonec usnul a spinka uz alespon hodinku, tak aby byl poradne odpocatej…
mate takovej blbej den i vy ostatni? Co den, i noc byla pekne na houby, malej zase spinkal po dvou hodinach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.3.09 15:59

Ahoj Zdenko, u nás je to úplně stejný. Dopoledne byl Ondra docela v pohodě, ale od 11h to stojí za prd :( Pokud ho nenosím v ruce tak brečí, zabral asi na 15 min. a probudil se zase s pláčem. Jsem vyřízená, potřebovala bych uklízet a nemůžu se od něj hnout, hrůza :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.3.09 17:51

Ahoj holky, tak u nás naopak dnes fajn, zato včera horor. :?
Elda byla megaprotivná, jak si navykla na horách pořád na zábavu, tak se doma nudila a Kubulda by l nervní asi z toho rambajzu, co tu byl, takže blázinec. :evil: Večer jsme byli úplně grogy.
Jsem si říkala, jestli mě dneska neodvezou, když je F v práci, ale nakonec super. Dopoledne tu byla chvilku kámoška, tak jsem jí nechala Elišce na pospas, El totiž miluje návštěvy a odpoledne jsme vyrazili na dětské hřiště, přestože poprchávalo. Přišli jsme před chvilkou, Eli se povaluje u PataMata a Kubula už 4!!! hodiny spí. :lol:
Takže už vím, jak na ně, jen aby taky spolupracovalo počasí. :wink:

Jinak už nejspíš máme po růstovém spurtu, Kuba se po dvou hodinách budil jen dvě noci a na dnešek už jen ve tři a pak až v půl osmé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.3.09 21:08

Ahoj, tak u nás se dnes taky zlobilo. Ale mužu si za to sama. Celej den jsem ho nosila a chovala a pak když jsem potřebovala něco poklidit, tak žalostně plakal, ale tak srdceryvně. No tak jsem neudělala vubec nic :roll: , ale práce počká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.3.09 23:36

Ahoj holky,
u nás se dneska nezlobilo, den byl normální.
Jak jsem tu psala, že Monča zlobí s otáčením na bříško, tak tady mám malou videoukázku, kdy ji chci omýt hadříkem a ona nechce ležet na zádech :evil: :) Snad to půjde v pohodě přehrát, ještě před natáčením se překulila asi 6×.

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.3.09 06:59

Ahoj Deimy, ta je teda šikovná :) :) Musela jsem se smát, jak se přetáčela pořád znovu a znovu. Fakt super video, díky za ukázku :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
3.3.09 09:29

Ahojky,
vy jste se teda pěkně rozepsaly :)
Deimy , koukala jsem na video a Monička nemá chybu :potlesk: Umí se krásně otáčet na bříško. Pěkně u toho kope nožičkama. Je to holka šikovná :potlesk: Anetka se moc na bříško otáčet nechce, tak s ní každý den cvičím. Co noha, už je to lepší? Kvůli zánětu beru čípky a v informačním letáku bylo taky napsáné, že to není vhodné pro kojící ženy. Volala jsem tedy na gyndu a tam mi řekli, že to je psané u každých léků a že to, co mi předepsal gyndař, tak těch škodlivin obsahuje nejméně. Už je beru týden a zatím je vše OK. S tím Tramalem bych asi taky nevěděla jestli ho brát nebo ne.
Lostritis , jak jsem to četla s tou nehodou, tak mi mráz běhal po zádech. Hlavně, že se nikomu nic nestalo a teď už je máš zase doma :)
Kykoušku , jste moc pěkná rodinka a moc vám to na fotkách sluší. Všechny děti jsou si fakt hodně podobné :) Dominik vůbec nevypadá tlustě, ale pěkně zdravě :) Jinak Anetka má taky dolíček jenom na jedné straně :lol:
Zítra jdu s Anetkou poprvé cvičit, tak jsem zvědavá jak nám to půjde. Je to docela levné, půl hoďka stojí 30,–Kč :)
Dneska je zase škaredě. Tajně doufám, že se to po obědě zlepší a já budu moct vyrazit s kočárem a pesanem ven. V sobotu jsem venku s Anetkou nebyla a ona byla pak děsně protívná :roll:
Tak se všici opatrujte, páčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.09 09:30

Ahoj Deimy,
teda ta je šikovná! Nejradši by už vstala a šla někam sama co? :wink:

Já jsem včera přelstila Matíka. Furt se chtěl chovat a nosit a spinkat jen u mě v náručí. Tak jsme vytáhla z prádla svoje zapocený tričko. To jsme mu dala do postýlky a on spinkal 2,5 hodiny 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
3.3.09 10:28

deimosko, krásný video a hlavně krásná a šikovná holčička! :P Ale dá to pak práci s ní něco udělat, viď, když sebou takhle šije … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
3.3.09 10:56

Ahojky,
Broskvicko, teď to podle metříku vypadá, že máme stejně staré miminka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.3.09 12:20

Ahojky…
Deimy , no to je šikulka. Tak to my se takhle teda napřetáčíme ani náhodou. Jen tak na pulku aby se neřeklo. Moc krásný video :potlesk: .
Broskvičko , teda to by mě nenapadlo, že mimčo jde takhle obestit :lol: , tak jsis odpočinula, vid? My dnes máme plakací den, tak taky nic dnes neudělám.
Deni , a Co je to za cvičeníčko?? Jo a děkuju, že se vám tak líbíme… Kdybych tam nebyla já, tak jsou ty fotky lepší :lol: Jinak ti závidim, že jdeš na procházku. To já mám na týden vystaráno. Už jsme opět nemocný. Teploty 39,5, rýma a kašel. Už jsem z toho smutná. 5 dní ve školce a je to tady zase. Opravdu jsem z toho vyčerpaná :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.3.09 13:09

Ahoj holky,
tak hlásím, že jsme dnes dostali první hexu, Ondra byl statečnej, jen zabrečel a pak už byl v pohodě. Teď usnul, tak ho to asi unavilo :D
Jinak naše dnešní míry jsou:
délka: 61 cm
hmotnost: 7,02 kg
obvod hlavy: 42 cm
VF 2×2
Doktor říkal, že kdyby Ondra nebyl kojenej, tak že by si myslel, že musíme s jídlem ubrat, ale že u kojenýho dítěte je to v pohodě:-) Tak jsem ráda, že je v normě, ten můj tlusťoch :D :D
Holky, měli vaše miminka na očkování nějakou reakci???
Deniso: Koukám, že Anetka se má taky dobře, co? :) Moc jí to na fotkách sluší :D
Kykoušku: To Tě teda lituju, to je hrůza, že už jste zase nemocný :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.09 13:09

Ahojky,
Deniso, nooo Vám a Deimoskou omladily ratolesti :wink:. Jo a Kykoušek má správnou připomínku, jak s malou cvičíš?
Kykoušku teda to naštve! To je jen vidět, jak jsou některý rodiče nezodpovědný a cpou nemocný děti do školky! :evil: . Můžeš si tam aspoň někde stěžovat, aby ty učitelky nemocný dítě nevzali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.09 13:18

Jo ještě Kykoušku s tím tričkem jsem to někde četla, tak mě napadlo, že to zkusim. Teď to kupodivu taky zabralo 8O , no ale radši nebudu přehnanej optimista. Zejtra mi to Matu klidně může dát „sežrat“ :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.3.09 13:32

No je to děs ta školka. Taky jsem nadávala, že je tam rodiče cpou mezi zdravé děti :-) :-). Chápu, že někteří chodí do práce, ale už hlavně kvuli dítěti bych ho nechala doma v posteli. Vždyt tomu nemocnýmu děcku nemůže být přeci dobře a ještě když choděj každý den ven. Ale tohle je nějaká zákeřná chřipajzna. Včera odpol dobrý, večer trochu kašel a v noci to propuklo na plno. Tak jak to rychle přišlo, tak snad to rychle odejde. Já bych si stěžovala, ale nejsem zrovna tenhle typ. To já si zanadávám a přečkám to. Ale při zápisu nám říkali, že když přijde díte s malou známkou nemoci (třeba jen rýma), tak volají rodičum a ihned odesílají domu. No a to asi kecali.
Zoano , tak gratuluji k prvnímu očkování :dance: , Domin pokud neonemocní, tak pujde za týden. Jsem na něj zvědavá na bručounka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí