Poradna duly
Jana Čurdová
Broskvicko, tak fnukaci den je dneska asi vsude, u nas, u sousedky (ma 5 mesicni holcicku) ..... je to na zabiti, temer se mi nepodarilo Matyska uspat, spal jen asi 3/4 hodky (normalne pres poledne spi treba i 2 hodky) …
Nastesti v kocaru nakonec usnul a spinka uz alespon hodinku, tak aby byl poradne odpocatej…
mate takovej blbej den i vy ostatni? Co den, i noc byla pekne na houby, malej zase spinkal po dvou hodinach ![]()
Ahoj Zdenko, u nás je to úplně stejný. Dopoledne byl Ondra docela v pohodě, ale od 11h to stojí za prd
Pokud ho nenosím v ruce tak brečí, zabral asi na 15 min. a probudil se zase s pláčem. Jsem vyřízená, potřebovala bych uklízet a nemůžu se od něj hnout, hrůza ![]()
Ahoj holky, tak u nás naopak dnes fajn, zato včera horor. ![]()
Elda byla megaprotivná, jak si navykla na horách pořád na zábavu, tak se doma nudila a Kubulda by l nervní asi z toho rambajzu, co tu byl, takže blázinec.
Večer jsme byli úplně grogy.
Jsem si říkala, jestli mě dneska neodvezou, když je F v práci, ale nakonec super. Dopoledne tu byla chvilku kámoška, tak jsem jí nechala Elišce na pospas, El totiž miluje návštěvy a odpoledne jsme vyrazili na dětské hřiště, přestože poprchávalo. Přišli jsme před chvilkou, Eli se povaluje u PataMata a Kubula už 4!!! hodiny spí. ![]()
Takže už vím, jak na ně, jen aby taky spolupracovalo počasí. ![]()
Jinak už nejspíš máme po růstovém spurtu, Kuba se po dvou hodinách budil jen dvě noci a na dnešek už jen ve tři a pak až v půl osmé.
Ahoj, tak u nás se dnes taky zlobilo. Ale mužu si za to sama. Celej den jsem ho nosila a chovala a pak když jsem potřebovala něco poklidit, tak žalostně plakal, ale tak srdceryvně. No tak jsem neudělala vubec nic
, ale práce počká…
Ahoj holky,
u nás se dneska nezlobilo, den byl normální.
Jak jsem tu psala, že Monča zlobí s otáčením na bříško, tak tady mám malou videoukázku, kdy ji chci omýt hadříkem a ona nechce ležet na zádech
Snad to půjde v pohodě přehrát, ještě před natáčením se překulila asi 6×.
Ahoj Deimy, ta je teda šikovná
Musela jsem se smát, jak se přetáčela pořád znovu a znovu. Fakt super video, díky za ukázku
![]()
Ahojky,
vy jste se teda pěkně rozepsaly ![]()
Deimy , koukala jsem na video a Monička nemá chybu
Umí se krásně otáčet na bříško. Pěkně u toho kope nožičkama. Je to holka šikovná
Anetka se moc na bříško otáčet nechce, tak s ní každý den cvičím. Co noha, už je to lepší? Kvůli zánětu beru čípky a v informačním letáku bylo taky napsáné, že to není vhodné pro kojící ženy. Volala jsem tedy na gyndu a tam mi řekli, že to je psané u každých léků a že to, co mi předepsal gyndař, tak těch škodlivin obsahuje nejméně. Už je beru týden a zatím je vše OK. S tím Tramalem bych asi taky nevěděla jestli ho brát nebo ne.
Lostritis , jak jsem to četla s tou nehodou, tak mi mráz běhal po zádech. Hlavně, že se nikomu nic nestalo a teď už je máš zase doma ![]()
Kykoušku , jste moc pěkná rodinka a moc vám to na fotkách sluší. Všechny děti jsou si fakt hodně podobné
Dominik vůbec nevypadá tlustě, ale pěkně zdravě
Jinak Anetka má taky dolíček jenom na jedné straně ![]()
Zítra jdu s Anetkou poprvé cvičit, tak jsem zvědavá jak nám to půjde. Je to docela levné, půl hoďka stojí 30,–Kč ![]()
Dneska je zase škaredě. Tajně doufám, že se to po obědě zlepší a já budu moct vyrazit s kočárem a pesanem ven. V sobotu jsem venku s Anetkou nebyla a ona byla pak děsně protívná ![]()
Tak se všici opatrujte, páčko ![]()
Ahoj Deimy,
teda ta je šikovná! Nejradši by už vstala a šla někam sama co? ![]()
Já jsem včera přelstila Matíka. Furt se chtěl chovat a nosit a spinkat jen u mě v náručí. Tak jsme vytáhla z prádla svoje zapocený tričko. To jsme mu dala do postýlky a on spinkal 2,5 hodiny ![]()
deimosko, krásný video a hlavně krásná a šikovná holčička!
Ale dá to pak práci s ní něco udělat, viď, když sebou takhle šije … ![]()
Ahojky,
Broskvicko, teď to podle metříku vypadá, že máme stejně staré miminka ![]()
Ahojky…
Deimy , no to je šikulka. Tak to my se takhle teda napřetáčíme ani náhodou. Jen tak na pulku aby se neřeklo. Moc krásný video
.
Broskvičko , teda to by mě nenapadlo, že mimčo jde takhle obestit
, tak jsis odpočinula, vid? My dnes máme plakací den, tak taky nic dnes neudělám.
Deni , a Co je to za cvičeníčko?? Jo a děkuju, že se vám tak líbíme… Kdybych tam nebyla já, tak jsou ty fotky lepší
Jinak ti závidim, že jdeš na procházku. To já mám na týden vystaráno. Už jsme opět nemocný. Teploty 39,5, rýma a kašel. Už jsem z toho smutná. 5 dní ve školce a je to tady zase. Opravdu jsem z toho vyčerpaná
![]()
Ahoj holky,
tak hlásím, že jsme dnes dostali první hexu, Ondra byl statečnej, jen zabrečel a pak už byl v pohodě. Teď usnul, tak ho to asi unavilo ![]()
Jinak naše dnešní míry jsou:
délka: 61 cm
hmotnost: 7,02 kg
obvod hlavy: 42 cm
VF 2×2
Doktor říkal, že kdyby Ondra nebyl kojenej, tak že by si myslel, že musíme s jídlem ubrat, ale že u kojenýho dítěte je to v pohodě:-) Tak jsem ráda, že je v normě, ten můj tlusťoch
![]()
Holky, měli vaše miminka na očkování nějakou reakci???
Deniso: Koukám, že Anetka se má taky dobře, co?
Moc jí to na fotkách sluší ![]()
Kykoušku: To Tě teda lituju, to je hrůza, že už jste zase nemocný ![]()
Ahojky,
Deniso, nooo Vám a Deimoskou omladily ratolesti
. Jo a Kykoušek má správnou připomínku, jak s malou cvičíš?
Kykoušku teda to naštve! To je jen vidět, jak jsou některý rodiče nezodpovědný a cpou nemocný děti do školky!
. Můžeš si tam aspoň někde stěžovat, aby ty učitelky nemocný dítě nevzali?
Jo ještě Kykoušku s tím tričkem jsem to někde četla, tak mě napadlo, že to zkusim. Teď to kupodivu taky zabralo
, no ale radši nebudu přehnanej optimista. Zejtra mi to Matu klidně může dát „sežrat“
![]()
No je to děs ta školka. Taky jsem nadávala, že je tam rodiče cpou mezi zdravé děti
. Chápu, že někteří chodí do práce, ale už hlavně kvuli dítěti bych ho nechala doma v posteli. Vždyt tomu nemocnýmu děcku nemůže být přeci dobře a ještě když choděj každý den ven. Ale tohle je nějaká zákeřná chřipajzna. Včera odpol dobrý, večer trochu kašel a v noci to propuklo na plno. Tak jak to rychle přišlo, tak snad to rychle odejde. Já bych si stěžovala, ale nejsem zrovna tenhle typ. To já si zanadávám a přečkám to. Ale při zápisu nám říkali, že když přijde díte s malou známkou nemoci (třeba jen rýma), tak volají rodičum a ihned odesílají domu. No a to asi kecali.
Zoano , tak gratuluji k prvnímu očkování
, Domin pokud neonemocní, tak pujde za týden. Jsem na něj zvědavá na bručounka ![]()