Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
3.10.09 12:28

Ahoj holky,
u nás stav VCELKU normalizován. :wink:
Ve středu jsem byla s dětmi na kontrole, Kubulka je úplně v pořádku, Eli ještě doléčujeme, je trochu zahleněná, ale přesto se teď rekreuje u babičky. Jen jí mám nechat ještě příští týden určitě doma, takže předpokládám, že se školkou budeme začínat úplně od začátku. :?
No, hlavně aby mi vydrželi chvilku zdraví, jak omarodí, jsem totálně bez nálady, je to tak ubíjející, jak jistě všechny dobře víme. :wink:

Psala jsem vcelku!!! , neboť nám to kazí tatínek. :twisted: Už byl úplně v pořádku, uschopněn, ve čtvrtek šel s Eli ven a „nevěděl, že je venku zima a bude pršet“, takže se málo oblíkl.
Jo, okna i teploměr vlastníme!!! :roll:
Takže tu zas od včerejška chrchlá a plouží se s peřinou a čajem a leze mi na nervy a kazí pohodu!!! :twisted: Uf, to se mi ulevilo. :lol:
Ale jinak ho miluju. :wink:
Jo a v sobotu je u nás velkouklízecí den, že by to mělo taky souvislost :?: :lol:

Kuba už má i termín na operaci, jdeme 4.ledna, tak mám ještě dost času si zvyknout na myšlenku, že toho mého malinkého mazlíka budou „řezat.“ :roll:
Já samozřejmě vím, že je to výkon minimálního rozsahu, který ti urologové dělají „běžně“ a taky je to nezbytné, čím dřív tím líp, ale stejně…
Hlavně si pořád představuju (vzhledem k tomu, že jsem „od fochu“, mi to jde výborně :roll: ) různé komplikace vyplývající z anestezie, následné infekce a jiné… :roll: Nejradši bych s ním šla i na sál a dohlídla tam na ně. :lol:

Kykoušku: samozřejmě moc gratuluju k přestěhování, my věděly, že to zvládneš „levou zadní“. :wink: A taky Domíkovi k ťapání, kde jsou ty naši novorozenečkové…miminka…kojo problémy…první příkrmy… :roll: :lol:
Můžeš mi prosím poslat taky přístup k tobě na rajče, ať se můžu kochat a chválit. :wink:

Deni: Anetka je úžasný vodní živel, fakt šikulka, videa jsou moc hezký. :)

broskvičko: :lol: teda kdyby tvoje tchyně viděla naše 8mi ? kilové miminko, asi by na nás poslala sociálku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.10.09 21:12

Ahojky, krásný sobotní večer přeji :D
Dneska byl odpočinkový den. Děti vstávala v 9 hodin, ve 12 zase usnuli (všechny tři :lol: ) a já s tatinkem také a probudil nás Domik s brekotem ve 4 hod 8O 8O . To byla opravdu sobota, jaká se dlouho nevidí a nepodaří :roll: :lol:

Deimy, teda to bych vám tam umrzla. Já jsem taky zmrzlik. Dětem to nevadí, me jo :lol: . Ale lepší chladněji, než přetopeno. Jste pak lépe připraveni na zimu na bacily. A to kopáni uplně chápu. Vzpomínám, jak mě Domik krásně budil. Je já jsem tak rada, že spi ve svém pelíšku. To je parada. .

Lostritis, jsem moc rada, že je vše ve starých kolejích - skoro. S tou operaci te chápu. I malej zákrok dokáže pěkně vystresovat. Budu na vas myslet. Človek si říká - už aby to bylo a na druhou stranu je rad, že je to za dlouho. Brouček malej.

S tatinkem si nicc nedělej. Oni chlapi, když jsou nemocný, tak vždycky ze sebe dělají chudáčky. Na tož aby se starali i o deti jako musime s chřipkou o tom žádná :lol: . Ale uvaříš mu čajiček a on ti bude moc vděčný :wink: . Jsou to osubky vypočítavé :lol:
S Elinkou to bude ve školce první dva dny jako na začátku, ale pak si zase zvykne a bude to lepší. Je to pořád starost s těma našema mrnátkama, ale krásná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
5.10.09 23:58

Elišce přeju všechno nejlepší k svátku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.10.09 12:06

No jo vlastně a ještě koukám do kalendáře a vubec mě to nenapadlo. Taky přeji vše nejlepší a hodně radostí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.10.09 22:03

Jak víte, chystáme novou verzi eMimina. Již několik týdnů ji máte máte možnost testovat a psát nám, co se vám líbí a co ne. Podle Vašich připomínek jsme udělali spoustu změn a protože se blíží definitivní a ostré spuštění nové verze potřebujeme, aby se ještě před dnem D na novou verzi podívalo co nejvíc lidí - však víc hlav víc ví a může najít chybky, které nám unikly.

Prosím, podívete se na ni tady:
http://www.motivo.cz/emimino.php

Připomínky nám pište sem:
https://www.emimino.cz/modules.php?…

Moc moc děkujeme a těšíme se na vaše poznatky :)

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.10.09 10:36

Ahojky maminky, mám dotaz. Co budete kupovat k prvním narozeninám? Pořád přemýšlím. Taky jsem děti objednala k jednomu vyhlášenému fotografovi v Praze. Domik bude slavit a děti také. Takže to vezmeme pod jedno. Chci si dát jednu jejich velikou fotku přes celou zed do ložnice, abych ty svoje bambulky měla ve dne v noci na očích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.10.09 00:26

Ahoj,
Monika mi teď v noci trochu zlobí - budí se každou hodinu nebo každé 2 hodiny. Tak nevím, jestli na ni třeba neleze nějaká nemoc, nebo to jsou zuby :(

Lostritis: Když šel kdysi Luky pod narkózu, tak jsem se nejvíc bála té narkózy, že se mi už neprobere, že mu bude strašně špatně apod. Ale dobře to zvládl, hůř jsem to zvládala já.

Kykoušku: koukám, že u vás to bude už za necelé 2 týdny - strašně to letí. Monice moc dárků kupovat nebudu. Dost hraček má po Lukym (ten má momentálně nejradši Moničiny hračky a Monika naopak ty jeho). Mám pro ni akorát látkovou panenku s plastovým obličejem a plyšáka. Luky měl za úkol jí taky vybrat nějaký dárek, tak vybral v OBI houbu na mytí ve tvaru nohy. Chtěl ještě koupit kaktus (kupuje to každému k narozeninám), ale ten jsem mu tentokrát zatrhla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
9.10.09 22:09

Ahoj holky, my budeme kupovat odražedlo. Děti toho maji moc a už vymýšlím jakej dort objednat. No a za měsic zase maji dvojčata a za dalši měsic jsou Vanoce. Takže des. Ale aspon to máme vše pod jedno krom svátku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.10.09 00:17

Kykoušku: teda máte to fakt nabité s těmi oslavami. Taky by mi nevadilo mít 4 dítka, ale manžel o tom nechce ani slyšet a nejspíš skončíme maximálně se třema. To abyste si pak koupili autobus na převoz všech členů rodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.09 12:07

Kykoušku, protože nám zítra nejde elektrika, tak přejeme s Matíkem už dneska Dominikovi všechno nejlepší a krásné k jeho

1. narozeninám!!!! ****

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
19.10.09 21:56

Jé moc děkujeme Broskvičko, jsi mooooc hodná a i všechny maminky tady. Zitra nam je rok. To strasně utíká.....bude velké focení u dortika a věřím, že mi ukápne slza štestí. Jsou to moji broučci. Akorat mam strach, že Domilisek dostane moc hraček, tak dvojčatka budou smutní. Ještě moc nejou zvyklé se dělit. Jinak snad zvladnu zitra večer vytřidit fotečky a hodit je na rajčatko. Zitra se ukážu, pápá a dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.10.09 10:54

Všechno nejlepší Domíkovi k narozeninám. :srdce: :-) Už je to velikej kluk. :wink:

Děkujeme za přání Elišce. :)

Jinak teda ahoj,
to jsem se sem zase vůbec nedostala, jsme po té nemoci courali po kamarádkách a MC, byli jsme u švagrovců na víkend, abychom si trochu užili, než přijde další choroba. A už je to tady!!! :twisted:
Eli už od včerejška zase chrchlá a má horečku. :roll:
Tak chodial do školky přesně týden, ale úplně v pohodě. ta pauza v podobě choroby jí fakt prospěla. :wink:
Teď jen doufám (a skoro jsem si jistá, že marně), že se nenakazí Kuba, ten má zatím jen rýmu.
Na dnešek jsem měla výživnou noc. Do půlnoci jsem opečovávala horečkující Elišku a než jsem před půl jednou stihla zalehnout, vzbudil se Kubula a nespal a nespal. 8O Zabral v půl třetí, spal celé DVĚ!!! hodiny a od půl páté do šesti zase strašil.
Navíc v těch půl páte se vzbudila i Eli a přestěhovala se k taťkovi do postele, takže když už mohl být relativně klid, tak sepnul Filipovi v sedm budík a bylo definitivně vystaráno.
Jsem spala zhruba výživné tři hodiny. :roll: :evil:

Tak se tu jen tak plácám, už mám druhé kafe a tááák se mi chce spát. A mrňata?? Ty jsou pochopitelně naprosto v pohodě cop se spánku týká, Eli navíc klesla teplota, tak prudí. :roll: :lol:

Ad. dárky k narozeninám: musím se přiznat, že náš bobísek si o narozeninách hraček neužije, od nás dostane veeelikou tatru na písek a šlus. Ještě jsme tedy dovezli z chaty odrážedlo autíčko po Elišce, tak to má taky jako nové. Co se týká příbuzenstva, tak vím, že babi má pro něj nějaké oblečení, asi malou hračku přihodí a švagrovic se už domlouvali, že by koupili plíny a něco takovýho, že je nic nenapadá.
Myslela jsem, že dostane ten auťák od taťky a já mu dám něco jiného, ale nic jsem nevymyslela. Je to tím, že Eli byla už odmala zavalována „krámy“, takže máme hraček spousty.
Ale pro Eli na vánoce mám vymyšleno darů spoustu, to zase bude vymýšlení, co nakonec dostane.
No naštěstí je to Kubulkovi zatím dost fuk. :wink: :lol:

Deimy: to je mi jasný, že operaci ponesu hůř já než Kuba. :wink:
Jak to u vás vypadá, už se tam snad s tím sněhem popasovali. :roll:
Jsem si vzpoměla u zpráv na tvoje namožené klouby z loňska. :?
Lukyho výběr dárku pro Moniku je fakt excelentní. :lol:

Jinak Kuba si vesele stoupá s oporou, leze na schůdek a padá dolů, zá:,–(ně po hlavě, ale krok ještě neudělal, a to přes to, že jsem vyměkla a koupila mu zimní boty. :wink: :D

Tak zatím pááá. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.10.09 15:00

Ahoj, Domíkovi přeju všechno nejlepší k narozeninám. Hlavně hodně zdraví, štěstí a dárků! :-)

Já jsem teď byla přes týden nemocná - bylo to podle mě jen banální nachlazení, ale vůbec se to nelepšilo. To bylo tím, jak nemůžu ležet a odpočívat, abych to vykurýrovala, a musím holt lítat okolo dětí. Naštěstí přes tento víkend jsem už měla možnost trochu si odpočinout a už jsem z toho snad venku. Divné, že děti to ode mě nechytily.

Lostritis: to je děs s těma nemocema. Snad to Kubík přečká jen s rýmou. Nevyspání znám, Monča se teď budí v noci 4× na kojení :evil: (přes den totiž nechce pít - jí nabízím vodu - a dohání to pak v noci), tak jsem permanentně nevyspalá.
Sníh u nás už trochu slezl. Minulý týden to byl celkem děs, protože pluhy odhrabávaly jen silnice a chodníky byly pouze prošlapané lidmi. Ale přes víkend naštěstí nesněžilo a docela to taje, i když sníh je tu stále (ale už ne na silnicích a chodníkách).
Jo, jo, ty moje klouby vzaly minule za své a ještě to není úplně v pořádku :( Tak jsem manželovi oznámila, že letos sníh odhazovat nebudu, abych si to ještě nezhoršila. Možná za rok bych to zase zkusila s lopatou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.10.09 15:11

Ahoj, ahoj, taky se přidávám k přání k Domískovým prvním narozeninám!!!!

K těm dárkům, zrovna na netu brouzdám a přemýšlím, co koupíme, Ondra bude mít za měsíc narozky, hned na to svátek a pak vánoce. Tak mu chci koupit už něco, co dostane pod stromek, ale bude to už na léto na zahradu, třeba toto:
http://www.e-baby.cz/…kem/d-70780/
Lostritis, s těma botkama to máme stejně, já ještě pořád odolávám, že mu zimní koupím, až bude chodit sám. Zatím máme jen sandálky na doma, protože pořád stojí a chodí za chodítkem, ale bez držení zatím ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.10.09 14:07

Ahoj maminky,

Tak fotečky už se kopírují, tak už by měly být hotové. Je to v rychlosti dělané, takže jsem to moc neprostřídila. Ale aspon tak. Jinak to byla fuška chytit nějakou tu pěknou fotku. Domika zajimala hlavne svička a patičkovi bylo zle, tak přemluvit ho o nějakej ten usměv skoro nemožné.

Deimy, teda ty tak často v noci vstáváš? 8O 8O , to musi byt strašné. my spíme celou noc už od pul roku a nedokážu si to představit. Opravdu klobouk dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí