Listopad 2010

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.4.10 16:09

Ahojte holky, jsem tu jen na skok a jsem strašně unavená, za moment si jdeme s manželem někam sednout a pak si dáme véču, malý je u babičky. Tak já jsem taky zastáncem chlapa u porodu, já ho měla opravdu těžký a opravdu mi to hodně pomohlo, kromě toho že jsem se necítila sama opuštěná tak mi pomáhal s kapačkama abych mohla rozchodit bolesti a pak držel hlavu u porodu a pak se staral o malého a řešil s primářem problémy které nastaly. Nastala i chvíle které se ještě dnes zasměju i když v ten moment i do smíchu nebylo… u tlačení mi měl držet hlavu a jak se nadechnu tak předklonit na prsa a já měla tlačit, jenže on nepočkal až se nadechnu a pevně mi držel hlavu na prsou a já sebou škubala abych mohla vůbec dýchat, natož tlačit :lol: ještě že to včas pochopil ale dnes když se o tom bavíme, tak mi říká jak to malé miloval od chvíle kdy ho uviděl, že si to ani neuměl představit jaký to bude ale prý se v něm probudily hrozné city v ten moment, takže u druhého bude zase a určitě s menšíma obavama, už ví co ho čeká. Taky mě viděl tak jak bych si to normálně nepřála, dělali totiž všechno proto abych vůbec porodila.. ale v žádném případě si nemyslím, že by tím změnil pohled na mě. V tu chvíli to opravdu člověk nevnímá a ty co už děti mají tak určitě souhlasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 16:12

jo a ta diskuze na kterou tu je odkaz mi přijde že snad to nikdo nemohl myslet vážně ne? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 16:34

Míšo, shodly jsme se na tom s kámoškou co se mnou byla napokoji, že v porodnici tě ten stud přejde :lol:

A ta diskuse? Nevím co si o tom myslím, stejně tak už je tady denně několik diskusi o tom, jestli je někdo připravený mít dítě. Stejně se to pak svrhne v hádku, protože sto hlav, sto názorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
22.4.10 16:35

Míšo já si myslím,že si dělaly nějaké puberťačky srandu nebo to jako není možný tohleto.. :twisted:

a jinak Tvůj popis manžela u porodu mě rozesmál a zároveň dojal, přesně pro tohleto tam chlapa chci.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 17:03

https://www.emimino.cz/…radte-40705/#… tohle taky stoji za přečtení 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
22.4.10 18:31

Ty jo tak mě je dneska špatně, odpol jsem poslala Nelinku s manželem ven a schrupla jsem si. To už se mi dloooouho nestalo vyspat se odpoledne

Chlap u porodu-rozhodně ano. Nejen že si myslím že se i sestry třeba chovají líp, tak i prostě pro ten pcoit nějaké jistoty. Akorát kdybych rodila v noci tak manžel musí pracovat a nemůže tam být. Má dobrou práci ale nevýhoda je že si nemůže vzít volno ani dovolenou,t akže e to dá dělat jen pár let a on to dělá zatím jen asi půl roku. Takže snad to nějak vyjde na den no.Ale já chci udělat všechno na světě pro to abych si někde vymohla císaře. Rodit už opravdu nikdy v životě nechci

• Citovat
  • Upravit
22.4.10 18:34

Moni, tak mamu si vziat nemozem, lebo je 700 km daleko. Teoreticky by mohla prist (a ja by som bola rada), ale v zime sa jej cestovat nebude moc chciet, ale hlavne je v dome so starsim bratom, ktoreho sa po porazke bojime nechat sameho. Teda, ujo nepotrebuje opateru, len je proste sam v dome a prvykrat mal z pekla stastie ze bol v izbe s telefonom ked mu ta zilka v mozgu praskla. Asi by som sa viac bala onho ako myslela na porod, keby bol v dome sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 18:37

kóčo, jak jsem si myslela, že už blindění přechází tak jsem se fakt mýlila, buď jsou nějaký erupce na slunci nebo já fakt nevím. Už netuším co sníst, aby mi zase nebylo špatně. :zed: :zed:

Holky ještě zážitek od obvoďačky: tak jsem tam přišla a ona, šmarjáá vy nejste normální, s takovým tlakem otěhotnět 8-o A já prosím? A ona jste Kateřina…ročník 1976 a já hned, nee jsem 1979. Paní doktor s klidným hlasem řekla, sestři vy jste mi dala špatnou kartu :zed:
Tak mi začla měřit tlak a prý, no ale vy ho máte teda vysoký? Na to jsem odpověděla: já? Nikdy jsem s tlakem problémy neměla :nevim: Tak zase měřila a zas jí to vyskočilo. Paní doktorku trklo, že bych si měla svlíknout tričko co jsem měla - mělo dlouhý rukáv, tak jsem ten rukáv měla vykasaný. Takže jak jsem to sundala, tak tlak byl v normě. Vyvodila z toho, že jsem měla přiškrcenou ruku tím lemem trika :zed: Jako nervy jsem měla pěkně našponovaný :jazyk: Už mně chtěla honit po internách a laborkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kóča
22.4.10 19:33

Consi jj přesně tak, nemůž se na jídlo ani podívat a přitom potřebuju něco sníst jinak je mi ještě hůř. Blázinec no :roll:
A proč chodíš k obvoďačce? Tlak si kontroluje gynekolog sám ne? Moč taky tak vím že se chodilo jen na EKG pokud vím

• Citovat
  • Upravit
22.4.10 19:41

kóčo proč už rodit nikdy, co máš za zkušenost? Já si teda užila fakt mazec ale rodit chci jen přirozeně i když tehdá jsem ze zoufalství taky prosila o císař ale díkybohu nebyl už třeba..
Kačko no mají tam u té dr pěkný hokej :lol: to chce klid dneska mě už nic nepřekvapuje a u doktorů už vůbec ne. Jinak já nezvracela ani jednou, jen mě ráno natahuje než se nasnídám naštěstí..
Mončo a ty si měla manžela u prvního porodu? Ted si neuvědomuju jestli už nějakého prcka máš :oops: No právě tam by pro mě manžel udělal fakt všechno, nechápu jak někde ty holky píšou, jak tomu svému u toho nadávaly a podobně, mě by to teda bylo líto, člověk má sice velkou bolest a trvá to dlouho ale ten chlap se snaží pomoct a není tam žádný hadr na kterém se vybiju z bolesti že jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 19:42

kóčo během teh. bys měla projít prohlídkou u praktika a zubaře pokaždé ale tlak u nás měří i na gyndě..
Holky tak to vám ani nebudu psát co všechno jsem si dala na večeři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.10 19:43

jako ty diskuze mi přijdou psané puberťačkama :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
22.4.10 19:55

consi: bych doktora asi trefila :D a tlak bych pak měla vysoký tričko netričko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 19:56

kóčo - než Ti dr. dá razítko do průkazky, tak změří tlak a zkontroluje moč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
22.4.10 19:57

dala jsem si cherry rajčata s mozarelou a tmavý chleba..tak uvidím, jak se zavděčím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí