Poradna duly
Jana Čurdová
Mala mluvi vic anglicky, nez cesky
I kdyz mame ceskou aupair, tak proste spoustu slov anglicky, ale je pravda, ze vic tech, co jsou jednodussi. Ted tu kouka na opici Zofku a krici monkey, monkey ![]()
Ja s pritelem jedine anglicky, cesky neumi, na malou se snazim cesky, ale nekdy mi to ujede a mluvim anglicky. Je to boj, ale musi se vydrzet, ze jeden rodic jeden jazyk, druhy rodic druhy jazyk. jak se to zacne mixovat, tak je to blby a dite to plete. ![]()
Webparazitku, musis to vydrzet v ty Cestine! Jednou Ti mala bude fakt vdecna!!!! Snaz se, ja vim, ze je to urcite tezky, ale dite prej i kdyz zjisti, ze mluvis anglicky s pritelem, tak je to v haji. Proste se to snazit tutlat, co se da a na dite mluvit jen cesky! Anglicky se nauci, protoze vyrusta v tom prostredi, ale Ty to musis fakt zmaknout!!!! Drzim moc palecky! I Tobe, i sobe, jestli to jednou tak zvladnu, jak umim radit!
![]()
PEtrala tak to ti závidím…já u prvního pokusu nahoře 10kg a u druhého 2 kg…mezi tím nešlo dolů ani kilíčko!!!
takže to bude po porodu fakt sranda to dostat dolu ![]()
holky já sem normálně asi 2 kg shodila!
myslela sem, že se v těhu nabírá ![]()
@webparazit Ahojky, tak ses tu konecne zase objevila
ja byla na dovolene v Cesku, tak jsem si samozrejme ultrazvuk nenechala ujit, jinak bych si tez pockala. Ma mi dojit termin postou na ult do nemocnice a jeste neprisel, tak snad na me nezapomeli ![]()
Jinak ja to ani tak neberu jestli ziji v UK nebo v CR, byla jsem zvykla se od mala porad nekam stehovat a pred rokem to vyslo na Severni Irsko a tak ted ziju tady a proste to neresim a rodit budu tady, rozhodne neplanuji kvuli tomu letet do CR.
Jedina skoda je, ze jsem mela slibene, ze me odrodi moje nej kamaradka ![]()
Nevolnosti stale, cokoladu ani videt, maso take ne. Dnes jsem si dala krupicovou kasi. Premyslim o testovinach s tvarohem. Vcera jsem si posmakla na babovce s kakaem. Tak to jen tak pro inspiraci vsem ![]()
@Lucinatko - tak tvaroh taky můžu a s čokoládou a masem jsem na tom stejně ![]()
Dneska jsem si dala okurky s kefírek a už jsem zase na vodě.. ![]()
Už mě to fakt nebaví!!!! ![]()
Tak dneska se mi začíná luxusně rozjíždět alergie a to mě dr.ujišťovala, že se to spíš zlepší :'( , zatím se s tím pokusím bojovat bez prášků, tak uvidím.
Hezký večer všem,no já ho moc hezký nemám
no od rána mi bylo dost dobře,že jsem umyla i koupelnu,po dlouhé době,pak po obědě jsem si šla lehnout,ale já za celý den nikdy neusnu,tak jen tak odpočívám a už mi začínalo být zle,byla jsem venku na zahradě,mamka ,mi přišla pomoct s krtincama,no spíš je uklízela sama,nebo krtek se docela vyřádil,tak venku mi bylo fajn a pak kolem půl šesté jsem dostala hlad,tak jsem si dala s hroznou chutí čerstvý chleba s máslem a rajčetem,jen půl ktajíčku a co?tak vydržel ve mě asi dvě minuty a šla jsem
děs,děs,děs,pak m bolí želudek a hodinu mě třepe zima,fakt to nesnáším,takže tedˇpiju jen dětský čaj a k tomu suchý rohlík,nevím když bliju,tak většinou večer,to asi není ranní nevolnost…
petulklo já to mám úplně stejně…žalůdek mě pak tady dost bolí…pak žužlám jen piškoty nebo takové ty velké tyčinky nebo suchej rohlík
…ale prej to přejde tak tomu věřím…snad už to dlouho nepotrvá ![]()
@Hoope taky čekám že tak za dva týdny to už by měl začít 12tt bude líp,nebo
mě je tak zle asi od 5tt,no zle ne zle,jen aby se mimi klubalo,ale takový malý bobas a tak nám dává zabrat,2cm frajer no ![]()
@petula5 no a ten vývar si zkoušela..?:)
mám jen takovej pocit, nebo mně tu vážně každej ignoruje?
mo je je zle od 6+1…a poslední týden je to teda dost
......já jsem teprve v 9tt takže ještě mě to asi chvilku potrvá ![]()
@Terrrka proč by jsme tě ignorovali,já možná všechno nestíhám pročíst,nebo si vše nepamatuji,co jsi radila,no vývar,jo jedla jsem ho dva dni a tedˇzase ani vidět,já totiž nikdy nevím,co budu jist,něco uvařím,že mám na to chutˇa pak to nemůžu ani cítit,jsem normální a denně něco jiného ![]()