Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7438
11.4.12 15:32

Mala mluvi vic anglicky, nez cesky :? I kdyz mame ceskou aupair, tak proste spoustu slov anglicky, ale je pravda, ze vic tech, co jsou jednodussi. Ted tu kouka na opici Zofku a krici monkey, monkey :mrgreen:

Ja s pritelem jedine anglicky, cesky neumi, na malou se snazim cesky, ale nekdy mi to ujede a mluvim anglicky. Je to boj, ale musi se vydrzet, ze jeden rodic jeden jazyk, druhy rodic druhy jazyk. jak se to zacne mixovat, tak je to blby a dite to plete. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
11.4.12 15:44

Webparazitku, musis to vydrzet v ty Cestine! Jednou Ti mala bude fakt vdecna!!!! Snaz se, ja vim, ze je to urcite tezky, ale dite prej i kdyz zjisti, ze mluvis anglicky s pritelem, tak je to v haji. Proste se to snazit tutlat, co se da a na dite mluvit jen cesky! Anglicky se nauci, protoze vyrusta v tom prostredi, ale Ty to musis fakt zmaknout!!!! Drzim moc palecky! I Tobe, i sobe, jestli to jednou tak zvladnu, jak umim radit! :hug: :hug: :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
11.4.12 16:31

PEtrala tak to ti závidím…já u prvního pokusu nahoře 10kg a u druhého 2 kg…mezi tím nešlo dolů ani kilíčko!!! :( :nevim: :nevim: :nevim: takže to bude po porodu fakt sranda to dostat dolu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.4.12 16:38

holky já sem normálně asi 2 kg shodila! :( myslela sem, že se v těhu nabírá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
11.4.12 17:49

@webparazit Ahojky, tak ses tu konecne zase objevila :) ja byla na dovolene v Cesku, tak jsem si samozrejme ultrazvuk nenechala ujit, jinak bych si tez pockala. Ma mi dojit termin postou na ult do nemocnice a jeste neprisel, tak snad na me nezapomeli :)

Jinak ja to ani tak neberu jestli ziji v UK nebo v CR, byla jsem zvykla se od mala porad nekam stehovat a pred rokem to vyslo na Severni Irsko a tak ted ziju tady a proste to neresim a rodit budu tady, rozhodne neplanuji kvuli tomu letet do CR. :? Jedina skoda je, ze jsem mela slibene, ze me odrodi moje nej kamaradka :mrgreen:

Nevolnosti stale, cokoladu ani videt, maso take ne. Dnes jsem si dala krupicovou kasi. Premyslim o testovinach s tvarohem. Vcera jsem si posmakla na babovce s kakaem. Tak to jen tak pro inspiraci vsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 17:57

@Lucinatko - tak tvaroh taky můžu a s čokoládou a masem jsem na tom stejně :roll:
Dneska jsem si dala okurky s kefírek a už jsem zase na vodě.. :mrgreen:
Už mě to fakt nebaví!!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
11.4.12 18:25

Tak dneska se mi začíná luxusně rozjíždět alergie a to mě dr.ujišťovala, že se to spíš zlepší :'( , zatím se s tím pokusím bojovat bez prášků, tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
11.4.12 18:38

Alergie na pyl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.4.12 19:01

Hezký večer všem,no já ho moc hezký nemám :( no od rána mi bylo dost dobře,že jsem umyla i koupelnu,po dlouhé době,pak po obědě jsem si šla lehnout,ale já za celý den nikdy neusnu,tak jen tak odpočívám a už mi začínalo být zle,byla jsem venku na zahradě,mamka ,mi přišla pomoct s krtincama,no spíš je uklízela sama,nebo krtek se docela vyřádil,tak venku mi bylo fajn a pak kolem půl šesté jsem dostala hlad,tak jsem si dala s hroznou chutí čerstvý chleba s máslem a rajčetem,jen půl ktajíčku a co?tak vydržel ve mě asi dvě minuty a šla jsem :poblion: děs,děs,děs,pak m bolí želudek a hodinu mě třepe zima,fakt to nesnáším,takže tedˇpiju jen dětský čaj a k tomu suchý rohlík,nevím když bliju,tak většinou večer,to asi není ranní nevolnost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.4.12 19:04

@petula5 vyzkoušej silný čistý vývar, to by ti mělo pomoct ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
11.4.12 19:04

petulklo já to mám úplně stejně…žalůdek mě pak tady dost bolí…pak žužlám jen piškoty nebo takové ty velké tyčinky nebo suchej rohlík :( :nevim: :nevim: …ale prej to přejde tak tomu věřím…snad už to dlouho nepotrvá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.4.12 19:09

@Hoope taky čekám že tak za dva týdny to už by měl začít 12tt bude líp,nebo :zed: mě je tak zle asi od 5tt,no zle ne zle,jen aby se mimi klubalo,ale takový malý bobas a tak nám dává zabrat,2cm frajer no :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
11.4.12 19:11

@petula5 no a ten vývar si zkoušela..?:)

mám jen takovej pocit, nebo mně tu vážně každej ignoruje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
11.4.12 19:11

mo je je zle od 6+1…a poslední týden je to teda dost :(......já jsem teprve v 9tt takže ještě mě to asi chvilku potrvá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
11.4.12 19:14

@Terrrka proč by jsme tě ignorovali,já možná všechno nestíhám pročíst,nebo si vše nepamatuji,co jsi radila,no vývar,jo jedla jsem ho dva dni a tedˇzase ani vidět,já totiž nikdy nevím,co budu jist,něco uvařím,že mám na to chutˇa pak to nemůžu ani cítit,jsem normální a denně něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí