Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2830
14.3.12 21:20

tak já kyselinu listovou jedla minule těhu a malá měla 3,10… každý říká něco jiného :nevim:
Mi je 23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
14.3.12 21:38

mě bylo v listopadu 25 :))) sme mladice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
14.3.12 22:53

jejda takove mladicke a prvni deti za sebou :) Ja puvodne taky myslela, ze to bude drive, ale teprve ted se nasel ten spravny tata :mrgreen: tak to urcite brzy dozeneme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.3.12 23:57

Holky, mne uz bude petatricet, dali jsme se na ty deticky pozde, tak to ted dohanime :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.3.12 08:27

já myslím, že tohle máme každá nastavný individuálně :)) já vždycky chtěla děti brzo a taky na mě koukali v porodnici jak na exota :))A JEŠTĚ VÍC NA MĚ BUDOU KOUKAT SE TŘEMA PRCKAMA :)
muchitos, myslím, že ze samotné listovky obří mimča nejsou, ta je preventivní. velká mimi jsou přesně po těch mamavitech, babypalnech atd :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
15.3.12 08:41

ahoj holky.. já beru kyselinu listovou na doporučení z genetiky, jako prevenci vývojových vad.. máme 25% riziko, ale věřím, že teď bude vše v pořádku.. jinak mně je 32..
holky, nevadí, že budu přispívat jen občas? dočítám vás, to jo, ale nejsem moc povídací..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.3.12 09:28

Ahojky, tak to obdivuju tolik dětí. Já chci zatím jedno, ale třeba po porodu změním názor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.3.12 09:35

já myslím, že bezprostředně po porodu ho určitě nezměníš, asi až časem :) mám hodně kamarádek ketré mají jen jedno a víc nechtějí. na jednu stranu mají strašnou pohodu, s jedním dítětem se dá všecko naprosto v pohodě, za chvilku je z něj parťák pro všecko a je pokoj :))) na druhou stranu je hezký, mít doma ten ruch víc dětí, jak si hrajou, bijou se, smějou atd :))) u nás byl nápad třetí mimi docela bleskovka :) kde jinde by mělo běhat plno dětí než na statku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
15.3.12 12:40

ahoj, můžu se přidat? // jsem našla v úterý, ale od dr. to zatím nemám potvrzené na kontrolu jdu příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.3.12 13:16

Ahoj tak vitamíny jsem si koupila, ale jen na měsíc.. pak už bude více ovoce, sluníčka a všeho :-)
Já vždycky chtěla jedináčka, aby mohla mít všechno to co já jsem neměla… ale pak mi došlo, že nejvíc jí dám, když bude mít parťáka na jraní i do života… takže budou dva.. i když vlastně oba neplánovaně no :-D jen mám hrozný strach jak to všechno zvládnu, všichni mě straší, že se dvěma dětma naní život, že si neužiju žádnou dovolenou a budu pořád utahaná.. do toho ještě výška.. tak jsem zvědavá no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
15.3.12 13:32

No já brala k.listovou a jod a malá měla 3200.U klUKŮ taky a ty měli okolo 4 kilo.Podle mě to není žádnými vitamíny,ale ani tím kolik přibereš.U malé jsem přibrala 15 a měla nejméně a u druhého syna sotva 10 a mě 4 kila.Je to o tom dítěti a genech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
15.3.12 13:35

to není vůbec pravda :)) nesnáším lidi, kteří si pořídí děti a pak nadávají, že nic nemůžou, že není dovolená atd!!! mám dvě děti ( třteí v bříšku). Klárce jsou 3, Radimkovi je rok. na dovče jsme byli už loni v létě, naprosto super, užili jsme si to všichni. s dětmi chodím naprosto všude, jsme bez babiček a hlídání. opravdu si to s nimi užívám. momentálně mi tu rabují tašky, jedem dnes na hory…prostě super. Už si spolu i hrají, jsou sehraní. časově je to lepší než s jedním..na lidi se vykašli. všichni jsou chytří jak rádia .)) je to o tom, zda to bereš pozotivně,že to zvládneš, nebo se z toho už předem hroutíš..pokud se hroutíš, nepůjde to :) :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.3.12 13:39
Muchitos píše:
Ahoj tak vitamíny jsem si koupila, ale jen na měsíc.. pak už bude více ovoce, sluníčka a všeho :-)
Já vždycky chtěla jedináčka, aby mohla mít všechno to co já jsem neměla… ale pak mi došlo, že nejvíc jí dám, když bude mít parťáka na jraní i do života… takže budou dva.. i když vlastně oba neplánovaně no :-D jen mám hrozný strach jak to všechno zvládnu, všichni mě straší, že se dvěma dětma naní život, že si neužiju žádnou dovolenou a budu pořád utahaná.. do toho ještě výška.. tak jsem zvědavá no…

Ahoj, já taky ještě studuju VŠ. Teď bych měla končit bakaláře na jaře a dala jsem si ještě přihlášku na Mgr., tak doufám, že to nějak zvládnu. Zatím mě právě láká to jedno děťátko, ale asi taky myslím, že dvě děti je asi lepší. Já sama jsem jedináček a moje mamka říká, že kdyby to mohla změnit, tak měla děti dvě. Mě třeba sourozenec nikdy nechyběl. Měla jsem vždycky dobrou kamarádku, se kterou jsem ve styku do teď a sourozenec mi nechybí. U jiných vidím, jak se akorát hádají mezi sebou a kolikrát si ani nevypomůžou, ale to je určitě subjektivní. Myslím, že časem budu chtít taky druhé dítě, ikdyž mi to zatím nepřijde. Teď se modlím, aby vyšlo toto jedno :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.3.12 13:44

Dík za podporu :-) přesně takhle si to představuju. A už jsem si myslela, že jsem divná, když mi všichni říkají, že to vidím jak hurvínek válku.. paradox je, že nejvíc řečí mají ti, co sami měli dvě děti a už by to prý podruhé udělali jinak… to muselo potěšit například mého manžela, když to tchýně u nás doma prohlásila (manžel byl to druhé déítě) to se mi chtělo i brečet… No já jim všem ukážu :-D
A vy jste chtěli 3 děti hned? nebo to nějak přišlo časem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
15.3.12 13:46

Marki: no asi to je opravdu všechno individuální… co studuješ za VŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí