Poradna duly
Jana Čurdová
@RaNe píše:
Aha, tak to jo. Heled a on ti rekl, ze jses v 10tt? Kdyz jsi 9+4..
Ja se chci konecne dozvedet, jak se to pocita![]()
když je to 9+4 = znamená to ukončený devátý týden plus čtyři dny, tudíž se začal desátý týden, takže devátý i desátý týden je řečen správně - akorát devátý je ukončený a desátý probíhá ![]()
snad jsem to napsala srozumitelně
Verunka:
Díky
Barbulka: No to vím taky, že je to devátý ukončený a desátý načatý, šlo mi jenom o to, abych nemusela říkat „No, jsem tak asi v devátém nebo desátém“ ![]()
Tak se Verunko přidávám ke gratulaci. A kolik měříte? Já jdu ve středu a měla bych být 9+2, tak jsem zvědavá. Minulý týden jsme měli 1,5 cm ![]()
ahojy holky, konečně jsem se objednala na gyndu, na příští středu, to bych měla být 8+1, myslíte, že už bude něco hezkého vidět?
jinak, je mi pořád šíleně n azvracení, zvracím jen ojediněle, ale pocit že to hodím mám nonstop, i v noci…
a co sázíte, že budete mít? ![]()
Ja myslim,ze uz neco hezkeho videt bude urco,nebo spis pro me byl hezky i malinkej bilej flicek na ultrazvuku:-D My sme delali chlapecka,tak uvidime,jestli to vyjde:-D ale jinak nam to je asi jedno,hlavne at je zdrave:-) na co sazite vy??.-)
my sme nedělali nic, byla to taková hurá akce,a le mě stačí okolo manžela jen projít a je to…takže máme doma holčičku a chlapečka a já sem si naprosto jistá, že to bude holčička,a le to se dozvíme v listopadu
Klárka rozhodla, že to bude julinka a přes to nejede vlak
![]()
a je behem tehu znat,jestli to bude holcicka nebo chlapecek??na projevu nevolnosti,vzhledu,pribirani??je pravda,ze se rika,ze holcicka se na zensky vazne pozna??ze ji je mnohem vic zle a bere ji krasu??:-)
terrka, já chodím do gynfemu, žádnej zázrak ale docela to jde, kdybys chtěla a pořád berou…
mě přijde, že něco an tom, je, když sem čekal klárku, vypadala sem šíleně, břicho mega, vypadalo tak na trojčata, jedla sem všecko, nevolnosti párkrát,,,když sem čekala radimka, břicho ukázkově špičaté a menší, slušelo mi to,a le problila sem 4 měsíce ![]()
všeobecně sme každá jiná,a le to jak vypadáme tomu myslím trochu napoví ![]()
Ja mam totiz zatim celkem hladky prubeh..nevolnosti jsou,ale jako zadny zvraceni,jen zaludek na vode,ale nic extra,da se to vydrzet:-) a co se tyce vzhledu,tak je to zatim ok,takze by chlapecek mohl vyjit:-)
já u syna blila strašně,a le zásadní rozdíl byl v tom, že sem neměla na nic chuť, nic njedelala maso sem nemohla cítit přes půlku těhu
a to máme doma 70 krav, takže masatí sme
ale jinak co říkají kammarádky, většinou u chlapečků neblinkají
pokud si ho přeješ, tak budu držet palečky,a by vyšel..byl sexík blízko ovu?
jinak, verrunka, nemohla jsme tě vidět někde mezi mladýma maminkama?