Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3122
26.3.12 11:15

jojo,rekl mi,ze je to ted 10tt..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
26.3.12 11:25
@RaNe píše:
Aha, tak to jo. Heled a on ti rekl, ze jses v 10tt? Kdyz jsi 9+4..
Ja se chci konecne dozvedet, jak se to pocita :pocitac: :lol:

když je to 9+4 = znamená to ukončený devátý týden plus čtyři dny, tudíž se začal desátý týden, takže devátý i desátý týden je řečen správně - akorát devátý je ukončený a desátý probíhá :mrgreen:
snad jsem to napsala srozumitelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RaNe
26.3.12 11:39

Verunka: :dance: Díky
Barbulka: No to vím taky, že je to devátý ukončený a desátý načatý, šlo mi jenom o to, abych nemusela říkat „No, jsem tak asi v devátém nebo desátém“ ;)

• Citovat
  • Upravit
1227
26.3.12 12:03

Tak se Verunko přidávám ke gratulaci. A kolik měříte? Já jdu ve středu a měla bych být 9+2, tak jsem zvědavá. Minulý týden jsme měli 1,5 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:04

my mame 3,01cm,takze to je docela cvalda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:08

ahojy holky, konečně jsem se objednala na gyndu, na příští středu, to bych měla být 8+1, myslíte, že už bude něco hezkého vidět?
jinak, je mi pořád šíleně n azvracení, zvracím jen ojediněle, ale pocit že to hodím mám nonstop, i v noci…
a co sázíte, že budete mít? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:10

Ja myslim,ze uz neco hezkeho videt bude urco,nebo spis pro me byl hezky i malinkej bilej flicek na ultrazvuku:-D My sme delali chlapecka,tak uvidime,jestli to vyjde:-D ale jinak nam to je asi jedno,hlavne at je zdrave:-) na co sazite vy??.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
26.3.12 12:13

tak já jdu prubnout gyncentrum, tak uvidím…:) držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:15

my sme nedělali nic, byla to taková hurá akce,a le mě stačí okolo manžela jen projít a je to…takže máme doma holčičku a chlapečka a já sem si naprosto jistá, že to bude holčička,a le to se dozvíme v listopadu :)) Klárka rozhodla, že to bude julinka a přes to nejede vlak :)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:18

a je behem tehu znat,jestli to bude holcicka nebo chlapecek??na projevu nevolnosti,vzhledu,pribirani??je pravda,ze se rika,ze holcicka se na zensky vazne pozna??ze ji je mnohem vic zle a bere ji krasu??:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:18

terrka, já chodím do gynfemu, žádnej zázrak ale docela to jde, kdybys chtěla a pořád berou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:20

mě přijde, že něco an tom, je, když sem čekal klárku, vypadala sem šíleně, břicho mega, vypadalo tak na trojčata, jedla sem všecko, nevolnosti párkrát,,,když sem čekala radimka, břicho ukázkově špičaté a menší, slušelo mi to,a le problila sem 4 měsíce :)))
všeobecně sme každá jiná,a le to jak vypadáme tomu myslím trochu napoví :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
26.3.12 12:23

Ja mam totiz zatim celkem hladky prubeh..nevolnosti jsou,ale jako zadny zvraceni,jen zaludek na vode,ale nic extra,da se to vydrzet:-) a co se tyce vzhledu,tak je to zatim ok,takze by chlapecek mohl vyjit:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:28

já u syna blila strašně,a le zásadní rozdíl byl v tom, že sem neměla na nic chuť, nic njedelala maso sem nemohla cítit přes půlku těhu :))) a to máme doma 70 krav, takže masatí sme :) ale jinak co říkají kammarádky, většinou u chlapečků neblinkají :))) pokud si ho přeješ, tak budu držet palečky,a by vyšel..byl sexík blízko ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.3.12 12:32

jinak, verrunka, nemohla jsme tě vidět někde mezi mladýma maminkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí