Kopie Listopad 2013

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7251
19.3.13 15:05

@xantipi tak to bylo asi znamení, když vám to s předchozím mužem nešlo.. :-)
Ty mimískové jsou proklatě vybíraví co se rodičů týče, potvůrky jedny.
@viveca srdíčko čekám až tak za 14dní…snad bude vše v pořádku, první mimi nám vyšlo na první pokus a u druhého jsme se snažili 3/4 roku..

• načítám...
35414
19.3.13 15:06

@xantipi klikni na muj (ten modry, spodni) :kytka: kdyby to neslo, tak napis, udelame ho spolu ;)

• načítám...
Mufina
19.3.13 16:20

@xantipi jsem si říkala, že tam máš dlouhou dobu kdy se nic nedělo :). Tak to je bezva, že máš super chlapa a že to vyšlo. Kamarádka taky s 1. mužem nic, se druhým to samo teda taky nešlo, ale po IVF dvojčátka a pak se zadařilo jedno i přirozeně :)

• Upravit
9126
19.3.13 16:46

Tak já jdu k doktorovi v pátek, myslím, že je to brzy, budu teprve 5+5tt, takže asi nic vidět nebude. Takhle to bylo i poprvé a pak jsem musela čekat měsíc, než mě pozval na další kontrolu a to už tam najednou bylo miminko s ručičkami a nožičkami. Ale ten měsíc byl hrozně stresující.
@xantipi, to je super, že vám to konečně vyšlo, moc vám to přeju :potlesk: Prostě to tak mělo být a měla jsi si počkat na toho správného chlapa

• načítám...
11514
19.3.13 19:19

@gerose Taqk to jestli počítám dobře v pátek budeš 6+1tt, to by už něco vidět být mohlo…Spoustu holek v tomhle termínu už vidělo :srdce: :pankac:

• načítám...
11514
19.3.13 19:21

@Mufina No hlavně se nechci radovat moc předčasně, jsem trochu skeptik, nebo mi to prostě pořád nedochází… :mrgreen:

• načítám...
588
19.3.13 19:40

Ahoj holky :),

tak jsme doma z lázní, bylo to úplně úžasné, takhle jsem si ještě neodpočala, poprvé bez dětí…no mohly by jsme dát repete tak v září :lol:.

Vítám všechny nově příchozí :mavam:.

Četla jsem, že jste řešili těhotenský příznaky. Tak já u prvních dvou skoro nic, a teď v práci pomalu usínám, dělám ještě školu, takže bych se měla učit, to už vůbec nezvládám, pořád spím. Nevolnosti taky mám, ale zatím jen ve fázi navalování, naštěstí, citlivý prsa taky hodně a motání hlavy děsný.
Takže mi není zrovna hej, ale snad to brzy odezní :roll:

Jo a bydlíme 15 km od Brna, v takové prdýlce, ale mně se tady líbí :lol:.

Přeju všem krásný večer :mavam:

• načítám...
9126
19.3.13 20:45

@xantipi, v pátek právě budu teprve 5+5tt, minulé těhotenství jsem tam byla určitě později a srdíčko taky vidět ještě nebylo. Taky se nechci radovat předčasně, minule jsme to oznámili rodině až po 3 měsících, teď to zatím tedy jenom probírám tady na emiminu.

• načítám...
3815
19.3.13 22:38

Ahojda, vezmete mě mezi sebe? 12.3. jsem našla // na testu, ale nevím TP a jen odhaduju že asi kolem 22.11., 3.2. jsem prodělala SP a od té doby MS nedorazila :mrgreen:

• načítám...
Mufina
20.3.13 06:18

@gerose my to taky oznamujeme až na konci 3. měsíce, i když minule už to bylo dost těžké maskovat, protože už jsem měla pěkné břicho - i tchán si toho všimnul a to už je co říct :) Navíc teď bude snad teplo, tak to maskování půjde hůř :)

• Upravit
Mufina
20.3.13 06:19

@pavlushka gratuluju, ať je tentokrát vše OK :kytka:

• Upravit
7251
20.3.13 07:20

Já to minule vydržela tajit až do 5tého měsíce..myslím, že tohle druhé těhu bude v mnoha věcech jiné…

• načítám...
11514
20.3.13 07:28

Tak my to zatím moc netajíme, ale oni všichni věděli, že jezdíme na kliniku do Brna, takže každý čeká na výsledek… :pankac:

• načítám...
11514
20.3.13 07:29

@pavlushka Jéé tak to jsi čerstvoučká… :pankac: Gratuluji k //.

• načítám...
11514
20.3.13 07:32

Jinak posledních pár dní, mě je po ránu pěkně špatně… Vstávám ráno s manželem, protože píchám injekce a beru léky, ale je mi tak zle, že musím zalést na gauč a většinou ještě usnu. Přitom zvracet nezvracím, jen mám po ránu vždycky pocit, že jsem den před tím musela vychlastat tak flašu kořalky. Motá se mi palice a natahuje se mi… :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+