Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Yvon-ka když jsem čekala terynku, dělala jsem v hypernově u grilovaných kuřat, to byla pro mě smrt ![]()
@pavlushka taky mám Terezku
a když jsem s ní byla těhotná, dělala jsem ve fabrice, kde bylo tou dobou na hale přes 30°C a k tomu tam byly nevoňavé výpary z výroby a já si pořád říkala proč je mi tak špatně, na to jsem objevila // ![]()
@Yvon-ka taky dobrý ![]()
holky, máte někdo domácí mazlíčky? a vycítili něco? já mám čičinu a ta poslední 3 týdny je jak ocas, leze za mnou i na záchod a věčně mi leží na nebo u břicha ![]()
@pavlushka měly jsme pejska, ale už ho nemáme
tak nemůžu posoudit.
U prvního těhu to pejsek u našich stopro cítil
,tedˇ mi připadá, že to cítí Terezka
!!!Pořád mě chce pusinkovat a objímat, chovat se - polehává mi na břiše…Ale může to být i čímkoliv jiným, jen že to u ní v takové míře fakt neznám
!
@Conny tak ono se říká že zvířata a malé děti změny dokážou vycítit. jo a taky čičina ke mě furt čuchá ![]()
Máme 2 kočky a takhle na mne polehávají pořád, takže to nepřipisuji těhotenství
Docela vám závidím ty vaše chutě/nechutě. Já bych jedla pořád a větší a větší množství, vždycky jsem jedla hodně a teď co kojím, jím dvojnásobek a nepřibírám. Už minulé těhotenství jsem trpěla při té cukrovce, protože jsem měla celou dobu hlad a strádala jsem, teď mě to čeká dvojnásobnou dobu ![]()
@gerose tak u mě by oči tlačili furt něco do sebe, ale prostě mozek to vidí a je zle, tak já jen zlehýnka a stejně mi je pak zle, jinak mě stačí čuchnout k páře nad hrncem a kilo je nahoře
tak nějak podvědomě doufám, že zas přiberu jen 4 kila jak s terynkou ![]()
@gerose já mám sice chutě, ale pak když dám něco do žaludku, tak je mi špatně. I tak bych řekla, že to není zas tak hrozné jako v prvním těhu, kdy jsem první dva měsíce téměř nic nebyla schopná sníst a dost jsem zhubla ![]()
@Yvon-ka já první to bylo utrpení, přežívala jsem snad jen ze vzduchu, teď už vím, co mi dělalo nejvíc ppotíže a už se nesnažím to ani zkoušet. jinak super, jsem jeden den bez kafe a zatím dobrý ![]()
@pavlushka nápodobně, na prvním těhu jsem se naučila čemu se teď vyvarovat. Gratuluji ke dni bez kafe
já ho naštěstí nepiju, ujíždím na caru. ![]()
@Yvon-ka asi ti taky vyzkouším, když jsem dělala v domově důchodců, tak se jim dělalo a nebylo to špatný
@Yvon-ka tak já jedině s mlíkem, i kafe jedině s mlíkem, jinak nemůžu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat