Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
26.8.21 12:05
@pouzitychlap píše:
Hele zas tak často s tím neotravuju.

Muze to tak byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:06
@Pan Dan píše:
No úplně mrtvá není, akorát jí prostě stačí málo. Prostě nemá takovou potřebu. Po tom týdnu, deseti dnech se už sama přihlásí, že by už moc chtěla. A někdy i dřív, ale častokrát nejsme v tu chvíli sami. (děcka) Nebýt toho že máme furt děcka za prrdelí, tak by to, myslím bylo ideal. Já jsem to kdysi hodně řešil a přišel jsem na to, že ta chyba není ve mě, ani v ní, ale v náročné (její) práci a v prakticky neustálé přítomnosti dětí v naší blízkosti. Tohle prostě těžko můžu ovlivnit. Ale už to neřeším, jsou důležitější věci.

Ale jo, to chápu.. :palec: ta moje původní myšlenka/postřeh a myslím, že i reakce holek byla na to, že to (ne samozřejmě bez výjimky!) nemají v oblibě takové ty unylejší bezkrevné ženy bez takovýho toho životního šmrncu, jiskry nebo jak to říct :nevim: Neřeším práci, životní unavenost.. ale spíš takový to nastavení energie :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.8.21 12:11
@Mora Čamuška píše:
Já vám říkám z praxe, že těhle ne…čů je dost, třeba kamarádka od početí druhého dítěte totální sucho, dítěti je asi šest, milenka v tom nebude ani náhodou, on radši zaleze s mobilem, vůbec to nechce řešit. Člověk se s tím nějak smíří, ale je frustrovanej a až na ní někde nějakej přihmouří voko, je v háji nebo možná zachráněná, nevím..Jinak je zajímavý, kolik tady máte těch žen s odporem k orálu - svýmu :think: 8o Já teda nechci vyvozovat nějaký závěry, ale když je k tomu odpor, není ta žena tak nějak „kožená“ celkově? Nebo je to jinak odvázaná postelová bohyně, ale tohle jí nebere? Mně tak nějak naživo přijde, že tyhle odpíračky jsou takový víc neenergický.. :nevim: Ale tím se nechci nikoho dotknout, to jen vypozorovávám v reálu :andel:

Tak ja nejsem moc odvazana to je fakt.
Zalezi na chlapovi, ale takove to domaci… po case uz mne tolik nenabudi.
Preferuju klasiku, s tim nic nenadelam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.8.21 12:16
@Josefuna píše:
Spise neobvykle nez obvykle, pro radu zen je to jediny zpusob, jak dosahnout orgasmu. Casto se pouziva v ramci predehry. Neni se cemu divit, ze zeny odmitajici tuto praktiku ze sexu casto nic nemaji, protoze pokud je sex redukovan na pohlavni styk, nejsou casto vubec pripraveny. Nerikam, ze vsechny, ale urcite neni hodne zenam prijemne, pokud se jen chvili libaji nebo ani to ne, manzel jim strci ruku mezi nohy a pak pohlavni styk.

A priprava musi byt jen oralni?
Mne treba mnohem vic oslovuje ta prstova metoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
26.8.21 12:20
@pouzitychlap píše:
Myslel jsem, že tady s tím lidi neotravuju.

Jasne, ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:22
@Lorre píše:
No sodoma gomora, pane můj, bože, vidíš co to zveřejňuje?! :P Mně taky ne, nejlepší je bezova nebo mangova :srdce:.
Mimochodem jistý kamarád to mel přesně opačne, ten se ani nelibal aby se náhodou nedotkl partnerky slin. Říkám u Vas to tedy musí být žhavé v posteli :jazyk:… To bych zabalil kufry hned :mrgreen:

Hele, Ty máš Kočku, tak tady nesváděj :jazyk: To bude taky žhavý rodeo :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:24
@Venetia píše:
Tak ja nejsem moc odvazana to je fakt.
Zalezi na chlapovi, ale takove to domaci… po case uz mne tolik nenabudi.
Preferuju klasiku, s tim nic nenadelam.

V pohodě, hlavně, že piješ gin, víc nepožaduju :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MyJoy
26.8.21 12:28
@Mora Čamuška píše:
Hele, já jsem šťastná, že mně šťávy nevaděj, když to tak čtu, zaplaťpánbůh :jazyk:

Ja byt chlap, tak jdu do Tebe…ale nejlip do sebe :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Pan Dan
26.8.21 12:30
@Mora Čamuška píše:
Ale jo, to chápu.. :palec: ta moje původní myšlenka/postřeh a myslím, že i reakce holek byla na to, že to (ne samozřejmě bez výjimky!) nemají v oblibě takové ty unylejší bezkrevné ženy bez takovýho toho životního šmrncu, jiskry nebo jak to říct :nevim: Neřeším práci, životní unavenost.. ale spíš takový to nastavení energie :oops:

Ona má šmrnc a životní jiskru. To zase jo. Akorát postrádá to, s čím obvykle muži nemají problém. Chlapovi většinou stačí aby se kouknul, nebo sáhnul na zadek a může jít hned na věc. Klidně i mezi nějakými pracemi na baráku nebo tak nějak. Kdežto ženská se potřebuje správně naladit. A někdy to ani za boha nejde, se naladit. Ale já se tomu vůbec nedivím. Vždyť jsme spolu dvacet let. To už ji snad ani nemůže bavit. :D

• Citovat
  • Upravit
31246
26.8.21 12:32
@Mora Čamuška píše:
Hele, Ty máš Kočku, tak tady nesváděj :jazyk: To bude taky žhavý rodeo :palec: ;)

Kočka mi dala košem nemám garáž na motorku :jazyk:. Ale ty už chceš vystrikat uši

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:41
@MyJoy píše:
Ja byt chlap, tak jdu do Tebe…ale nejlip do sebe :mrgreen:

Ja do sebe taky :mrgreen: Co jinyho taky o sobe rict ze jo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
26.8.21 12:44
@Mora Čamuška píše:
Ja do sebe taky :mrgreen: Co jinyho taky o sobe rict ze jo :cert:

Narcistky!
Narcisky?
Nacistky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:45
@Pan Dan píše:
Ona má šmrnc a životní jiskru. To zase jo. Akorát postrádá to, s čím obvykle muži nemají problém. Chlapovi většinou stačí aby se kouknul, nebo sáhnul na zadek a může jít hned na věc. Klidně i mezi nějakými pracemi na baráku nebo tak nějak. Kdežto ženská se potřebuje správně naladit. A někdy to ani za boha nejde, se naladit. Ale já se tomu vůbec nedivím. Vždyť jsme spolu dvacet let. To už ji snad ani nemůže bavit. :D

No jo, nalazeni o tom žádná… Proste nemusi oral.. Jinak to vypada na stastnej par, hezkyyy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:47
@pouzitychlap píše:
Narcistky!
Narcisky?
Nacistky?
Šak tady nekdo mluvil o prijeti vlastniho tela ne? 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 12:48
@Lorre píše:
Kočka mi dala košem nemám garáž na motorku :jazyk:. Ale ty už chceš vystrikat uši

Usnima kapkama ale :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová