Lízání a frekvence sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6930
26.8.21 22:09
@Mango_Lassi píše:
Neříkám, že to nemůže souviset s krizí vztahu. I když tohle mi spíš zavání tím ženským pojetím. To bys mohla tvrdit, že nevěry jsou výsledkem krize - často tomu tak není, je tam jen závan čerstvého (mladého) masa. Protože cesty chlapské přitažlivostí vůči ženám jsou nevyzpytatelné :lol:

Uz se do toho moc zamotavame.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 22:11
@Mora Čamuška píše:
Uz se do toho moc zamotavame.. :cert:

Naopak. Právě se domnívám, že to je mnohem jednodušší, než si myslíš. :)

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 22:11
@Prof. Farnsworth píše: Šukat? Nebo jim jako zaplatíš pár tisíc a budeš s drbat sousedku?

No jo, ja tam furt hledam tu pridanou hodnotu :cert: Jedna buchta jako druha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
26.8.21 22:17
@Mora Čamuška píše:
No jo, ja tam furt hledam tu pridanou hodnotu :cert: Jedna buchta jako druha..

Každá je jiná, jen to ženský (který nejsou na ženský) nevidí. Hele, to je jako u bot nebo kabelek - mužům stačí dvoje troje boty a nechápou, proč ženský potřebujou desítky bot a kabelek, když jsou všechny stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
26.8.21 22:19
@Anonymní píše:
@pouzitychlap to asi zní :lol: ale zas by se tam mohli setkat lidi co by si teda pomohli vzájemně, to by se muselo přejmenovat :) @Hecate tak soused je jen v hlavě je hezky, pěkně vodní a hlavně ho často potkávám, ale nešla bych do něj, navíc s tou svojí vypadají spokojeně, ale neměla bych problém si najít jenže nechci, a on to asi ví že bych to neudělala, nicméně taky já vím, že kdyby jo a dozvěděl by se to že by mi to neodpustil, jako to neodpustil moji předchůdkyni :nevim:

Tvůj manžel se štítí tvého orgasmu a milence by ti neodpustil? A on je jinak normální? Si jako myslí, že ten váš sexuální vztah je ok? Jako že ti to tak má stačit, že máš držet hubu a krok?
Bych chápala, že třeba má fyzické problémy, kvůli kterým nemůže, že se mu nepostaví, že je rychle hotový, že se neudělá, cokoliv… Ale to, že je schopný tě rozdělat a nedotáhnout, a to opakovaně, bo se štítí, to je totální lúzr a nemůže předpokládat, že toto ti bude dlouhodobě vyhovovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 22:19
@Prof. Farnsworth píše:
Každá je jiná, jen to ženský (který nejsou na ženský) nevidí. Hele, to je jako u bot nebo kabelek - mužům stačí dvoje troje boty a nechápou, proč ženský potřebujou desítky bot a kabelek, když jsou všechny stejný.

Nemám žádnou kabelku. Zato mám obrovský bezedný batoh. Jeden. Kdo by mi na toto zjištění splácal psycho rozbor 8) :)

• Citovat
  • Upravit
6930
26.8.21 22:22
@Prof. Farnsworth píše:

Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jako :nevim: Pro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej :nevim: By me nebavil ani ten sex..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 22:23
@Mango_Lassi píše:
Nemám žádnou kabelku. Zato mám obrovský bezedný batoh. Jeden. Kdo by mi na toto zjištění splácal psycho rozbor 8) :)

Mam desitky bot a kabelek a vsechny jsou jiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 22:24
@Mora Čamuška píše:
Mam desitky bot a kabelek a vsechny jsou jiny :nevim:

Pro mě mít desítky bot a kabelek je nuda, protože všechno plní stejný účel. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
107638
26.8.21 22:26
@Mora Čamuška píše:
Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jako :nevim: Pro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej :nevim: By me nebavil ani ten sex..

Musis mit zajimaveho nabijece :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 22:27
@Mango_Lassi píše:
Pro mě mít desítky bot a kabelek je nuda, protože všechno plní stejný účel. :nevim:

Mango, víš, necekala bych, ze budes mit ke kazdymu outfitu jinej odstin kabelky a kramflicky :pankac: Takze zadny prekvapko :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
26.8.21 22:28
@Venetia píše:
Musis mit zajimaveho nabijece :D

Jo a zabouchnu se :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
26.8.21 22:28
@Mora Čamuška píše:
Mango, víš, necekala bych, ze budes mit ke kazdymu outfitu jinej odstin kabelky a kramflicky :pankac: Takze zadny prekvapko :jazyk:

Můj outfit je jeany a tričko. Ty teda měním. K tomu se hodí batoh vždy.

• Citovat
  • Upravit
14751
26.8.21 22:30
@Mora Čamuška píše:
Ale prd, ja jsem na zensky narocna, jiny jiste jsou.. Ale tak nejak k cemu jako :nevim: Pro me musi byt zajimava.. Pro me musi byt zajimavy i ten chlap, co s nejakym nabijecem, co je jen nabijec, ale jinak pro me neni vubec zajimavej :nevim: By me nebavil ani ten sex..

Ženská kterou si platíš na sex, je ženská jen na sex. Tam tě nezajímá jestli má VŠ nebo základku, jestli má kladný vztah k lidově demokratickému zřízení nebo volí Piráty. Vybírá se podle momentální chuti - malá / hubená / s gigantickýma kozama / asiatka / černoška / umělý prsa / malý prsa / mladá nebo milfka. Má to jenom jeden cíl - pořádně si to užít. Nic jinýho se neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
26.8.21 22:31

Stejne je to smutny, jak nektery vztahy uz po 10 letech dopadnou. Jak to, ze nekomu to vydrzi xx let a nekdo uz po 10 letech na druheho kasle? Je to osobni nastaveni, za ktere clovek nemuze, nebo pohodlnost venovat se vztahu? Nebo jen nahoda?

Příspěvek upraven 26.08.21 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová