Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2205
9.4.14 11:46

@Lenny0 moc dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.14 13:11
@gaas píše:
@Rishley bohuzel… tento prikaz, o povoleni vycestovani s detmi opravdu byl na prechodnou dobu zrusen.. ale pri vlade noveho prezidenta Morsiho byl znovu obnoven. Zalezi na hodne okolnostech.. kdyz je zena, ktera cestuje treba jednou za pul roku, a preci jenom ma vizum na kratsi dobu, pusobi to take jinak, nez kdyz jsou deti narozene v Egypte a pres sedm let napr, nevyjeli z Egypta. Nehlede na to, ze co se me osobne tyka, existuje zapis, primo na letisti, ze vycestovat nesmim. samozrejme by se to dalo obejit, pres jina letiste… zase tak dusledni tady v egypte nejsou.Příspěvek upraven 09.04.14 v 11:47

Aha, tak to už jsme v Egyptě nebydleli, tak to je pro mě novinka. Švára je právník, ale momentálně někde mimo Egypt na konferenci, tak až se vrátí zpátky zeptám se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
9.4.14 13:26
@marcela74 píše:
Po přečtení celé diskuze konstatuji, že jsem ráda, že se mi líbí modroocí blonďáci.
Přeju hodně síly pro soužití s egy.

Ono to není úplně všude stejný, záleží jakou má chlap povahu, to je jedno ať je modrookej blonďák nebo černoch ze Zimbabwe.Jak je mezi svými, tak se prostě chová jako oni. Znám kluka z Hurghady co se oženil do Němec a je z něj zlatíčko a předtím to byl taky klasický hurghadský playboy.
Jeden můj expřítel byl blonďák, Čech jak poleno, a taky měl dvě tváře. Mezi kamarády a rodinou byl svatej a kamarádskej, pro ostatní by se rozkrájel a když jsme byli sami, tak byl pořád naštvanej, dny trávil u počítače a když už promluvil tak jen řval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
9.4.14 13:38

@Rishley přesně tak není to ani o národnosti ani o vyznání, ale o tom jaký ten člověk je. Já, oproti tomu co tu čtu, se mám opravdu jak princezna. Bohužel, člověk může opravdu věřit jen sám sobě, protože co je dnes nemusí být zítra. Chlap se může zbláznit v podstatě kdykoliv, ale je pravda, že zatímco v tady to jde docela snadno utnou, když tedy holka chce, tam je to podstatně těžší. V té knížce od té Betty to končí happyendem, ale nevím zda je to tak vždy. Asi ne, ale stejně bych přála všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 13:43

@Lenny0 doufam, ze i pro mne to skonci happyendem.. ale uz mi uprimne dochazeji sily :( kdokoliv nas tady zna si mysli jak jsme vlastne stastna rodinka, ale ja sama sebe dobre znam, a mam pocit ze se MUSI NECO stat.. nebo uz fakt nevim :zed: asi verit na zazrak :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3620
9.4.14 13:44

@Rishley @Lenny0
Trochu jsem to chtěla zlehčit. Jelikož se mi typově nelíbí tmavoocí, černovlasí, snědí muži, je jasné, že u mně egypťan nehrozí nikdy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
9.4.14 13:54
@marcela74 píše:
@Rishley @Lenny0
Trochu jsem to chtěla zlehčit. Jelikož se mi typově nelíbí tmavoocí, černovlasí, snědí muži, je jasné, že u mně egypťan nehrozí nikdy. :)
Nikdy neříkej nikdy! Můj taky vůbec nebyl můj typ a už spolu budeme 12 let. Jinak jo mně to došlo, u mně to taky asi nehrozí. Žila jsem nějakou dobu v zahraničí a když se to nestalo tehdy tak už se to asi nestane ani teď.
@Anonymní píše:
@Lenny0 doufam, ze i pro mne to skonci happyendem.. ale uz mi uprimne dochazeji sily :( kdokoliv nas tady zna si mysli jak jsme vlastne stastna rodinka, ale ja sama sebe dobre znam, a mam pocit ze se MUSI NECO stat.. nebo uz fakt nevim :zed: asi verit na zazrak :nevim:

Já vždycky říkám, že dokonalost neexistuje a když takový pár vidím tak si říkám jak je to za zavřenými dveřmi. Musíš být silná už kvůli svým dětem, které Tě jistě potřebují. Není to snadné, ale ženy toho snesou daleko více než si kdy dokážou představit. Jak jsi se tu dočetla tak nejsi v tom sama a tak si můžete založit i uzavřenou skupinu, která není určená pro veřejnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 14:08

Jak uz jsem psala.. je mi jasne ze takovych nas je vic.. jenom u me ten boj o to, prezit do dalsiho dne, je tak vycerpavajici, ze pomalu uz ani ty deti nejsou dostatecna motivace. Psychicky, emocne, ano.. samozrejme… ale fyzicky uz na to proste nemam silu. Ale kdyz clovek proste MUSI, tak je asi opravdu schopen prezit cokoliv.

• Citovat
  • Upravit
200
9.4.14 14:13

Marcelo, já zas nemusím blonďáky (černochy teda taky ne),ale jednoho jsem měla, ono nezáleží na typu, hlavně když se chlap líbí :mrgreen:

anonymní :lol: vydržela jsi to dlouho a já tě obdivuji. Mě by došly síly a hlavně nervy v prvních dnech a pak bych nevěděla co dělat, možná bych už ležela zahrabaná někde v hromadě písku, s mojí hádavou povahou :cert: :lol:.

Musím veřejně přiznat a pochválit ho (i když to jinak nedělám ani doma :think: ), že můj manžel má svatou trpělivost a je to hodnej chlap. Ale kdy mu se mnou dojdou nervy a začne vyvádět podobný věci je ve hvězdách. Ale za to si budu moct sama, tak až si tu budu stěžovat, tak mi holky připomeňte tohle psaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 16:08

@Rishley at vam to vydrzi :hug:

• Citovat
  • Upravit
1957
9.4.14 21:05

Hrát si na dokonalou rodinku hlavně na veřejnosti, to bude zřejmě arabský folklor..
Já se tady směju ted trochu :D mě se taky opálení hoši nikdy dvakrát moc nelíbili. Ten můj mě dostal tím svým vyzařováním, ani nějaký kouzlo nebo co. Hlavně ten krátkodobý pocit, že jsem jediná, dokonalá, nejkrásnější, láska na první pohled a na vždy… a to nejsem ten tip co by měl o chlapa nouzi, ani nevzdělaná, ale asi mi bude chybět sebevědomí. Zblbnula jsem dokonale a proto to dokážu pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
9.4.14 21:13
@Anonymní píše:
Jak uz jsem psala.. je mi jasne ze takovych nas je vic.. jenom u me ten boj o to, prezit do dalsiho dne, je tak vycerpavajici, ze pomalu uz ani ty deti nejsou dostatecna motivace. Psychicky, emocne, ano.. samozrejme… ale fyzicky uz na to proste nemam silu. Ale kdyz clovek proste MUSI, tak je asi opravdu schopen prezit cokoliv.

Co třeba vyskoká výhra, nebo dědictví v čr, poprosit zastupitelský úřad o víza pro vás všechny vč. manžela, dojet do čr a řešení se nabízí… rodiče by pomoct.

Mě v egy nejvíc ubíjely neusále zatažený závěsy, puštěná klimatizace a rozsvícený trubicový žárovky a plastový nádobí to nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
9.4.14 21:24
@MagdaSara píše:
Co třeba vyskoká výhra, nebo dědictví v čr, poprosit zastupitelský úřad o víza pro vás všechny vč. manžela, dojet do čr a řešení se nabízí… rodiče by pomoct.Mě v egy nejvíc ubíjely neusále zatažený závěsy, puštěná klimatizace a rozsvícený trubicový žárovky a plastový nádobí to nesnáším.

ahoj holky, pár dní čtu vaši diskuzi. Egypt jsem si po první dovolené zamilovala. Žit bych tam nechtěla. Dokonce jsem tam potkala kamaráda. Psali jsme si asi deset let, poslední dobou už moc ne.
gaas tobě přeju ať se od tamtud s dětmi dostaneš. Klidně pomůžu taky, když budu moc.
Jinak MagdaSara přesně dědictví mě napadlo také. Jestli by nebyla tudy cesta dostat vás do ČR i s manželem. A pak tu prostě zůstat, ale nevím jestli je to možné. A co se týká gaas opravdu tu píše důvěrné věci, možná by nebylo od věci, kdyby jste si udělaly uzavřenou skupinu. Mohly by jste to lépe probrat.
A omlouvám se za vpadnutí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.14 21:40
@MagdaSara píše:
Co třeba vyskoká výhra, nebo dědictví v čr, poprosit zastupitelský úřad o víza pro vás všechny vč. manžela, dojet do čr a řešení se nabízí… rodiče by pomoct.Mě v egy nejvíc ubíjely neusále zatažený závěsy, puštěná klimatizace a rozsvícený trubicový žárovky a plastový nádobí to nesnáším.

presne jsi to popsala, a dalsi a dalsi a dalsi a dalsich tisice veci co mi vadi a co nesnasim, jako napriklad neustale nadavani, ponizovani, napadani, a vetsinou osloveni kravo, zidovko a nebo… :roll: vysoka vyhra, hm.. ta by se mi hodila.. dedit nemam po kom a rodinna situace je komplikovana, ackoliv nejsem s nejake nizsi socialni tridy.. ale clovek mini a zivot meni, a lide se meni, a jejich zivoty take.. a to plati i pro vase nejblizsi… kdo ale s vami fyzicky neni.. asi jako by nebyl :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.4.14 21:41

@Janafugi soukromou skupinu asi bych zalozit zvladla ale nevim kdo by v ni se mnou diskutoval, kazdy ma vlastnich starosti dost :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky