Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
16.8.15 15:57
@pupetka píše:
Je někdo v komunikaci s gaas? Moc by mě zajímalo jestli se ji už konečně vede dobře…

zatím žádná pozitivní zpráva, už se delší dobu neozvala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
16.8.15 22:08

Tak to je hrozný. Doufám, že je v poradku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
30.9.15 22:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
1.10.15 00:01

@hedabedna proč by ne, docela to sedí dle toho co kde píšou. To musí být super život :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
1.10.15 06:11

@hedabedna stačilo mi foto drcení ruky chlapečka…
Oni jsou fakt jebnutí do hlavy… :zed: Matky nemůžou bránit děti, manžel nebrání svou manželku, chlap může všechno…

Ať člověk jede kamkoliv na dovolenou, kor cizokrajná země, nastuduje si jejich zvyky, tradice a podobně. Ale oni ne a žádné zemi to nepříjde divné.
Toto je opravdu smutné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
1.10.15 08:29

Chce se mi ztoho brečet, nechápu jak někdo tato může žít, toho chlapečka ani nekomentuju :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
2.10.15 10:37
@peluani píše:
Chce se mi ztoho brečet, nechápu jak někdo tato může žít, toho chlapečka ani nekomentuju :,(

no je to fičák teda, je mi z toho nějak šoufl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.15 19:46

Zdravím všechny diskutující. ke skupině jsem se přidala z toho důvodu, že mám manžela z Egypta. Brali jsme se před třemi lety v Káhiře. Manžel má vyřízený pobyt tady u nás. Za sebe musím říct, že problémy jsou určitě všude. Mnoho známých mě varovalo, abych se za muže muslima nevdávala, že uvidím po svatbě ten obrat k horšímu, nicméně musím potvrdit, že to, co mi slíbil před svatbou, dodržel a nijak se nezměnil. nehalím se, oblékám se moderně, mám absolutní volnost. Z předchozího vztahu s alkoholikem a hlářem musím přiznat, že je mi naopak na manželovi sympatické to, že nepije alkohol. Jen mi připadá, že s ním občas musím jednat jako s vajíčkem, jinak se docela rychle a snadno uráží. Dost jsme o tom diskutovali, tak snad si to uvědomil. Já jsem ženská, která občas i zvýší hlas a to ON jaksi také nemusí…Jaké máte zkušenosti vy??? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.10.17 11:19

@Dana Ar Zdravím :) Snad odpovíte…jste stále spokojená? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.5.18 23:12

Ahojte som zhrozena co tu čítam.
Tiež mam Egy zoznámila som sa s ním vo Viedni on uz 10r zije v EU sme spolu 2r a máme polročného syna.
Sme svoji, len v mesite ale chceme aj riadne úradné.
A tu je kameň úrazu chce si ma vziať u nich.
Milujem ho a viem že aj on mňa. Ma 34 a som jeho druhá manželka 1 bola tiež slovenka ale trvalo to len 3 mesiace. Nefajči nepije je to dobrý moslim, no mam strach tam ist ako ma prijmú jeho najbližší poznám len bratov cez fb aj to len zbezne. Bojím sa že, keď bude medzi svojimi zmení sa. Neviem arabsky :zed: mam strach ze tam budem 5 kolo na voze, co ak ma neprijmu :,( je síce taký rebel v rodine ze si ide svoje ale mama je mama.
Poraďte prosím ak ste nieco podobne zažili každá rada a skúsenosti nad zlato :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.5.18 23:16

Ake mate skusenosti s Arabkami ake su na europanky :nevim: a aky maju vstah k cudzím mužom 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.5.18 23:22

@Dana Ar u nás je rovnaký problém tiež si ten hlas neviem ustrážiť a jemu sa to nepáči a ked si dupnem a neni po jeho uráža sa ako malí :dance: za každú blbosť a aj ked nema pravdu aj tak ju má ťažký život ale na druhej strane by som isto nemenila, lebo toho dobrého je viac ako zleho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
20.5.18 23:47
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
21.5.18 00:52
@Lucia2011 píše:
Ahojte som zhrozena co tu čítam.
Tiež mam Egy zoznámila som sa s ním vo Viedni on uz 10r zije v EU sme spolu 2r a máme polročného syna.
Sme svoji, len v mesite ale chceme aj riadne úradné.
A tu je kameň úrazu chce si ma vziať u nich.
Milujem ho a viem že aj on mňa. Ma 34 a som jeho druhá manželka 1 bola tiež slovenka ale trvalo to len 3 mesiace. Nefajči nepije je to dobrý moslim, no mam strach tam ist ako ma prijmú jeho najbližší poznám len bratov cez fb aj to len zbezne. Bojím sa že, keď bude medzi svojimi zmení sa. Neviem arabsky :zed: mam strach ze tam budem 5 kolo na voze, co ak ma neprijmu :,( je síce taký rebel v rodine ze si ide svoje ale mama je mama.
Poraďte prosím ak ste nieco podobne zažili každá rada a skúsenosti nad zlato :* :srdce:

V Egyptě se k ženám chovají předpisově: přes 90% má ženskou obřízku a tato zdravotní péče se již šíří i po EU. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
21.5.18 01:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat