Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky bych řekla, že většině jde o to se dostat ven z egypta a zamilovaná ženská udělá a zaplatí cokoliv. Navíc jsou skvělí herci a manipulátoři. Je jim opravdu jedno jestli stará, rozvedená, s dětmi, silnější, ošklivá… berou všechno. Navíc tady se pak chovají jakou utžení ze řetězu a to nemluvím když se jim podaří konečně získat trvalý pobyt, to je teprve šrumec… Asalíku tebe se to netýká, to je jasný ![]()
@Asalík píše:Sakra, můžu já za to, že na rozdíl od vás mám fakt úžasnýho chlapa z kulitovaný rodiny? A že mně nikdy nevozil po všech čertech nějakým kostitřasem? Tak mně napadá, jestli ta,,naše'' famílie nejsou náhodou zbohatlíci
Já jsem se teda uměla vdát
ne je jasný, že máš kultivovanýho chlapa a celou rodinku z úžasnýho venkova někde v egy. Tvoje děti si neužily prázdniny v kozím chlívku, ale v luxusu nenahozené vilky, kde o slepičku nezakoply. Manželova rodina tě z celého srdce miluje, už proto že jsi jim neodvedla peněženku a jsou z tebe štěstím bez sebe. Islám je úžasné náboženství no teda, až na tu otravnu šariu, ale to se tě netýká. Vážně ses uměla vdát ![]()
Muj muz je egyptan - muslim a nemenila bych
s zadnym cechem jsem si nikdy tak nerozumela jako s nim. proste k sobe pasujem ![]()
@mrs.gendy píše:
Muj muz je egyptan - muslim a nemenila bychs zadnym cechem jsem si nikdy tak nerozumela jako s nim. proste k sobe pasujem
Však jo
. Jasně, že lidé v každém státě na světě jsou různí, dobří i špatní.
@Menora precetla jsem teda jen zacatek diskuze, ale musim souhlasit s nekterymi, ze s typkama z turistickejch oblasti bych si zivot neplanovala. proste jim neverim a je jedno jestli je to egyptan bo spanel atd ![]()
ten muj tu zije v evrope uz 9 let, ma svuj podnik, takze je to uz o necem jinem a ne o vizech.
ale co se tyce oblbovani holek na dovolenych atd, tak toho fanda nejsem a je opravdu hooodne blbejch cesek, co jim na to skoci a pak breci v koute.
a co poradit zakladatelce? zpomal ho. ten muj taky spechal na svatbu. oni to maj jinak. pokud je to muslim, tak aby vubec mohli se zenou fungovat, museji proste tu svatbu mit.
my meli prvne islamsky obrad, ale ofiko svatebni papirovej obrad za sebou jeste nemame. a uz je to rok a neco co se zname
. takze rozhodne jim nekejvnout na vsechno. jsou to furt jen chlapi ![]()
@mrs.gendy
Ano, tady jde spíš jen o tu naivitu. Něco jiného je se seznámit s někým, kdo už třeba v Evropě několik let žije, pracuje, zná zdejší poměry, taky nemá růžové brýle v tom, jak je Evropa skvělá. Nebo když se potká s nějakým mužem na dovolené v letovisku, který si po pár dnech hraje na zamilovaného a přitom je jeho motivem jenom vidina poměrně snadného vstupu do života v Evropě.