Má někdo manžela Egypťana?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
4.4.14 08:48

Ani ten papír tam nemusíš mít. V Egyptě nemusíš být sezdaná, aby jsi s někým mohla bydlet. Ovšem jestli on byl z lepší rodiny, a nežili v turistické oblasti tak se divím že spolu bydleli a měli Orfi. Můj manžel je také z velmi bohaté rodinky a když jsem za ním přijela na návštěvu, spala jsem sice u nich v domě, ale měla jsem samostatný pokoj a spolu spát v jednom pokoji jsme mohli být až po svatbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.4.14 08:56

.

Příspěvek upraven 25.09.18 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
4.4.14 10:12

@Rishley ona s tím měla problém jeho maminka, takže proto ten papír. Díky za vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
4.4.14 10:49

Chápu, maminky mají vždycky pravdu :D, zvlášť ty egyptské. Není zač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.4.14 12:40
@Rishley píše:
No na jednu stranu se nedivím, že když jí dal ten známý pusu, že Egypťan odjel. Oni tohle nesnesou, v něčem se holt musejí uznávat pravidla na obou stranách. Mě taky dost dlouho trvalo než jsem si zvykla, třeba jen že v Egyptě žena při seznámení nebo na přivítanou nepodává muži ruku…taková blbost co se u nás bere jako samozřejmost

Sice to byla trochu přehnaná reakce, ale také se tomu nedivím. Všechno je kompromis a když se někdo do jisté míry přizpůsobí mně, tak se musím přizpůsobit v některých věcech i já. Nemůže jen jeden přejmout všechny názory a zvyky druhé strany, to je pak špatně.

• Citovat
  • Upravit
200
4.4.14 13:39

Mě to jako přehnaná reakce nepřijde. Někdo by řádil jak tajfun jen kvůli objetí, v arabském světě se prostě tohle nedělá, nejde o náboženství ale o zvyky. Na mého muže by ta pusa taky asi byla moc a to byl vychováván v evropském životním stylu. Prostě když si holka najde někoho z jiné kultury, měla by trochu vědět co její chlap akceptuje a co ne. Nejspíš to platí o všech chlapech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.4.14 13:42

@Rishley
Přehnané mi přijde, že se hned sebral a odjel. Přeci jen se to dalo vyřešit jiným způsobem a ne takhle patetickým.

• Citovat
  • Upravit
1957
4.4.14 20:19

Když oni to jsou prostě horké hlavy a pokud jde o JEJICH čest, tak konec srandy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.4.14 20:28
A
@Asalík píše:
Tak to je fakt na přesdržku. Kdybys byla případ, jak se dostat pryč, nevydržel by šest let. Počkal by si na přechodný pobyt a šel by. No a jak to máte s dětma? Dělá potíže?

Přechodný pobyt měl jen velmi krátce, už si nevzpomínám asi rok a něco pak už trvalý. Občas mi přijde, že se jakoby nudí, nebo já nevím. Ale takový rodinný život prostě je a tím spíš když jsou děti malé. Jak myslíš ty potíže? No spíš nemá dělat jak, ošetřila jsem si to, jak nejlíp to šlo. Schované pasy, rodné listy, ale nikdy nevíš. :evil: Jinak se holkám věnuje, když on má na ně náladu, ale mě tohle nevadí. Holky vedu podle svého, tak aby z nich byly soběstačný a rovný ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
4.4.14 20:33
@Rishley píše:
MagdaSara- nepotkal tvůj manžel někde „kamarády“ kteří žijí úplně jinak a nezačal jim závidět jejich nerodinný život? Jedné kamarádce co se vdala za Španěla se stalo něco podobného, v práci má kolegy taky ze Španělska co jsou svobodní a každou noc jsou na nějakém mejdanu a on začal chodit s nima, protože oni se mu posmívali, že oni si užívají a on seděl doma s manželkou

To možná taky… když pracoval pro česko firmu, tak to šlo. Pak si našel místo, kde bylo víc egyptanů, ale i tunisanů a tím to začalo. Najednou z něj začali padat takový rozumy, že jsem se bála, kdy zas otevře pusu. Asi si připadají jistější, když potkají krajany a tím spíš tunisany, ti mi přijdou jako partneři ještě snad horší. No už to trvá asi rok, ale zatím spolu, zatím živí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.4.14 20:50
@MagdaSara píše:
To možná taky… když pracoval pro česko firmu, tak to šlo. Pak si našel místo, kde bylo víc egyptanů, ale i tunisanů a tím to začalo.Najednou z něj začali padat takový rozumy, že jsem se bála, kdy zas otevře pusu. Asi si připadají jistější, když potkají krajany a tím spíš tunisany, ti mi přijdou jako partneři ještě snad horší. No už to trvá asi rok, ale zatím spolu, zatím živí :lol:

Tak to je mor. Upadnutí do takové komunity. Ta má často na uvažování člověka docela veliký vliv.

• Citovat
  • Upravit
1957
4.4.14 20:59

@Menora a co nevymyslí jeden chytrej, tak vymyslí druhej. Asi je lepší je držet od sebe co nejdál, jak daj hlavy dohromady je konec. :evil: Ted jen čekám kdy a jestli se probere a dojde mu co je důležitý. Jestli pár machýrků, co přišli jako on s holým zadkem a kdyby na to přišlo tak mu stejně z nich nikdo nepomůže a nebo rodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
4.4.14 21:02

@MagdaSara
Myslím, že tady funguje takové to davové uvažování. Nejlépe je se s takovou komunitou nestýkat a nebo jen se sobě podobnými.

• Citovat
  • Upravit
1957
4.4.14 21:10
@Menora píše:
@MagdaSara
Myslím, že tady funguje takové to davové uvažování. Nejlépe je se s takovou komunitou nestýkat a nebo jen se sobě podobnými.

:D to víš, že bych je nejraději rozehnala vodním dělem :D :D :D ale reálně to moc nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
7.4.14 07:09

Tunisani, to je jasný. To jsou flákači. To chce radikální řez, jakmile se dostane mezi ostatní Arabáky, je hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí