Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mahdalka píše:
Za 10 nebo 14 dní má jet pracovat do Atén,montovat nějaký fotovoltaický panely.Prej 3 týdny práce,týden volna,nebo bude pracovat dýl a pak by byl i dýl doma.
No jeho baví lézt po horách,ale po skalách jako to feratti ještě nikdy nelez a chce si to zkusit.Chodí po horách jen pěšky,jako tůru.
Jako já si stejně myslim,že už si to s tim kamarádem domluvil a ted prostě udělá doma všechno,aby jet moh a já nebyla naštvaná.Ten kamarád mu už psal i podrobnosti a at si prej vezme teplý oblečení.Tak mu to asi už slíbil s tím,že mě nějak ukecá
Tohle je hrozný. Jaký ,,ukecá,,?? ![]()
Ukecávat tě může puberťák jestli ho pustíš na diskotéku, ale ne přítel, manžel nebo snoubenec…
mahdalka píše:
Jak ho znám,tak by mi řek,že chci jet určitě jen proto,abych ho mohla kontrolovat a ne kvůli tomu,že mě baví lézt po skaláchNěco podobnýho mi už řek včera
Mahdalko mě strašně mrzí že nejsem chlap.Já bych si tě vzala hned
.Taková hodná žena
.Bohužel toho si chlapi neváží a vždy toho jen využijou.Pěkně mu nalož ![]()
Mahdalko, děláš jakobys mu to mohla nějak zatrhnout..ale o tom pochybuji..
Když bude chtít tak prostě pojede at mu řekneš co chceš, ne??
Jste dospělí, přece ho doma nekurtuješ. ![]()
mahdalka píše:
Jako čistě ze zvědavosti mě osobně nejde do hlavy třeba ta hygiena - opravdu by ženská zvládla se 4 dny nemýt a nepřevlíkat(i spodní prádlo)?![]()
Já nikde na podobný akci nebyla a z tohoto důvodu bych asi ani nejela,protože se mi při tý představě zvedá
Jako normálka, úplně v klidu
Když jsme třeba jeli do Norska, tak už po 2 hodinách někdo prohlásil, že máme zpoždění a v tomto duchu se nesla celá cesta - čili jsme se nemyli asi tak 10 dnů
Prostě celou dobu. Oblečení jsme si teda měnili, spodní prádlo bylo dobrovolné, zuby probíhaly tak nějak za použití flašky s vodou
Ženské jsme tam byly 3 (já teda jsem byla v sama autě se třema chlapama
- jeden z nich byl MM), přežily jsme všechny - ty druhé dvě teda asi po sprše toužily (ale neremcaly), mně to bylo jedno
4 dny není žádná hrozná doba, 4 kalhotky se do batohu vejdou (předpokládám, že to převlékání souvisí s velikostí zavazadla) a počítám, že asi nikdo nebude nikomu bránit, aby si je vyměnil, intimky to v nejhorším jistí. Jedno triko na takový čundr je běžná spotřeba ![]()
Já jsem asi zvyklá na tábory v přírodě (myslím, že mnozí si rozmyslí, jak často se jim chce lézt do ledového potoka) a puťáky, kde je člověk rád, že vyptá někde pitnou vodu na pití. Prostě na takových akcích se z toho, jestli mám na gatích šmouhu nebo trochu zpocené triko, nestřílí
Myslím, že i chlapi víc ocení ženskou, která neřeší furt, kde se bude mýt a je trochu akční. Aspoň ti, co je teda znám ![]()
Kamča.dalmatinka píše:mahdalka píše:Mahdalko mě strašně mrzí že nejsem chlap.Já bych si tě vzala hned
Jak ho znám,tak by mi řek,že chci jet určitě jen proto,abych ho mohla kontrolovat a ne kvůli tomu,že mě baví lézt po skaláchNěco podobnýho mi už řek včera
.Taková hodná žena
.Bohužel toho si chlapi neváží a vždy toho jen využijou.Pěkně mu nalož
mahdalka píše:Kamča.dalmatinka píše:mahdalka píše:Mahdalko mě strašně mrzí že nejsem chlap.Já bych si tě vzala hned
.Taková hodná žena
![]()
Kamčo,díky
Já jsem asi moc hodná a měkká
Ale jestli odjede proti mý vůli,tak at se těší
Jo a na co třeba???
mahdalka píše:Kamča.dalmatinka píše:mahdalka píše:Mahdalko mě strašně mrzí že nejsem chlap.Já bych si tě vzala hned
.Taková hodná žena
![]()
Kamčo,díky
Sbalila bych mu veci.
Jinak na ferrati (či jak se to píše
) byla i moje 55letá šéfka, která si myslím, že bůhvíjakou fyzičku asi nemá, s podobně starýma známýma a přežili všeci
![]()
Co se týče nějakého zakazování… Tohle je teda pod moji úroveň, v životě bych se nesnížila k tomu, že bych mu řekla, že nikam nepojede. Řeknu proč se mi to nelíbí, jaký na to mám názor, ale rozhodnutí je vždycky na něm. On musí vědět, kde a s kým chce být a jaké má priority
Že pak budu třeba naštvaná, je druhá věc, ale proboha nejsem jeho matka, abych mu zakazovala někam jezdit…
kattkka píše:mahdalka píše:Sbalila bych mu veci.Kamča.dalmatinka píše:mahdalka píše:Mahdalko mě strašně mrzí že nejsem chlap.Já bych si tě vzala hned
.Taková hodná žena
![]()
Kamčo,díky
jojo a at si to rovnou tahá i po horách ![]()
Když se vrátím zpět k názvu diskuse… samozřejmě mu to nemůžeš zakazovat… Asi bych si s ním večer sedla, řekla mu, že ho v žádném případě nechceš omezovat v jeho koníčcích a zájmech… ale vzhledem k tomu, že jste z finančních důvodů nebyli na žádné dovolené spolu, bys spíš očekávala, že vezme ty podělané dva tisíce a koupíte na slevomatu, nebo něčem podobném za ně prodloužený romantický víkend, nebo něco podle vašeho gusta. Pokud chce jet radši s kamarádem na hory, aniž by měl snahu Ti to jakkoliv vykompenzovat, poslala bych ho do ..... ( ke kamarádovi). ![]()
Nejde o to pustit, nebo nepustit, ale o to, že on si jede po své koleji, na Tebe nebere ohled a počítá s tím, že mu u Tebe všechno projde… Zkus si představit, jak by to bylo do budoucna, až budete mít rodinu, děti…jestli se na takového chlapa můžeš spolehnout… mě to tenkrát pomohlo.
Teď jsi samostatná, chodíš do práce, vyděláváš, co až budeš těhotná…budete mít děti? Dokáže Ti tenhle člověk být oporou?
Já se tenkrát výhledu do budoucnosti zděsila
a ušetřila si tím drahocenný čas ![]()
Neřeš kolik to bude stát, jestli tam jede holka a kde se budou mejt (teda pokud tam vážně nechceš jet s ním) , být Tebou tak řeším princip, tedy : dovolenou s Tebou neplánuje, ale dovolenou v Alpách si už bez skrupulí naplánoval za Tvými zády a ještě má pocit, jak je šlechetný, že Ti nabídl,ať jedeš taky ( a počítá s tím, že nepojedeš)… tohle není partnerství !
mahdalka píše:
Za 10 nebo 14 dní má jet pracovat do Atén,montovat nějaký fotovoltaický panely.Prej 3 týdny práce,týden volna,nebo bude pracovat dýl a pak by byl i dýl doma.
No jeho baví lézt po horách,ale po skalách jako to feratti ještě nikdy nelez a chce si to zkusit.Chodí po horách jen pěšky,jako tůru.
Jako já si stejně myslim,že už si to s tim kamarádem domluvil a ted prostě udělá doma všechno,aby jet moh a já nebyla naštvaná.Ten kamarád mu už psal i podrobnosti a at si prej vezme teplý oblečení.Tak mu to asi už slíbil s tím,že mě nějak ukecá
Tyjo, tak on se vrátí z čundru a pojede makat na x týdnů pryč?! Hm, tak to by mi nebylo líto, ale byla bych neskutečně na.raná a musím říct, že bych mu to vrátila i s úroky a nechala mu to pěkně vyžrat. S tebou dovolená nee a sám jede, a pak zmizí pracovat do ciziny. Já ti nevím, ale tohle se nedělá! Myslím, že bych v den jeho příjezdu z hor odjela, aby jsme se minuli a vrátila se v den odjezdu do itálie, nebo ještě lépe až by odjel. Když mě to chytne, tak umím být neskutečně zlá a tohle by mě teda pěkně nastartovala, takže by si to fakt dlouho pamatoval. A to nemluvím o tom, že by ode mě neviděl ani korunu!
Laaja píše:mahdalka píše:Tyjo, tak on se vrátí z čundru a pojede makat na x týdnů pryč?! Hm, tak to by mi nebylo líto, ale byla bych neskutečně na.raná a musím říct, že bych mu to vrátila i s úroky a nechala mu to pěkně vyžrat. S tebou dovolená nee a sám jede, a pak zmizí pracovat do ciziny. Já ti nevím, ale tohle se nedělá! Myslím, že bych v den jeho příjezdu z hor odjela, aby jsme se minuli a vrátila se v den odjezdu do itálie, nebo ještě lépe až by odjel. Když mě to chytne, tak umím být neskutečně zlá a tohle by mě teda pěkně nastartovala, takže by si to fakt dlouho pamatoval. A to nemluvím o tom, že by ode mě neviděl ani korunu!
Atény jsou v Řecku ![]()
Tak to nevíte, co tvrdí (někteří) chlapi? Že jet někam s manželkou/přítelkyní je dvojnásobná útrata a poloviční zábava ![]()
Ten můj to říká, doufám že z legrace, taky, ale jezdíme na akce jak zvlášť, tak i spolu. Je to všechno o dohodě a určitě se nikam vzájemně „nepouštíme“. Přece si nejsme navzájem rodiči.
U zakladatelky to vidím tak (a to i na základě přechozích diskuzí), že je takový ten moc starostlivý, mateřský typ, co má chlapa za další dítě, vše vyřídí zařídí a udělá a ten toho jen zneužívá ![]()
Čím víc si to čtu, tím míň mě napadá důvodů proč takového sobečka nekopnout do řiťky
Myslí jen na sebe a sebe krát sebe.. nevidím v tom budoucnost.. ovšem to musíš vědět nejlíp ty, jaké ti soužití s ním přináší užitky..
Však já mu taky nechci nic zakazovat nebo dovolovat.Když přišel s tím,jestli ho pustím s klukama do hor,tak jsem mu řekla,at jede,jestli chce,ale zároven jsem mu řekla i důvody,proč by mi to bylo líto.A jestli odjede tak mě neskutečně nas… ![]()
Ted je doma a je jak mílius,je mi jasný,odkud vítr vane ![]()