Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Gábinkaa9děkuji, zřejmě ano, určitě ano. Ale chápete moje pocity, ne?
Ano, chápu.
ale dá se ten problém vyřešit plastikou…ale určitě tvůj partner tě bere takovou jaká jsi a co máš
nějak bych se tím netrápila.
Mám s tím taky problém, ale na plastiku bych nešla a ani jsem nad tím nikdy neuvažovala.
Ja mam pidi kozicky, jen do ruky a jeste do spicky a jedno trosku vetsi. chlap mi porad rika ze mam,, pekny kozy" pako jedno
asi mi chce zvedat sebevedomi.no funguje to
jinak on je byl driv na bloncky.ja bruneta.
myslim ze to neni o kozach, ani o vlasech. ![]()
Příspěvek upraven 10.04.17 v 22:36
Děkuju za podporu. Vypadat jako vy, tak si pískám ![]()
Do ruky nejsou žádná. To je ideální, tak akorát do ruky si myslím a i to chlapi říkaj.
No můj bejvalý mi to moje nic taky chválil. Ale současný je právě ignoruje ![]()
@Anonymní píše:
@Gábinkaa9Děkuju za podporu. Vypadat jako vy, tak si pískám
Není vůbec zač
přejí hodně štěstí. Ať je všechno v pořádku.
Děkuju, jste zlatá ![]()
PS: Jedna paní mi tu odepsala, že máme každá s něčím mindrák. Souhlasíte s tím?
@Anonymní píše:
@BůčaDo ruky nejsou žádná. To je ideální, tak akorát do ruky si myslím a i to chlapi říkaj.
No můj bejvalý mi to moje nic taky chválil. Ale současný je právě ignoruje
kdyz nemam podprdu je to nic. lentilky pod kobercem. a kdyz lezim na zadech…chacha
slo by mi na hrudniku bruslit.
@Anonymní píše:
@BůčaDo ruky nejsou žádná. To je ideální, tak akorát do ruky si myslím a i to chlapi říkaj.
No můj bejvalý mi to moje nic taky chválil. Ale současný je právě ignoruje
jak ignoruje? nepohladi, nevezme do ro ruky? zadny libani?
No leh na zádech je nejhorší. Trčí mi žebra. Já nevím, mě být chlapem tohle sere. Jasně, jsou jiný hodnoty na člověku, ale vadilo by mi to.
@Anonymní píše:
@Gábinkaa9Děkuju, jste zlatá
PS: Jedna paní mi tu odepsala, že máme každá s něčím mindrák. Souhlasíte s tím?
Ano, s tím souhlasím
každá máme nějaký mindrák…každá máme něco jiného. Vůbec se tím netrapte ![]()
Nikdo není dokonalý, ale já radši budu vypadat tak jak vypadám. Je pravda, že chlapům se většinou líbí barva vlasů opačná než mají jejich manželky.
@Anonymní píše:
@BůčaNo leh na zádech je nejhorší. Trčí mi žebra. Já nevím, mě být chlapem tohle sere. Jasně, jsou jiný hodnoty na člověku, ale vadilo by mi to.
nechci znit uchylne nebo tak, ale kidne ti poslu svoje prsa. abys videla, ze v tom nejsi sama…treba to neni tak hrozny ja pises. treba ti jen tim nezajmem nici sebevedomi.
Právě, že moc ne. Do ruky není co vzít. Většinou mi nesundá ani tričko. Jako někdy se snaží pohladit a když se mu nastavím, tak líbá, ale je to mou iniciativou. Ono u mě právě opravdu není asi s iniciativou moc co, když není na čem iniciativu vyvíjet. Ale bejvalý mi prsa ošahával, ikdyž byla jaká jsou nejsou a držel mě za „ně“ aspoň třeba v poloze zezadu, kdy něco pidi malinko co chytit je. POdle mě je zvyklý na PRSA a tady mu přijdu na úrovni 9 letý holky. Ach jo…