Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ještě teda když se tu nakouslo to téma plastiky: Na augmentaci vlastním tukem zapomeň, efekt je maximálně o číslo a stejně se to časem vstřebá. Silikony rozhodně nejsou na dotek jako kus plastu - zvlášť když jsou uloženy pod prsním svalem, což se u žen s nulovým základem dělá vždy a operaci to nijak neprodražuje, jak tu někdo psal. Pokud ale byť jen vzdáleně o plastice uvažuješ jen kvůli tomu, že má přítel rád kozatý, tak na to hned zapomeň. Co když se rozejdete, tvůj další bude preferovat dívčí hrudníček a ty poběžíš zase na explantaci? Zkus zapracovat na svém sebevědomí, to je mnohem levnější ![]()
Ona má problém spíš sama se sebou než s přítelem, proto být ní neváhám aq jdu na operaci, pomůže to v první řadě její psychice… i malá prsa nebo žádnou jdou „udělat“
Příspěvek upraven 10.04.17 v 23:20
@Anonymní píše:
Milé dámy, ráda bych si zde vylila srdíčko. Považuji se za silnou ženu, která v životě zvládla opravdu nelehké situace a dokáže se i tak držet, být nad věcí a razím heslo, že lidé tě berou takovou, jak se cítíš. Cítím se jako relativně přitažlivá pěkná třicetiletá mamina se vším povedeným i nepovedeným. Ale i tak mě ustavičně od puberty trápí to, že mám skutečně jen bradavky. Jsme menšího vzrůstu a štíhlejší postavy, ale trápí mě to. Měla jsem roky manžela a ten byl dolňák a moje neprsa bral jak bral. Nyní mám přítele a to je klasický kozomil. O pěkných dvojkách je schopný říct, že nemá ta žena žádná prsa, byť to nemyslí zle. Já se třeba snažím koupit si pěkné prádlo a při sexu se tím netrápit a snažit se zužitkovat i to co mám nebo spíš opravdu nemám. Jenže on to ingnoruje. Z 99% zůstanu v tričku a když už náhodou jde podprda dolu a on mi na něj sáhne, cítím se šíleně, protože vím, že sahá někam, kde byl u bývalek zvyklý na nánosy tuku a u mě cítí jen žeberní kosti. Na plastiku jít nechci. Podle mě ty silikony na těch co nemají ze základu žádný prsní tuk vypadají šíleně. Přemýšlela sem o té operaci, kdy dělají prsa z vašeho tuku, ale na to mám tuku málo a i tak, je to 5h operace a někdy je potřeba jich i více a hlavně se bojím, že liposukcí by mi potom mohlo být zdeforomované svalstvo a tuk na místech, kde by to odsávali. V oblečení se necítím špatně, zvykla jsem si. Ale jak mám chlapa, co mě sice miluje, tak stejně mě mrzí, za něj že nemá v posteli to co má rád. Chápete mě? Děkuji.
Tvůj přítel si tě jistě vybral kvůli něčemu, co zdaleka předčí nějaké silikony.
Jinak by přeci s tebou nebyl.On jistě taky není dokonalý, a mohl by se užírat přdstavou, jak se ti líbí třeba nabušení svalovci. Opravdová láska ustojí i to, když žena v případě nemoci o prsa přijde úplně. Ale jestli tě to psychicky deptá, pak bych šla do té plastiky, ale jenom kvůli sobě. Za sebe můžu říci, že menší a pevné prsa se mi líbi více, než třeba vykojené pětky. ![]()
@hBod píše:
Ona má problém spíš sama se sebou než s přítelem, proto být ní neváhám aq jdu na operaci, pomůže to v první řadě její psychice… i malá prsa nebo žádnou jdou „udělat“Příspěvek upraven 10.04.17 v 23:20
tak s tim nesouhlasim. nelibi se mi kozy, necham si udelat, nelibi se mi nos, necham si udelat, zvetsit rty a tak dal a dal. prave je to v hlave. ne v kozach.muze byt sebekrasnejsi holka s nulovy sebevedomim. vnitrne zlomena, nespokojena. to zadnej plastickej chirurg nespravi ani,,nezvetsi".
Je úplně jedno s čím souhlasíš nebo ne, je to o psychice, život žiješ jen jeden a pokud se někdo sžírá tím, že má malá prsa, velký/malý/ křivý nos dneska není co řešit..
@Bůča zrovna ty tvoje prsa jsou naprosto v pohodě.. ty si nemáš na co stěžovat..
Ja bych na plastiku klidne sla, ale ne kvuli priteli - to zni desne docasne. Kvuli manzelovi mozna. Kvuli sobe urcite.
@hBod píše:
Je úplně jedno s čím souhlasíš nebo ne, je to o psychice, život žiješ jen jeden a pokud se někdo sžírá tím, že má malá prsa, velký/malý/ křivý nos dneska není co řešit..
@hBod píše:
@Bůča zrovna ty tvoje prsa jsou naprosto v pohodě.. ty si nemáš na co stěžovat..
no, me neprijde, ze v pohode.
@Bůča píše:
no, me neprijde, ze v pohode.
Twl tvoje kozy jsou luxusní, brala bych je hned
mě se takový prsa zrovna líbí.
@terien
no mozna by sem mely dat foto vsechny z diskuze. pro porovnani ![]()
@hBod píše:
@Bůča co ti nepři jde v pohodě?
no ty prsa.
vzdycky jsem mela nejmensi. nevim po kom. v rodine jsou prsa 3 a vetsi ![]()