Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem nedočetla ještě celou diskusi, ale co jsem zatím přečetla, tak mi běží v hlavě jen. Týjo, ta je dobrá, má doma kozomila, prsa má malý a on s ní přesto je!! Kolik je modelek a krásek, co si chlapa neudrží, ani ta jeho ex prsatka si ho neudržela. On je s tebou kvůli jiným hodnotám. On tě chce tolik, že prsa neřeší. To, že ti na prsa nešahá znamená, že třeba tě nechce přivádět do rozpaků. Se ho zeptej. ![]()
Ale hlavně. Já si myslím, že my ženy se kvůli mindrákům trápíme zbytečně. Není třeba ty chlapi přeceňovat. Chlapům se líbí každá druhá ženská, na každé ženské jsou schopní najít něco, co je bude vzrušovat. Musíme být spokojený samy se sebou, ne se snažit být pro partnery ty nejkrásnější, protože tohle neexistuje. Každý chlap se dívá po jiných ženách, a každý chlap si ten sex představuje s jinýma ženama. Rozdíl je jen v tom, že ne každý chlap o tom mluví, někdo si to nechá pro sebe, a někteří chlap jsou taktní, že se po ženě dívají diskrétně, každý není nápadný. Ale každý chlap se dívá jinam, a každý chlap přemýšlí, jaký by to s jinou bylo. Jediný co funguje, je zdravý sebevědomí, protože i ta prsatka o ty prsa může přijít při rakovině, a to si pak má jít skočit z mostu? Tělo není naše jediná hodnota. Všechny máme spoustu mindráků, proto vzkvétá plastická chirurgie. ![]()
Jestli chceš jít pod kudlu, tak jen kvůli sobě, žádný chlap za to nestojí. Podle mě, máš být vděčná za to, že jsi zdravá a kolik toho máš. Já bych pod kudlu kvůli vzhledu nešla, jsem ráda, že sem zdravá a nenechala bych do sebe řezat.
@hBod píše:
@Bůča https://goo.gl/ukMPNl úplně vpohoděale pak by ti mohlo moc narůst sebevědomí..
tak ted nevim, ktery jsou hezci
obe maj neco do sebe. ![]()
Jedna paní zákaznice přišla k mamce do prodejny zdravotních potřeb se pochlubit s novými prsy.(přišla si taky koupit krém a podrpsenku) Byla to paní už čtyřicítka, známá zákaznice a byla nesmírně spokojená s novými „silikony“. Normálně rozepla halenku, a dala jim šáhnout. Mamka s kolegyní byly fakt překvapené jak to nejde vůbec poznat, prý vůbec. no Asi záleí na šikovnosti a taky zvolené velikosti a tvaru vzhledem k púvodním tvarům
Tím ale nechci říct at jdes na plastiku. Myslím že přítel tě má rád i tak, jinak by si tě nenašel ![]()
Mě vůbec nevadí, že manžel komentuje prsa třeba v TV. Ani on nemá postavu svalnatce a vždycky mu to připomenu když má takové připomínky. Beru to jako normální chlapský řeči. Když si mě takovou vybral. Musím říct, kam já se hrabu na Bůču
Kéž by u mě aspoň foto většovalo ![]()
@Mína47 píše:
Mě vůbec nevadí, že manžel komentuje prsa třeba v TV. Ani on nemá postavu svalnatce a vždycky mu to připomenu když má takové připomínky. Beru to jako normální chlapský řeči. Když si mě takovou vybral. Musím říct, kam já se hrabu na BůčuKéž by u mě aspoň foto většovalo
vcera jsem cetla nejakej clanek ve starym cosmopolitanu, jak si prej mame ty prsa hladit a masirovat a rikat jim nahlas, ze jsou pekny.
je fakt, ze kdyz pres ne jezdim ve vane s olejickem, tak se mi libi vic. tak to holky vyzkousejte.
a jinak ta fotka asi fakt zvetsuje podle reakci. ![]()
Jo a jeste dodam, ze mi nad prsama prosvitaj zily
jak jsem hubena a jsou mi videt klicni kosti a trochu i ty hrudni, tak to fakt nevypada hezky.
Twl tak já jsem asi z jiný planety nebo co ale co furt máte? Jako jestli si fakt někdo myslí, že Buči prsa jsou malý a kdo má menší tak nemá žádný, tak si zajdete buď na oční nebo k psychiatrovi. Její prsa jsou podle mě ideál, menší jsou menší ideál, ale pořád ideál. Neblaznete holky. Ja mám prsa hodne přes ideál a žíly mám vidět taky, tak co.
@terien pajdon
a jsem rada, ze v tom nejsem sama. myslim ty zily. ![]()
@Bůča píše:
@terien pajdona jsem rada, ze v tom nejsem sama. myslim ty zily.
Když jsem byla mladší tak jsem je měla celý modrý. Máma když to viděla tak to s ní málem švihlo. Celkově ty žíly nemam nic moc a k tomu nízký tlak tak nevím jestli to nějak souvisí ![]()
@terien píše:
Když jsem byla mladší tak jsem je měla celý modrý. Máma když to viděla tak to s ní málem švihlo. Celkově ty žíly nemam nic moc a k tomu nízký tlak tak nevím jestli to nějak souvisí
me rikala sestra na gynde, ze prej malo piju. proto mi prosvitaj. ![]()
@Bůča píše:
me rikala sestra na gynde, ze prej malo piju. proto mi prosvitaj.
Ahá, no může být ![]()