Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to tak hrozný jak píšu bohužel. Opravdu je.
Kdyby vám to nevadilo, pošlete. Ale akorát budu mít určitě ještě větší depku, protože říkáte, že nemáte nic a oproti mě budete mít můj ideál.
Čím víc tu píšu a čtu tím větší depku mám.
Nikdy jsem to zas tak jako teď neřešila. Vnímala jsem svý jiný přednosti, který sice mám i teď. Ale vím, že jemu se líbí ty výstřihy a plný výstřihy a pro něj jsou trojky žádný prsa. A já asi jako 9letá holka. Ještě si bude připadat jak pedofil.
@Anonymní píše:
@Gábinkaa9Trápím opravdu trápím. Tím, že vím, že to má rád. Kouká po ženských, kouká jim do výstřihu,…
Myslím že je to zbytečný se tímhle trápit. Když se to vezme, každý chlap má rád prsa a větší. Když vidí ženu která má větší prsa tak se podívá
To ale většina chlapů. Nechala bych ho, ať se podívá ale určitě miluje vás a opravdu takovou jaká jste ![]()
Kdyby vás nemiloval takovou jaká jste, nebyl by s vama ![]()
Já myslím, že je nás takových dost. Mě to štvě hlavně proto, že je problém sehnat podprsenku. Kdyby to tvému chlapovi tak strašně vadilo tak s tebou není, přece viděl jak vypadáš od začátku.
Mě se třeba někdy ty mý prsa i v určitý chvíli líbí, ale vím, že pro něj je to nic.
@Anonymní píše:
@BůčaJe to tak hrozný jak píšu bohužel. Opravdu je.
Kdyby vám to nevadilo, pošlete. Ale akorát budu mít určitě ještě větší depku, protože říkáte, že nemáte nic a oproti mě budete mít můj ideál.
a jak jste spolu dlouho?
vis, jestli ti za takovy trapeni ten chlap stoji.
posilam, snad me nebloknou ![]()
kvalita nic moc, pardon.
Edit admin: smazána fotka
@Anonymní píše:
Mě se třeba někdy ty mý prsa i v určitý chvíli líbí, ale vím, že pro něj je to nic.
vymenit chlapa to chce. prsa si nechej.
objevi se nekdo, kdo je oceni.
Tak to sem přesně čekala. Takováhle prsa jsou můj sen. A vy, že máte špičatá a malá. No nic. Tak se jdu fakt zahrabat.
Jsme spolu ani ne rok.
Tak je to můj mindrák, přeci kvůli tomu nevyměním chlapa. On mi nikdy nic neřekl.
Nedivím se, že vám váš chlap říká, že je máte pěkný. Jsou úplně ideální, pro mě by byly.
@Anonymní píše:
@BůčaTak to sem přesně čekala. Takováhle prsa jsou můj sen. A vy, že máte špičatá a malá. No nic. Tak se jdu fakt zahrabat.
Jsme spolu ani ne rok.
Tak je to můj mindrák, přeci kvůli tomu nevyměním chlapa. On mi nikdy nic neřekl.
ale fakt jsou spicaty a maly
mela jsem nejmensi na zakladce i na stredni a vsude. nemam ve svym okoli nikoho kdo ma velikost jako ja. vazne. takze vim, jak ti je. kluci mi rikali, jestli bych nosila ponozky kdybych nemela nohy., narazely mi na prsa. debilove ![]()
zkus se ho zeptat. proc se jim vic nevenuje. ze mas pocit, ze se mu nelibi.
Je otázka, jak moc tvůj přítel opravdu kouká do výstřihů a kolik si toho přibarvuje tvoje malý sebevědomí. Prsa nulky fakt nejsou nejhorší scénář. Já jsem měla kupříkladu už před dětmi míso prsou psí ouška, ani ne moc velká, takové totálně vypuštěné balonky s obřími prsními dvorci - asi ten nejméně přitažlivý typ prsou, jaký existuje. Samozřejmě jsem se strašně styděla při sexu, ale i v šatnách, u lékaře… no a kupodivu to pro žádného chlapa nikdy nebyl problém, dokonce si mě jeden i vzal
Já jsem na tu plastiku nakonec šla, ale abych se líbila já sobě, ne někomu jinému, ani partnerovi. Je to fajn pocit, mít konečně ňuňu prsíčka jako mladá holka, ale nijak zásadně to neotřáslo naším sexuálním životem.
Jsem toho názoru, že i pro kozomila není odpuzující ani tak to, že má partnerka lentilky pod kobercem, jako fakt, že se při sexu studem hrbí, zakrývá a tváří útrpně. Z nějakého důvodu jsou všechny ty kozatice už jen bývalky a na jejich místě jsi ty. Tak si užívej života a neřeš voloviny ![]()
@Anonymní píše:
@Gábinkaa9Děkuju moc, jste opravdu milá.![]()
Nemáte opravdu vůbec zač
pokud nechcete plastiku, tak na ni kašlete. Buď s vama partner bude i s tím, jak vy říkáte že máte menší prsa, a nebo si najdete jiného chlapa. Najdou se i takový co mají radši menší. ![]()
Vlastně můj chlap také komentuje hrudníky cizých ženských třeba v TV - ta nemá žádná prsa a má třeba dvakrát taková jak já
Můj hrudník nikdy negativně nekomentoval jinak bych s ním asi být nemohla.
@Gábinkaa9
Trápím opravdu trápím. Tím, že vím, že to má rád. Kouká po ženských, kouká jim do výstřihu,…