Mám na starosti nevlastní dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27265
8.7.22 22:41

Zavolala bych manželovi i nebožce. Manželovi bych řekla, ať si jí srovná a nebožce bych řekla, že jí holku dovezu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
8.7.22 22:42

Volala bych otce nebo dovezla matce/prarodicum. klidne do lazni. Nemela bych nervy na to cekat, co se ji stane. Ted mluvim o pozdnim prichodu. Ostatni veci se daji 9dni vydrzet, ale uz nikdy bych si ji na starost nevzala. Ma pravo na pubertu, ale ty mas pravo nezesilet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.7.22 22:44
@Roxy ivka píše:
Tak v první řadě je od jejiích rodičů „pěkné“, že ti jí nechali na krku. No, neuděláš asi nic, je to zkrátka puberťačka. Já bych jí prostě nechala, jen bych si dala pozor aby se netoulala po noci a pak bych jí zas odevzdala do péče rodičů, ať si s ní poradí sami. Nejhorší je, že si na ní ani nemůžeš pořádně stěžovat, hned bys byla ty ta zlá, co žaluje a neumí se ani postarat o jeho dceru. Aspoň sis vyzkoušela, co tě jednou čeká, až půjdou tvé děti taky do puberty. Mlátí to s nimi, no. :D

Já si nemyslím, že je to jen pubertou.
Je možné, že špatný vztah dcery k maceše byl dán už předtím. Dcera třeba obviňuje novou partnerku otce z rozpadu rodiny, z rozvodu s její matkou, z toho, že má otec novou rodinu… a dává jí to sežrat, když tam otec není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
8.7.22 22:44
@Anonymní píše:
no tak sama jsem překvapená, jak se umí chovat :oops:. Vždy byla zaltíčko a ted tu manžel není a zlatícko už neni.
Halvně se bojím, že se jí něco stane, jak porušuje večerku,..

Tak to chápu, co se jí může stát venku, to bych se taky bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:46
@epsice píše: Řešila bych s tatínkem… A příště na takovou blbost nepřistoupila. Starat se mají rodiče. Když ji máte doma tak má být tatínek doma.

No můžu si za to sama.. Manžel řekl, že to teda zruší, ale já jsem si namluvila, že to zvládnu no

• Citovat
  • Upravit
2480
8.7.22 22:47
@milami píše:
Já si nemyslím, že je to jen pubertou.
Je možné, že špatný vztah dcery k maceše byl dán už předtím. Dcera třeba obviňuje novou partnerku otce z rozpadu rodiny, z rozvodu s její matkou, z toho, že má otec novou rodinu… a dává jí to sežrat, když tam otec není.

I to je možné, ale nedovedu si představit, že by se to za ten týden mohlo nějak změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
8.7.22 22:50

Kdyby rozhovor s otcem nepomohl, tak bych ji srovnala sama.
Matka ví, že se o dceru staráš jen ty? Pro příp. kecy matky až se vrátí z lázní, bych ji řekla že otec dítěte musel odjet na důležitou služební cestu, takže se měla starat ona (jestli se teda nejedná o důležité lázně ze zdr. důvodu)
Mobil zabavit, s tím by snad souhlasil i otec. Vypnout wifi, jestli nemá data a občas ji nevyprat její oblíbené oblečení, které nutně potřebuje apod… Jak ty ke mně, já k tobě

• Citovat
  • Upravit
Janli
8.7.22 22:53

Zavolej otci a žádej ať si dceru srovná a dcerušce oznam, že pokud ještě jednou poruší večerku, voláš okamžitě otci i policii. Nenech se od ní cepovat!

• Citovat
  • Upravit
53518
8.7.22 22:53
@smajlik345 píše:
Kdyby rozhovor s otcem nepomohl, tak bych ji srovnala sama.
Matka ví, že se o dceru staráš jen ty? Pro příp. kecy matky až se vrátí z lázní, bych ji řekla že otec dítěte musel odjet na důležitou služební cestu, takže se měla starat ona (jestli se teda nejedná o důležité lázně ze zdr. důvodu)
Mobil zabavit, s tím by snad souhlasil i otec. Vypnout wifi, jestli nemá data a občas ji nevyprat její oblíbené oblečení, které nutně potřebuje apod… Jak ty ke mně, já k tobě

Tak to ji bude hned víc milovat… Řekla bych, že o ni mám strach a ať chodí ve smluvenou dobu domů. Že na oplátku přehlédnu, když bude koukat do mobilu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15503
8.7.22 22:54

To že doma nic nedělá bych neřešila, za 9dnu dítě stejně nezměnis a lepší si ušetřit nervy. Co se týká pozdních příchodu, zavolala bych otci, ať si to s ní vyřeší po telefonu on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:55
@Russet píše:
Trvala bych na včasných návratech, jinak bych ji neprudila a nechala těch pár dní „v klidu“. Při problému bych zavolala jejímu otci a nechala ho, ať si to s ní vyřídí.

No a budu se modlit, aby přisla, tak jak to má nastavné od manžela.
Ale teda nevím, jak budu vysvětlovat 7 dceři, že ona tu myčku vyndavat musí, uklízet si pokojík a segra nemusí

• Citovat
  • Upravit
53518
8.7.22 22:56
@Anonymní píše:
Ale teda nevím, jak budu vysvětlovat 7 dceři, že ona tu myčku vyndavat musí, uklízet si pokojík a segra nemusí

Mám sedmileté dítě a myčku vyklízet nemusí :nevim: Nevlastní dcera u vás má pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.7.22 22:57

To obcas rikam i vlastnim, ze jestli se nehodlaji podilet, muzou jit na hotel, ale tam si to posluhovani nechaji tezce zaplatit.
Takze bych ji dala vybrat, bud pojede podle pravidel, nebo muze na ten hotel nebo do Klokanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:58

Její matka je měsíc v lázní kvůli zdravotním důvodům, prý

• Citovat
  • Upravit
1409
8.7.22 22:59
@Anonymní píše:
Ale teda nevím, jak budu vysvětlovat 7 dceři, že ona tu myčku vyndavat musí, uklízet si pokojík a segra nemusí

Právě proto bych ji rekla, že pokud se nebude podílet na úklidu a pomoci, že se o ní taky nebudeš starat - jídlo a tak… jak to chce, tak to ma mít, je fakt oprskla :( jako 9 dní ji nechat sedět bez žádné povinnosti a ještě se bát, že večer nedojde domu :zed: blbe je že ma asi kapesné a že si může jít jídlo koupit… :nevim: prostě ať to vyřeší její otec co na ní platí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí