Mám na starosti nevlastní dceru

Anonymní
8.7.22 22:20

Mám na starosti nevlastní dceru

Ahoj,¨jsem bezradná, proto zakládám diskuzi.
Dostala jsem na starost na devet dnů pubertální dceru od manžela. Jel na služební cestu, matka bohužel odjela si do lázní bez ní.
No já s tím souhlasila, že se o ní postarám. Vím, že je to perfektní příležitost se s ní blíže sblížit, ale máme s manželem ješte společné dvě malé děti, tak prostě není tolik času.
Nestavlastní dcera si ted ale dělá, co chce..Porušuje pravidla, které tu má od manžela nastavené. kdžy jsem ji požádala, at vyndá mycku a povysaje, tak jakože táta tu přece není, tak proč by mě měla poslouchat..Včera šla ven, vrátila se v noci. Já jí z hrůzou volala, kde je, ona nebrala telefon..pak kdžy přisla a já na ní vyjela, kde byla, že tohle udělala naposled a jestli se to bude opakovat, tak bude zle. A ona:,, jooo a co mi uděláš? Dáš mi pár facek, tak bohužel na to ty nemáš právo..".
Dneska byla celý den doma a peskovala tu na mě, nic doma neudělala a čuměla do mobilu. Kdžy jsem ji na to upozornila, tak řekla no a co, že mobil jí kupoval tatínek, tak já nemužu rozhodvat, že je na něm celý den..
Když tu manžel byl, tak si tohle nikdy nedovolila, no věděla, že on by si ji srovnal..
Vím, mužu si za to sama, odsouhlasila jsemmanželovi, že zvládnu všechny 3 děti..No a nezvládám, holka má ze mě srandu :oops:.
Jak si myslíte, že bych měla zacházet s nevlastní?

Prosím anonym, nechci tu psát veřejně, když písu o nevlastní

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
8.7.22 22:25
@Anonymní píše:
Ahoj,¨jsem bezradná, proto zakládám diskuzi.
Dostala jsem na starost na devet dnů pubertální dceru od manžela. Jel na služební cestu, matka bohužel odjela si do lázní bez ní.
No já s tím souhlasila, že se o ní postarám. Vím, že je to perfektní příležitost se s ní blíže sblížit, ale máme s manželem ješte společné dvě malé děti, tak prostě není tolik času.
Nestavlastní dcera si ted ale dělá, co chce..Porušuje pravidla, které tu má od manžela nastavené. kdžy jsem ji požádala, at vyndá mycku a povysaje, tak jakože táta tu přece není, tak proč by mě měla poslouchat..Včera šla ven, vrátila se v noci. Já jí z hrůzou volala, kde je, ona nebrala telefon..pak kdžy přisla a já na ní vyjela, kde byla, že tohle udělala naposled a jestli se to bude opakovat, tak bude zle. A ona:,, jooo a co mi uděláš? Dáš mi pár facek, tak bohužel na to ty nemáš právo..".
Dneska byla celý den doma a peskovala tu na mě, nic doma neudělala a čuměla do mobilu. Kdžy jsem ji na to upozornila, tak řekla no a co, že mobil jí kupoval tatínek, tak já nemužu rozhodvat, že je na něm celý den..
Když tu manžel byl, tak si tohle nikdy nedovolila, no věděla, že on by si ji srovnal..
Vím, mužu si za to sama, odsouhlasila jsemmanželovi, že zvládnu všechny 3 děti..No a nezvládám, holka má ze mě srandu :oops:.
Jak si myslíte, že bych měla zacházet s nevlastní?Prosím anonym, nechci tu psát veřejně, když písu o nevlastní

Kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
8.7.22 22:26

Tak zavolej manželovi, všechno mu řekni, a dej mu dceru k telefonu, ať si ji srovná sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
8.7.22 22:29

Tak v první řadě je od jejiích rodičů „pěkné“, že ti jí nechali na krku. No, neuděláš asi nic, je to zkrátka puberťačka. Já bych jí prostě nechala, jen bych si dala pozor aby se netoulala po noci a pak bych jí zas odevzdala do péče rodičů, ať si s ní poradí sami. Nejhorší je, že si na ní ani nemůžeš pořádně stěžovat, hned bys byla ty ta zlá, co žaluje a neumí se ani postarat o jeho dceru. Aspoň sis vyzkoušela, co tě jednou čeká, až půjdou tvé děti taky do puberty. Mlátí to s nimi, no. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
8.7.22 22:29

Řešila bych s tatínkem… A příště na takovou blbost nepřistoupila. Starat se mají rodiče. Když ji máte doma tak má být tatínek doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:31
@Russet píše:
Kolik jí je?

15..

• Citovat
  • Upravit
1409
8.7.22 22:33

Manželovi jsi to už volala??? Ja bych na ní šla fikane- převahou rozumu, aby se lekla a aby za své činy nesla odpovědnost sama. Takže bych si s ní sedla, že odteď nechávás jeji chování na ní, nebudeš pro ní ale vařit pokud nebude pomáhat a pokud bude a bude se snažit, že ji necháš volnost at si dělá co chce, ale v rámci pravidel, že to už si s ní pak vyřídí otec pokud bude průšvih. Záleží kolik ji je no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25191
8.7.22 22:33

:zed: 9 dnů není jedna noc…
to je dost dlouho na to, aby se mohlo stát dost nepěkných věcí
Zavolala bych muži, objasnila mu situaci, dala mu princeznu k telefonu a pokud by pohovor nepomohl, tak bych ji odvezla k jejím prarodičům, případně jí řekla, že budu kontaktovat Ospod, jelikož se to nedá vydržet..
na hlavu si kálet nedej…
ona zkouší, kam může.. (a vysát+myčka fakt nejsou extra požadavky.. my s bráchou u táty byli jako děti klidně celý den v horku v poli…)
tohle je od tvého muže hnusné a já bych ani s 9 dny nesouhlasila.. to fakt není jen so-ne, která se „přežije“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.7.22 22:34
@Anonymní píše:
15..

Trvala bych na včasných návratech, jinak bych ji neprudila a nechala těch pár dní „v klidu“. Při problému bych zavolala jejímu otci a nechala ho, ať si to s ní vyřídí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:35
@stinga píše:
Tak zavolej manželovi, všechno mu řekni, a dej mu dceru k telefonu, ať si ji srovná sám

no nechtěla jsem mu volat takhle do práce, ale asi mi ani nic jiného nezbývá..
 děkuji

• Citovat
  • Upravit
1107
8.7.22 22:36

Asi bych se poradila s tatínkem, co s ní. Že doma čumí do telefonu a neuklízí bych asi nějak přešla, ale že se toulá někde po nocích a nedá vědět, to je na přezdržku. Anebo jí jen oznam, že musíš přiznat že ji nezvládáš a nevíš jestli bude lepší když ukončí tatínek služebku nebo maminka lázně aby si ji přijeli srovnat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.7.22 22:36

Nechej ji tak.. Za par dni nic nezmenis a akorat si cechras nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.7.22 22:37
@Anonymní píše:
děkuji

Kdyby se mi nevlastní dospívající dcera v noci nevracela, volala bych muži na služebku zcela určitě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
8.7.22 22:37
@Anonymní píše:
děkuji

no bohužel, asi nic jiného nezbývá, nemůžeš přece dělat, jako že se nic neděje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 22:40
@Roxy ivka píše:
Tak v první řadě je od jejiích rodičů „pěkné“, že ti jí nechali na krku. No, neuděláš asi nic, je to zkrátka puberťačka. Já bych jí prostě nechala, jen bych si dala pozor aby se netoulala po noci a pak bych jí zas odevzdala do péče rodičů, ať si s ní poradí sami. Nejhorší je, že si na ní ani nemůžeš pořádně stěžovat, hned bys byla ty ta zlá, co žaluje a neumí se ani postarat o jeho dceru. Aspoň sis vyzkoušela, co tě jednou čeká, až půjdou tvé děti taky do puberty. Mlátí to s nimi, no. :D

no tak sama jsem překvapená, jak se umí chovat :oops:. Vždy byla zaltíčko a ted tu manžel není a zlatícko už neni.
Halvně se bojím, že se jí něco stane, jak porušuje večerku,..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML