Mám na starosti nevlastní dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2164
9.7.22 12:45
@Anonymní píše:
nevím, al ani to dělat já nebudu

Takže radši riskneš to, že těch 9 dní nepřežije tvoji péči v pořádku? Tak to jsi dobrý střelec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
9.7.22 12:48
@Anonymní píše:
No dneska tak či tak musím už manželovi zavolat.
Mobil, oblečení, ale nemá vyřešit tenhle problém, To je jen o dělání radosti…
Poradna je dobbrý nápad.. děkuji za rady

Nemáš zač, nemůžete nic ztratit, jen získat nový pohled ;)
Ještě mě napadá, co babička na pár dnů na návštěvu - je to proveditelné? Že bys měla možnost vzít třeba větší holky ven, do kina apod. aby měly změnu, nebo vyrazit na výlet - ve dvou dospělých je to zvládnutelnější. Nebo ona/obě větší k prarodičům třeba na víkend?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
9.7.22 12:49
@Russet píše:
Volala bych hned, jak by nedorazila a její telefon byl nedostupný. Protože jestli doposud sekala latinu a byla poslušná, měla bych opravdu strach. Rozhodně bych dřív informovala jeho než osazenstvo Emimi.

Přesně. U dosud vzorné holky bych měla strach jak hrom a volala okamžitě.
Ale ono je to celý divný - otec na služebce, doma manželka se třema dětma a on nezavolá sám? Nepídí se po tom, jak to doma šlape? Asi žiju v jiném vesmíru, ale tohle by se u nás fakt nestalo, a to manžel jezdil na náročné služebky do zemí s velkým časovým posunem. Pár minut na rozhovor si našel denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.22 12:53
@Jeremi píše:
Ale ono je to celý divný - otec na služebce, doma manželka se třema dětma a on nezavolá sám? Nepídí se po tom, jak to doma šlape? Asi žiju v jiném vesmíru, ale tohle by se u nás fakt nestalo, a to manžel jezdil na náročné služebky do zemí s velkým časovým posunem. Pár minut na rozhovor si našel denně.

Právě - čekala bych že otec otrávený služebkou večer volá ženušce, jaký měla den. My jsme spolu léta a když musel pryč kvůli práci, volali jsme si často. Jen tak, ne vyzvídat, jak to doma se synem sama zvládám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.22 12:54
@Dája999 píše:
Ještě mě napadá, co babička na pár dnů na návštěvu - je to proveditelné? Že bys měla možnost vzít třeba větší holky ven, do kina apod. aby měly změnu, nebo vyrazit na výlet - ve dvou dospělých je to zvládnutelnější. Nebo ona/obě větší k prarodičům třeba na víkend?

Ano, babička mi mohla rozbít ten sterotyp doma. Ono skloubit záliby malé a velké holky jde trochu hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
9.7.22 12:58

@Lucy75 Tak já mám ještě jistou obsesi při věšení prádla, ale to je na jinou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 12:59
@Russet píše:
A té sedmileté ho dáte za rok, aby nebyla škodná?

srovnávat mobil u 7/8 leté a 15 leté holky?

• Citovat
  • Upravit
53518
9.7.22 13:00
@Anonymní píše:
srovnávat mobil u 7/8 leté a 15 leté holky?

Měy by dostávat stejně, ne? Aby si nezáviděly. Jako ty povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 13:01
@Mariane.B píše:
Jakože jí po těchto výstupech hodláte dopřát i tu dovolenou a vůbec tě nenapadlo, že jí pohrozíte, že s tímto chováním žádná dovolená nebude?

Ano, hodláme jí dopřát dovolenou. Je prostě naše, stejně jako ty dvě společné děti. Tak proč by manžel neměl mít na dovolené všechny své děti?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 13:04
@Russet píše:
Opravdu divné nevědět aspoň rámcově, kde a s kým se vyskytuje. Jako že nakecat ti může lecos, ale kdyby ti věřila, nemusí ti lhát.

To je vždycky, jdu s kamarádama, sejdeme se v parku a pak uviíme kam pujdem no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2164
9.7.22 13:05
@Anonymní píše:
Ano, hodláme jí dopřát dovolenou. Je prostě naše, stejně jako ty dvě společné děti. Tak proč by manžel neměl mít na dovolené všechny své děti?

Protože luxusní věci jsou něco navíc a pokud se člověk chová jako nesoudný fracek, nemělo by mu toho být tolik dopřáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2164
9.7.22 13:07
@Anonymní píše:
To je vždycky, jdu s kamarádama, sejdeme se v parku a pak uviíme kam pujdem no :nevim:

A to ti stačí? Máš patnáctileté dítě a vlastně nevíš, kde je. To je tedy zodpovědný přístup k výchove.
Jako bereš nebo berete to velmi benevolentně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.22 13:08
@Dája999 píše:

Tchánovci bydlí v jiném městě, ale kdyby to vyšlo bylo by to super.
Byla bych celkem ráda, kdyby šlo ted jít někam jen s ní

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.7.22 13:11
@Jeremi píše:
Ale ono je to celý divný - otec na služebce, doma manželka se třema dětma a on nezavolá sám? Nepídí se po tom, jak to doma šlape? Asi žiju v jiném vesmíru, ale tohle by se u nás fakt nestalo, a to manžel jezdil na náročné služebky do zemí s velkým časovým posunem. Pár minut na rozhovor si našel denně.

no jo no..
když mu naše dítě nakreslilo obrázek, že se mu stýska. Tak jsem mu to poslala a komunikovali jsme takhle.
Až bude mít prac. pauzu, tak mu zavolám. Jestli to někoho zajíma, tak schválně napísi jak to dopadlo

• Citovat
  • Upravit
4400
9.7.22 13:11

Nijak. Znám to. Popsala bych její chování tatínkovi, ať si jí srovná po telefonu sám. Jeho upozornila, že moje práce chůvy právě skončila a dal si jela po svém, se svými dětmi. Buď by se srovnala sama nebo bych jí ignorovala.

Úklid atd. nechci po nevlastních dětech žádný, to jen jejich táta a kolikrát mu říkám, že je to zbytečné, stojí to víc času je přesvědčit, než když si to člověk udělá sám. Večerku ať si vyřídí se svým tátou, může ji kontrolovat přes video hovory atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí