Mám na starosti nevlastní dceru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3998
10.7.22 09:33
@Anonymní píše:
Uprímne, já si zatím ani nedovedu představit, že ty nasše zlatíčka budou jednou ve věku jako je ta nejstrarší ted :oops:.
a to samorřejmě nechci to brát, tak že ta nevlastní je nejhorší a ty společný, že ty nejlepsí..
Už hned na žacatku vztahu mi ta jeho dcerka prirostla k srdci

Na mě to taky působí, že jsi v křeči, aby sis to s ní nerozházela, když jsi macecha. Já bych řekla, že ale ten váš vztah něco unese, když se Ti na druhou stranu svěřuje a tak. Mně dítě nepřijít domu a nezvadat telefon, tak vyšiluju děsně :mrgreen: a ty nic, to působí pak tak zvláštně a možná ona o to víc provokuje, aby z tebe dostala nějakou reakci, takhle to skoro může působit, že ti je u zadku. Mně tohle holka udělala jednou, že se ztratila v čase, to byla mladší a už jsem chtěla jít na policii :lol:. Pak dostala doma vix, ale já fyzicky netrestám, tak musela jak Bart Simson psát stokrát: " Když se někde zdržím, dám vědět mamce" a v tomhle je už několik let klid, dodržuje. Ostatní mi přijde prkotina, taky má období ksichtů na práce v domácnosti apod. :lol: to je puberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 12:25
@Russet píše:
No že se k ní chováš, jako by nebyla vaše. Kdyby tohle dělaly vaše děti, určitě žhavíš telefon manželovi hned. U ní přešlapuješ a nevíš, asi abys ji nenaštvala. Je jí patnáct, ale dospělé by ještě poslouchat měla. Už jen z důvodu jejího bezpečí. A jestli je ještě rok na základce, tím spíš.

Ale jasně, že je naše.
Uvědomuji si to..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 12:28
@lamicina píše:
Na mě to taky působí, že jsi v křeči, aby sis to s ní nerozházela, když jsi macecha. Já bych řekla, že ale ten váš vztah něco unese, když se Ti na druhou stranu svěřuje a tak. Mně dítě nepřijít domu a nezvadat telefon, tak vyšiluju děsně :mrgreen: a ty nic, to působí pak tak zvláštně a možná ona o to víc provokuje, aby z tebe dostala nějakou reakci, takhle to skoro může působit, že ti je u zadku. Mně tohle holka udělala jednou, že se ztratila v čase, to byla mladší a už jsem chtěla jít na policii :lol:. Pak dostala doma vix, ale já fyzicky netrestám, tak musela jak Bart Simson psát stokrát: " Když se někde zdržím, dám vědět mamce" a v tomhle je už několik let klid, dodržuje. Ostatní mi přijde prkotina, taky má období ksichtů na práce v domácnosti apod. :lol: to je puberta.

no joo.. její maminka prostě nejsem. Ale já jsem měa obrovký strach, vyjela jsem, že toto bylo naposled..a ona hned jako co udělám, že pár facek jí nemám pévo dát.
ale po telefonatu manželovi už nejou ani drzé ksichty..No slibuji, že na sobě budu pracovat

• Citovat
  • Upravit
2653
12.7.22 06:40

Volej manzelovi, ze mas problem :nevim: co jineho? Ja bych na to nervy nemela teda. Nalady horko tezko snasim u sveho pubertaka, natoz u „ciziho“. Budes tak trochu za zalibnicka, ale manzelovi bych to vyklopila a poprosila, at na dceru pusobi pres telefon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
12.7.22 09:19
@Russet píše:
No že se k ní chováš, jako by nebyla vaše. Kdyby tohle dělaly vaše děti, určitě žhavíš telefon manželovi hned. U ní přešlapuješ a nevíš, asi abys ji nenaštvala. Je jí patnáct, ale dospělé by ještě poslouchat měla. Už jen z důvodu jejího bezpečí. A jestli je ještě rok na základce, tím spíš.

No upřímně, kdyby mě takto vyvadely moje děti, tak manželovi kvůli tomu extra nevolám. Vyřešíme to s nimi ráz dva. Ale kdybych měla, jak zakladatelka, nevlastní dítě a ještě s kecy, ze mu nic nesmím ani říct, tak volám manželovi hned. Já bych to měla naopak.
Se svými dětmi jsem prusery řešila hned a nikdy nečekala až manžel přijde z práce. Jemu to pak maximálně oznámila, pokud to bylo potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.7.22 09:20
@elen-ka píše:
No upřímně, kdyby mě takto vyvadely moje děti, tak manželovi kvůli tomu extra nevolám. Vyřešíme to s nimi ráz dva. Ale kdybych měla, jak zakladatelka, nevlastní dítě a ještě s kecy, ze mu nic nesmím ani říct, tak volám manželovi hned. Já bych to měla naopak.
Se svými dětmi jsem prusery řešila hned a nikdy nečekala až manžel přijde z práce. Jemu to pak maximálně oznámila, pokud to bylo potřeba.

Tak za zvednuté obočí bych manželovi nevolala. Ale ta holka na základce trajdá do noci a myslí si, že večerka je sprosté slovo. O tom by její zákonný zástupce vědět měl. Aspoň jeden. Ne aby starosti a nervy měl pro ni cizí člověk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24288
12.7.22 10:50
@Russet píše:
Tak za zvednuté obočí bych manželovi nevolala. Ale ta holka na základce trajdá do noci a myslí si, že večerka je sprosté slovo. O tom by její zákonný zástupce vědět měl. Aspoň jeden. Ne aby starosti a nervy měl pro ni cizí člověk.

Ale to jo, já psala, že bych nevolala manžela kvůli vlastním dětem, ale v situaci v jaké je zakladatelka, bych volala hned, co by porušila vecerlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.22 21:34
@kalie píše:
Volej manzelovi, ze mas problem :nevim: co jineho? Ja bych na to nervy nemela teda. Nalady horko tezko snasim u sveho pubertaka, natoz u „ciziho“. Budes tak trochu za zalibnicka, ale manzelovi bych to vyklopila a poprosila, at na dceru pusobi pres telefon :nevim:

Však jsem nakonec zavolala.
Jasně, že mi není příjemné na ní žalovat, ale aspon jí ted mužu manželovi chválit

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.22 21:36
@Russet píše:

Už žadné trajdání do noci nekoná, sice by ráda, ale manžel jestě nepovolil..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.7.22 21:40
@elen-ka píše:

No nechtěla, at mu tu říkám, aby ona neměla zle no..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML