Máma zanevřela na život

Napsat příspěvek
Velikost písma:
885
15.10.19 12:12

@Russet A co když si něco udělá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.19 12:14
@Monikap3 píše:
@Russet A co když si něco udělá?

A co by si jako udělala? Kdyby se chtěla zasebevraždit, dávno to udělá. Na to se má móc ráda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
15.10.19 12:18

@Russet Vždycky říkala, že já a brácha jsme to jediný, co má. Jestli bude mít pocit, že o nás přišla, mám strach, že udělá nějakou kravinu. A tím mě asi drží v hrsti no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
12.11.19 07:58

@Monikap3 Ahoj Moni.
Tak co u Vás a mamky nového? si stejné, viď?
Já teď četla tohle, tak jsem si i vzpomněla na Tebe…

https://psychologie.cz/…mita-lekare/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
12.11.19 12:07

@Žirafa 69 Ahojky, no je to čím dál horší :( Máma pije víc a víc, už jí není blbý jet ovíněná v neděli na rodinné setkání a klidně se se všemi pohádá, že žádnej problém nemá. Teď si vzala do hlavy, že jí s bráchou nesnášíme, protože jí brácha nepozval na svou oslavu narozenin s kamarády a já jela k babi jednou bez ní. Tak prý se musí asi smířit s tím, že její vlastní dětí jí nesnášejí. Je to neskutečný. Antidepresiva prý radši vysadí, než aby přestala pít a víno prý není chlast. Není s ní řeč, okamžitě útočí, ať jí necháme všichni na pokoji, když jí nemáme rádi, nechceme s ní trávit čas a být na Vánoce atd…
Děkuji za článek, jako by někdo popisoval mou mámu :( Bohužel opět nic, co by pomohlo, když ona si pomoci nechce :( Strašně zhubla, nejí, prý jídlo nesnáší. Ale víno a becherovka jí nevadí… Dá si pivo i na pracovním obědě s novým šéfem… Je to peklo a beznaděj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39943
12.11.19 22:25

@Monikap3 Tak to je už sakra „daleko“…už začíná být regulérní alkoholik (ještě když už nejí…to je špatný),ale nejhorší je to, že si to nepřizná, a s tím nikdo z Vás nemůže udělat nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
12.11.19 22:31
@Monikap3 píše:
@Žirafa 69 Ahojky, no je to čím dál horší :( Máma pije víc a víc, už jí není blbý jet ovíněná v neděli na rodinné setkání a klidně se se všemi pohádá, že žádnej problém nemá. Teď si vzala do hlavy, že jí s bráchou nesnášíme, protože jí brácha nepozval na svou oslavu narozenin s kamarády a já jela k babi jednou bez ní. Tak prý se musí asi smířit s tím, že její vlastní dětí jí nesnášejí. Je to neskutečný. Antidepresiva prý radši vysadí, než aby přestala pít a víno prý není chlast. Není s ní řeč, okamžitě útočí, ať jí necháme všichni na pokoji, když jí nemáme rádi, nechceme s ní trávit čas a být na Vánoce atd…
Děkuji za článek, jako by někdo popisoval mou mámu :( Bohužel opět nic, co by pomohlo, když ona si pomoci nechce :( Strašně zhubla, nejí, prý jídlo nesnáší. Ale víno a becherovka jí nevadí… Dá si pivo i na pracovním obědě s novým šéfem… Je to peklo a beznaděj :nevim:

Určitě jsem ti tu psala. U nás teď taky peklo, citove vydírání, já jsem prostě nasrana a bohužel ségra si to bere k srdci a nechá se. Hrozný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
12.11.19 22:32

@Monikap3 Ahoj, můžu se zeptat, kolik je ti let? Jinak pokud matka bere antidepresiva, dochází pravidelně na terapii? Opravdu je pravidelně bere? Na antidepresiva se nesmí pít a už vůbec ne v takové míře. Nehrozí u mámy, že antidepresiva bere jen někdy a pak to zapíjí?

• Citovat
  • Upravit
4
13.11.19 16:27

Ahoj, úplně to samé teď řeším, je to strašná beznaděj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
13.11.19 16:56

@Lalelale Ahoj, je mi 29, mamine 47. Tvrdí, ten prášky bere, ale prý jestli si ma vybrat mezi vínem a praskama, tak je radši vysadí. Nikdo ji ale nehlida, nevim, jestli je bere pravidelně. Sice chodi pro ne k psychiatricce, ale ty tvrdí, ze je v pohodě a opravdu tak dokáže vypadat. Kdo ji nezná, tak ji to věří. I babi mi dlouho nevěřila, co se děje. Až teď je taky zoufalá. Vůbec si nedělám iluze, ze by na léky nepila. To podle mě neresi :-( vůbec nevíme co s ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
13.11.19 16:57

@petrabit @Bubla Bůčková je to peklo :-( takže mi rozumite :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
13.11.19 16:58

@Žirafa 69 to je nejhorší, ze nemůžeme nic dělat :-( kope kolem sebe, celá rodina je z ni na nervy a ji je to jedno. Vzala si do hlavy, ze ji nemáme radi a ať ji necháme na pokoji teda. Nikdo to nechapeme. Mám hroznej strach, jak to dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
13.11.19 18:47

Moje mama taky odmitala jakoukoliv pomoc, mela deprese a svoji hlavu, nic s ni nehnulo, k tomu leky, alkohol… dnes uz tu neni, bylo to rychly. Casto premyslim, co jsem mohla udelat jinak, no porad jsem na to neprisla. Drzim vam vsem palce, at jste uspesnejsi, protoze bez mamy se tezko zije. Tim spis s pocitem krivdy a horkosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.19 18:48

Moje matka teda byla už i v léčebně a teď má našlápnuto znovu. Nejlepší je, že když to na ní poznám když ji volám tak zapírá a ještě se urazí. Taky se prej pro mě obětovala, no psycho. Ale pořád na to musím myslet, odstřihnout mi to prostě nejde☹️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
13.11.19 18:55
@petrabit píše:
Moje matka teda byla už i v léčebně a teď má našlápnuto znovu. Nejlepší je, že když to na ní poznám když ji volám tak zapírá a ještě se urazí. Taky se prej pro mě obětovala, no psycho. Ale pořád na to musím myslet, odstřihnout mi to prostě nejde☹️️

Jak dlouho tam byla? Jak to vůbec udělat, když člověk musí chodit do práce? Jedině anonymní alkoholici, ale na málem městě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová