Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2826
29.6.12 13:15
@Helenya píše:
Drzim palce, zkus byt v klidu, i kdyz je to strasne tezky, co… Byla jsi uz na gynde? Pokud ne tak se zkus objednat na pr. tyden co nejdriv, a pokud jo, tak pockej treba do ne a udelej si dalsi test. Jinak taky se muze stat, ze kdyz je jinej vyrobce, tak ty carky vypadaji nekdy slabeji, u jineho testu zas silneji. Delala jsem si rano 2 testy a kazdy vypadal jinak, slabsi i silnejsi. Drz se

Děkuju za podporu :hug:.Dělala jsem si ho až teď odpoledne, tak to třeba může být tím. K doktorovi jdu 10.7. tak snad to vydržím :roll:

• načítám...
2826
29.6.12 13:17
@socina píše:
@hmonika : a nemůže to být odpolední močí nebo jiným testem?

Já doufám,že to bude tím,že jsem si ho dělala až kolem poledne a byl to uplně jiný test

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 13:18
@hmonika píše:
Holky, dneska jsem si udělala asi 5 testík a druhá čárka je oproti těm předešlým trochu slabší. Mám hrozný strach, že něco neni v pořádku. Už kvůli tomu, že nemám žádné příznaky. Jen mě občas pobolívá podbřišek. To je hrozný prožívat takovýhle strach :,( :,(
:hug: Zkus, i když je to těžké zůstat v klidu..zítra ráno bych si udělala ten samý test - tu samou značku a pak uvidíš..držím palce, určitě to bude v pořádku :hug:
  • načítám...
Lo
6285
29.6.12 13:20

Holky jinak, já mám dnes volno a ještě že tak, začínám mít žaludek jako na vodě..ne ještě :poblion:, ale jakoby divně po alkoholu :) Prostě žaludek na vodě..

• načítám...
Lo
6285
29.6.12 13:23
@socina píše:
Ve tvé případě bych bazén asi odložila, alespoň po dokončeném 1. trimestru :think:
Jinak se dělají speciální tampony do vody pro těhotné :nevim:

I já bych počkala… :nevim:

• načítám...
2848
29.6.12 13:35
@Lo píše:
I já bych počkala… :nevim:

No ja jen ze maji byt o vikendu tropy a mam napusteny bazen na zahrade, tak ze bych se tam chodila chladit

• načítám...
4107
29.6.12 13:42

mrkni na tohle třeba by to stačilo http://www.docsimon.cz/…-koupani-4ks

• načítám...
10021
29.6.12 13:55

@aja81 já v tom bazénu nevidím problém, pokud bude v něm kvalitní voda, dobře upravená se správným PH, já se taky chodím koupat na koupaliště a na bazén…

• načítám...
Levandulka7
29.6.12 17:18

Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikama :kytka: Koukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech :lol: Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled ;)

• Upravit
Levandulka7
29.6.12 17:19
@Helenya píše:
Ahoj holky,jsem tady poprve :), hlasim se do klubu, vcera jsem mela pozitivni testik, termín 7.3.2013, vsem jinak moc gratuluji k // :D. Uz to bude moje treti ditko, se vsema jsem mela lehke nevolnosti hned od zacatku, no a tohle vypada ze jine nebude, uz je mi tak nejak nevolno…

Ahoj, vitam te u nas :kytka: Koukam, ze mame skoro stejny termin…ja ho mam 8.3.2013, kolikat dc jsi nyni?

• Upravit
Levandulka7
29.6.12 17:21

A moc moc gratuluju holkam co uz maji srdecni akci :srdce: Krasne :dance: Nam cekatelkam preji mnoho trpelivosti a nervu :zed: :lol:

• Upravit
Lo
6285
29.6.12 17:54
@Levandulka7 píše:
Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikama :kytka: Koukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech :lol: Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled ;)

Tak já jsem 39 DC a kolikatý DPO netuším :oops: ale myslím, že k tomu došlo v období 1. -6. června, kdy jsme docela řádili :oops: :mrgreen: Pak mě napadly i dny 11. + 12. 6., ale to spíše ne, jeliklož 20.6. jsem si dělala test a už jsem tam měla docela slušnou čárku - jinými slovy, nelovila jsem duchy, bylo to zřetelné.. takže spíše ten první termín někdy. Jinak k těm bolestem, to je asi normální, občas to taky mám a třeba dnes jsem malinko prudčeji vstala z gauče a ucítila jsem píchnutí, jen sekundové, ale to je prý taky normální :)

• načítám...
498
29.6.12 19:20

Bazén- no já se vždycky během těhu koupala a koupat budu :-))

Syrečky- ty myslím nevadí. Vadí sýry typu Hermelín.

Hmonika- to mne mrzí, co čtu o tvém testu. Já to měla v loňském roce 2×. Test byl pozitivní a pak najednou čárka začla slábnout a za pár dní se dostavila MS :,( :,( Ale klidně to může být i jak píšou holky - jiný test, jiný výrobce, jiná citlivost… Držím palce!

• načítám...
498
29.6.12 19:23
@Levandulka7 píše:
Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikama :kytka: Koukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech :lol: Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled ;)

Ano, bolesti jako před MS jsem začala mít asi týden před očekávaným termínem MS a vydržely mi asi 2 týdny, možná trošku dýl. Teď už tyhle bolesti nemám. Zato žaludek jak na vodě, neustálý hlad nebo naopak na zvracení a spánek, spáneeeeeeeeeeekkkkkkkkk…

• načítám...
498
29.6.12 19:25

DC- dnes jsem 45 DC, včera bylo i :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky