Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Helenya píše:
Drzim palce, zkus byt v klidu, i kdyz je to strasne tezky, co… Byla jsi uz na gynde? Pokud ne tak se zkus objednat na pr. tyden co nejdriv, a pokud jo, tak pockej treba do ne a udelej si dalsi test. Jinak taky se muze stat, ze kdyz je jinej vyrobce, tak ty carky vypadaji nekdy slabeji, u jineho testu zas silneji. Delala jsem si rano 2 testy a kazdy vypadal jinak, slabsi i silnejsi. Drz se
Děkuju za podporu
.Dělala jsem si ho až teď odpoledne, tak to třeba může být tím. K doktorovi jdu 10.7. tak snad to vydržím ![]()
@hmonika píše:
Holky, dneska jsem si udělala asi 5 testík a druhá čárka je oproti těm předešlým trochu slabší. Mám hrozný strach, že něco neni v pořádku. Už kvůli tomu, že nemám žádné příznaky. Jen mě občas pobolívá podbřišek. To je hrozný prožívat takovýhle strach![]()
Holky jinak, já mám dnes volno a ještě že tak, začínám mít žaludek jako na vodě..ne ještě
, ale jakoby divně po alkoholu
Prostě žaludek na vodě..
@socina píše:
Ve tvé případě bych bazén asi odložila, alespoň po dokončeném 1. trimestru
Jinak se dělají speciální tampony do vody pro těhotné
I já bych počkala… ![]()
@Lo píše:
I já bych počkala…
No ja jen ze maji byt o vikendu tropy a mam napusteny bazen na zahrade, tak ze bych se tam chodila chladit
mrkni na tohle třeba by to stačilo http://www.docsimon.cz/…-koupani-4ks
@aja81 já v tom bazénu nevidím problém, pokud bude v něm kvalitní voda, dobře upravená se správným PH, já se taky chodím koupat na koupaliště a na bazén…
Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikama
Koukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech
Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled ![]()
@Helenya píše:
Ahoj holky,jsem tady poprve, hlasim se do klubu, vcera jsem mela pozitivni testik, termín 7.3.2013, vsem jinak moc gratuluji k //
. Uz to bude moje treti ditko, se vsema jsem mela lehke nevolnosti hned od zacatku, no a tohle vypada ze jine nebude, uz je mi tak nejak nevolno…
Ahoj, vitam te u nas
Koukam, ze mame skoro stejny termin…ja ho mam 8.3.2013, kolikat dc jsi nyni?
A moc moc gratuluju holkam co uz maji srdecni akci
Krasne
Nam cekatelkam preji mnoho trpelivosti a nervu
![]()
@Levandulka7 píše:
Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikamaKoukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech
Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled
Tak já jsem 39 DC a kolikatý DPO netuším
ale myslím, že k tomu došlo v období 1. -6. června, kdy jsme docela řádili
Pak mě napadly i dny 11. + 12. 6., ale to spíše ne, jeliklož 20.6. jsem si dělala test a už jsem tam měla docela slušnou čárku - jinými slovy, nelovila jsem duchy, bylo to zřetelné.. takže spíše ten první termín někdy. Jinak k těm bolestem, to je asi normální, občas to taky mám a třeba dnes jsem malinko prudčeji vstala z gauče a ucítila jsem píchnutí, jen sekundové, ale to je prý taky normální ![]()
Bazén- no já se vždycky během těhu koupala a koupat budu ![]()
Syrečky- ty myslím nevadí. Vadí sýry typu Hermelín.
Hmonika- to mne mrzí, co čtu o tvém testu. Já to měla v loňském roce 2×. Test byl pozitivní a pak najednou čárka začla slábnout a za pár dní se dostavila MS
Ale klidně to může být i jak píšou holky - jiný test, jiný výrobce, jiná citlivost… Držím palce!
@Levandulka7 píše:
Ahooooj holky, zdravim nove prichozi s pozitivnima testikamaKoukam, ze v unoru a breznu budou porodnice praskat ve svech
Tak vas tak ctu a pisete o zaludku na vode a chutich… ja zatim nic nemam, krom neustaleho hladu a bolestech v brisku. Holky, je to normalni? takove ty sem tam boleste v brisku jako pred ms? spise na prave strane. A jeste jedna otazka holky, kolikaty DC a DPO ktera jste? jen tak pro prehled
Ano, bolesti jako před MS jsem začala mít asi týden před očekávaným termínem MS a vydržely mi asi 2 týdny, možná trošku dýl. Teď už tyhle bolesti nemám. Zato žaludek jak na vodě, neustálý hlad nebo naopak na zvracení a spánek, spáneeeeeeeeeeekkkkkkkkk…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat