Máme se rozvést?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pan Dan
29.11.21 06:09

Myslím, že stejně tak jako tobě se bojí přiznat že se odstěhoval k jiné ženské, tak jí se bojí přiznat že má dítě. Ona to nejspíš vůbec neví. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
Další věc, co jsem nikdy nechápal je pauza ve vztahu. Co to je ta pauza? Na jak dlouho to je a co všechno můžu o té pauze dělat?? Pauzu mám v práci na oběd, nebo když jedu dlouhou cestu na dovolenou, tak si dám pauzu. Pauza ve vztahu je jen výmysl lidí kteří se bojí přiznat že už nechtějí pokračovat.

Příspěvek upraven 29.11.21 v 12:27

• Citovat
  • Upravit
3865
29.11.21 07:19

Takže si to shrňme. Náhle odešel, bydlí sám a dítě si brát nechce s neuvěřitelně nesmyslnou výmluvou. To, co se nabízí je většinou správně. Našel si milenku o které tobě neřekl (náhlý odchod z ničeho nic) a nemůže mít doma dítě, protože o něm zase neřekl milence (pronajímatel mu nedovolí aby tam občas bylo jeho malé dítě, wtf?).

Mimochodem, peníze jsi od něho od té doby už viděla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.11.21 07:20

Nastěhoval se k ženské a dítě tam nechce brát. To je jasné. Pokud by ses dovedla srovnat s tím, že takhle lhal, tak ještě počkej, třeba to vysumi. Pokud ne ( já bych to nedala určitě), začni všechno vyřizovat hned. Chlap má plnou hlavu mileny a vůči tobě snad pocit viny, vyjdes z toho majetkové líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6875
29.11.21 07:23

Mi se líbí, jak žena kterou opustil manžel používá tyto smajlíky :lol: :lol: :lol: :lol: jsi vůbec smutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
29.11.21 07:39

Tahá tě za nos. Bydlí u milenky. Proto si nemůže brát syna.
Tu pauzu bych mu dala sesžrat. Až ho milenka vykopne, tak přijde a řekne, že už pauzu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.21 07:43

Bych mu dala pauzu. Požádala bych obratem o svěření dítěte do péče, alimenty a podala žádost na rozvod.
D. ebila ať dělá z někoho jiného.

Edit: A ještě bych byla taková mrcha, že bych si ho i s tou jeho novou nádherou vyčíhla i s dítětem a zeptala se před ní, zda to je ten nový pronajímatel, ke kterému si nesmí vodit synka. :mrgreen: Aby měla paní pronajímatelka jasno, co je zač

Příspěvek upraven 29.11.21 v 07:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
29.11.21 07:46
@jezz1e píše:
Taky to tipuji spíš na odstěhování k milence. :poblion:

Ahoj,
oni vedi o cem pisi, znaji to :lol:! Tak jim ver!
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5943
29.11.21 07:47

Na mě silný kafe. Na zkoušku se odstěhovat k milence a nejspíš zapřít vlastní dítě. A ty máš čekat, protože se může stát, že nebude spokojený a bude se chtít vrátit! :poblion: Ať by se vracet chtěl nebo ne, já už bych ho nechtěla. Takhle jen tak zkušebně balit kufry a ještě o tom neříkat pravdu… svinstvo. Prostě se vyskáče, užije si a pak se vrátí a bude ti to prezentovat jako tvou výhru! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 07:57
@immi píše:
Ahoj, manžel po čtyřech letech manželství nečekaně oznámil, že mě už nemiluje a chce si dát pauzu. Je to tři týdny, co se odstěhoval. Máme spolu tříletého syna, který je na něj citově vázáný. Manžel si ho v současné době prý nemůže brát, protože majitel bytu si tam údajně dalšího člověka nepřeje. Vyzvedne malého že školky a vida ho tedy jen v mém bytě. Opravdu šílená situace. Ja přemýšlím co teď? Mám požádat o rozvod, nebo počkat, až se třeba jako rozmyslí :lol: Vím, že se musím sama rozhodnout, ale já asi pořád nechápu, která bije :lol: Vůbec nevím, co teď? :D

„majitel bytu“ :mrgreen:
:hug: Hele, to ti nikdo neporadí. On je srab, che, aby jsi to rozštípla za něj ty. teď to zkouší z Buchtou. Je jistá šance, že jim to neklapne a vrátí se. Se musíš rozhodnout, jestli bys to brala jko jeho aférku, kvuli které nemá smysl rozbíjet xleté manželství nebo že nechceš být ta, která na něj zbyde, když to s buchtou nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
29.11.21 08:02
@Lama Lama píše:
„majitel bytu“ :mrgreen: :hug: Hele, to ti nikdo neporadí. On je srab, che, aby jsi to rozštípla za něj ty. teď to zkouší z Buchtou. Je jistá šance, že jim to neklapne a vrátí se. Se musíš rozhodnout, jestli bys to brala jko jeho aférku, kvuli které nemá smysl rozbíjet xleté manželství nebo že nechceš být ta, která na něj zbyde, když to s buchtou nevyjde.

Ahoj,
jako spravna emimina Zena se vykasli na nejake ponizeni. Vsak sama tusis a citis ze i kdyz mu odpustis, tak to zopakuje a brzy Ti bude neverny pokud to ona za to bude bude stat a bude s ni lepsi sex ci zabava. Ma k tomu duvod- Tebe…
Promin.
 T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.11.21 08:13

@Svistice Anebo ještě líp zjistit kde bydlí a klidně tam naklusat s dítětem a slovy,, prosím tě, já nutně potřebuju k zubaři, tady máš Verusku, nezapomeň ji nakrmit, čau!"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
29.11.21 08:14
@Usmevavy píše:
Ahoj,
jako spravna emimina Zena se vykasli na nejake ponizeni. Vsak sama tusis a citis ze i kdyz mu odpustis, tak to zopakuje a brzy Ti bude neverny pokud to ona za to bude bude stat a bude s ni lepsi sex ci zabava. Ma k tomu duvod- Tebe…
Promin.
T.

No, to adresuješ špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
29.11.21 08:15
@inkakřivák píše:
@Svistice Anebo ještě líp zjistit kde bydlí a klidně tam naklusat s dítětem a slovy,, prosím tě, já nutně potřebuju k zubaři, tady máš Verusku, nezapomeň ji nakrmit, čau!"
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
29.11.21 08:59
@immi píše:
Napadlo mě, že mu úplně hráblo, nebo má jinou. Každopádně s rozvodem chce počkat, že se třeba ještě dáme dohromady :lol: :lol: asi mu opravdu jeblo

Už jen proto bych rychle podala návrh na rozvod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
29.11.21 09:05
@Lama Lama píše:
No, to adresuješ špatně.

Nobody is perfecto :cert: :mavam: :lol: Im so sorry. T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí