Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kocunka Přítel umí docela dobře anglicky místní jazyk neovládá
@Mobidick ahoj pritel je slovak ja ceska a zijeme v anglii..prvni dcera bude mit 6let sme tady 3roky ovlada vsechny3 jazyky anglicky mluvi super ale cesky ani slovensky se neumi moc vyjadřovat..
@Barborka4 Ty jo to je zajimavy, a mluvite doma ceskoslovensky ze?
@Barborka4 píše:
@Mobidick ahoj pritel je slovak ja ceska a zijeme v anglii..prvni dcera bude mit 6let sme tady 3roky ovlada vsechny3 jazyky anglicky mluvi super ale cesky ani slovensky se neumi moc vyjadřovat..
pridej se k nam do sokrome skupiny jestli chces tady na nejake strance najdes odkaz
@Mobidick ano presne tak a aby toho nebylo malo pritel je z vychodu tak ze vychodnarsky.. to je polsky ukrajinsky neco z němčiny. Tak ze ta vychodnarstina je takova směs vseho ![]()
@Barborka4 píše:
@Mobidick ano presne tak a aby toho nebylo malo pritel je z vychodu tak ze vychodnarsky.. to je polsky ukrajinsky neco z němčiny. Tak ze ta vychodnarstina je takova směs vseho
Ahoj, my máme na východe rodinu a jsme taky v uk ![]()
Holky tak tady je mrtvo to nemate ani vecer cas na chvilku? myslela jsem ze to bude zivejsi ![]()
@S.a.n.y6444 ted jsem v čr tak je to těžký pak bude času víc
@annaei píše:
@S.a.n.y6444 ted jsem v čr tak je to těžký pak bude času víc
tak to se omlouva
to nemame urcite cas nikdo..ale co ten zbytek tady… ![]()
@Mobidick píše:
@S.a.n.y6444 Jsem Dneska akorat taky prilitla do cr
me nestvete,,,ja letim az v dubnu
![]()
Ahoj holky, vidim ze je tu plno maminek v zahranici, jsem tu nova a ziji hodne daleko az v jizni americe.Na mimi mluvime ceky a spanelsky tak uvidime jak to pak pujde az zacne mluvit ![]()