Maminky - Zlín

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
131
8.11.13 09:16

Jojo, starší má sice Maxíka spíš na blbnutí, ale mají se moc rádi…Mně je 34 a Tobě? Kdes tady na Mladcové bydlela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
8.11.13 21:39

Tak to je hlavní, že se mají rádi ;) mě je 27 a bydlela jsem tam v podnájmu v rodinném domku poblíž hřiště…ale nic moc, ta pani co nám to pronajímala, byla zvlaštní a hlavně ten dum byl třígenerační, takže jednu rodinu jsme meli nad sebou a jednu pod sebou :D moc klidu tam nebylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.11.13 20:49

@evaborka : Tak už to bývá, když jsou děti :( Ale tak hlavní je, že máme rodinu. Kamarádka by se sešla, jen mít hlavně čas na to :) kamarádky mám, ale už to není ono a ani nemám moc zájem už se s nimi stýkat, když ony mají jiné už zájmy noo. A :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
11.11.13 21:03

@Pipiii jj malý je zlatíčko :srdce: sem ráda, že ho mám, ale má to i nevýhody…zatím je závislý na mém prsu, tak se velice od něho nemužu ani hnout…ty jsi taky ze Zlína? a jak stare máš dítě/děti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
11.11.13 21:13

A kolik Vám je? Nám včera byly 4měsíce. Mala se narodila s vahou 3,350 a 52cm :) porod celkem narocny, 12hodin. A pak 3tydny jsem si nemohla ani sednout :D Taky jsme zatim závislí na prsu, už se těším, až začneme s přikrmama :) to bude zase neco jinšiho. jinak jo jsem skoro ze zlina. no spis z Velikove, ale ja to beru jako zlin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.13 09:32

Malému budou za 2dny 2měsíce :-) když se narodil, měl 4040g a taky 52cm, trošku větší, takže porod stál fakt za to… :zed: taky se těším na prikrmy, člověk fakt nemuže pořádně někam jít :-) Velíková tak to je fajn, je to Zlín, ale je tam klid :) a je malá hodná??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.11.13 11:29

Ahoj, troufám si reagovat, náš Maxík byl ještě větší 4260g a taky 52 a taky jsem si užila, takže Tě plně chápu…malému bude 6 měsíců a teprve se porodem způsobené zdrav. problémy dávají do kupy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.13 14:41

Noo taky dobré…no a to chci dodat, že malý je narozený skoro o 3týdny dřív..takže kdyby byl v termínu, tak se děsím, kolik by měl 8o já naštěstí zdravotně už dobre, akorat me bolí dost kostrč, takže vstavam ze židle jak nějaký duchodce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.13 14:42

@bbetty a první měl kolik?? no a to se říká, že druhý porod je „brnkačka“ :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
12.11.13 15:18

@evaborka : a ty bylis kde presne? :) Ale joo, mala je hodna. Sem tam ji trapi zoubky jak ji pomalu rostou, ale jinak v pohode. Je strašně čilá, má se moc k světu :D je zvykla furt na lidi kolem sebe. Toz jinak to jste taky byli velici, jak betynka :D Jinak fakt, ty prikrmy, to uz bude jina. Ted je to takove na prd. Jako nevadi mi to, furt lepsi, nez davat UM, nejdriv ohrit, tak schladit a teprve muzes dat malemu, takhle vystrcis prso na male a je pokoj :lol: ma to sve pro a proti.. @bbetty : ja uz jsem zcela zahojena :D šili mě snah pul hodiny, ale nedokazali mi rict, kolik mam stehu, toz nevim. Jinak krome unavy - tak jako snad kazda a extremni vypadavani vlasu z porodu, jsem v pohode :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
12.11.13 15:58

První kluk měl 3600g, porod byl sice zdlouhavý, ale ten závěr nedal tolik zabrat a stehů bylo poskrovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.13 18:00

Já bydlím ve Zlíně na Bartošce, to je přímo naproti nemocnice :-) takže do porodnice jsem to měla fakt kousek :D jj máš pravdu, UM je fakt naprd, ani bych to neuměla nachystat :D no každy porod je fakt jiný, ale stejně si myslím, že vždycky hrozný :zed: a ty máš @Pipiii první dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
13.11.13 21:06

Jo no, porode není zrovna tresnicka na dortu :D :) Ano mam teprve prvni :) Tak to mas fajn, kousek od nemocnice, co vic si prat :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
15.11.13 11:51

Jojo, mohla jsem dojit k porodu i pěšky :lol: teď zas řešim, že malý moc nepřibírá, asi jen cca 300g za 14 dní, dr. me rikala, že je to v normě, ale příjde mi to málo, na to že kojím furt :,( tak nevim, jestli mám málo mléka nebo kde je problém :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
15.11.13 12:14

Evi, to je naproto v pořádku taková váha :) To ti můžu říct z vlastní zkušenosti. Dítě má minimálně z zýdne přibrat 150g, pokud je to nižší, tak potom už je to problém :) Takže bud v klidu :) Někdy ty mimča přiberou víc, někdy o něco míň. A doktorka určitě ví, o čem mluví :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová