Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
29.3.14 08:11

@Any83 @Clairisek @superandrysek
Moc dekuju za reakce a fotky!
Nelenila jsem a jela do brany jestli by mi to neukazali jak nosit. Kdyz jsem se tam slecny ptala rekla mi at si koupim babyvak, ze na mimina manduca neni. A kdyz jsem se zeptala na size it, ktery tam prodavaji, tak mi rekla, ze to nezna. Prinesla mi obal at si to prectu :pocitac: takze tak.
Porad to zkousim, ale ty nozicky mi davaji zabrat. Potrebovala bych naky kurz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
29.3.14 08:49

@Vemas to celkem ziram, me vzdy ochotne pomohly. no jo casy se mneni :roll:
upni si manducu na pasek, rozloz si ji na stehna a prcka poloz na to a pekne mu roztahni nozicky (do zabaka), pak si rukou podloz manducu a pekne si to vsechno priloz k telu, dopni spony a dotahni. chce to cas, neboj se to vychytas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
29.3.14 09:01

@Vemas me hodne pomohlo video na strankach Manducy, akorat mam kratky nohy, takze jsem si k tomu musela vzdycky trochu lehnout aby se mi tam mala vesla :mrgreen: ale jinak to neni takova veda :-) polozila jsem si takhle malou, zapla ji vlozku, pak si ji podlozila rukama a opatrne si stoupla, jak byla rozplacla na.me, tak jsem ji nozicky trosicku povytahla ven, ze zacatku mela jenom spicky, zapla, pripadne dotahla kde co bylo potreba a slo se :-) to zvladnes :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.3.14 10:12

@Vemas Já už jsem odnosila jedno dítě (je teda fakt, že už trochu větší), takže když se narodil prcek, už jsem věděla co a jak, dostudovala si na videu nošení novorozenců, prostudovala všechny ostatní návody k tomu. Zkoušela a zkoušela a nšlo to. Tak jsem začala nosit až vyrostl z novo vložky, což bylo u nás kolem 4M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
17.9.14 19:45

Holky, mám dotaz. Chystám se koupit manducu, ale cena je na mě opravdu vysoká. Viděla jsem už několik inzerátů na novou manducu za 1800,– (např. na aukru). Máte s tím někdo zkušenosti? Není to nějaký podrubek nebo je v tom jiný háček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
17.9.14 19:51

Četla jsem, že jsou čínský napodobeniny Erga i Manducy. Ale měly být o dost levnější. Originál za 1800 se mi nezdá.
Investice je sice veliká, ale výhodně i prodáš.
Já nabídla použitou ve velmi dobrém stavu za 1500 a během pár minut jsem měla prodáno.

• Citovat
  • Upravit
887
17.9.14 19:54

@missah Myslíš, že ty čínské napodobeniny jsou špatné? Upřímně, pokud by to čína napodobila tak, že opravdu nepoznám rozdíl, raději si koupím levnější čínu. Chápu, že je to dobrá investice, ale teď máme tolik výdajů, že si to nemůžu dovolit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.9.14 19:55

@Ringle Já teď prodávám na svým bazárku Manducu. Stála 2 400kč a nemyslím, že je to napodobenina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.9.14 20:01

@Ringle http://www. aliexpress. com/item/2014-New-Top-quality-Brand-Manduca-organic-cotton-baby-carrier-infant-carrier-sling-baby-suspenders-classic/1595043572.html

té Deni Šindelářové, co na aukru inzeruje, bych nevěřila ani pozdrav, z toho popisku úplně stříká přetvářka :lol:
Kup si použitou, manduca jedržák, odnosila mi tři děti a ještě je použitelná, nebýt plastových spon, které by asi zteřely, tak ji nechám pro vnoučata ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
missah
17.9.14 20:01

Bohužel nepoznáš, pokud neuvidíš na živo. Může to být dobré, ale nevíš kvalitu materiálu a ušití. Ja viděla jen originály, tak nevím. Drtivá většina věcí v naší domácnosti je vyrobena v Číně, ale většinou jsou to originály. Jednou jsem si objednala napodobeninu drahých šatů, když přišly, smály jsme se a mamkou asi týden (fotce tedy neodpovídaly ani náhodou).
Ten článek jsem četla myslím, na Nošení dětí. Možná tam bude i nějaká diskuze k těm napodobeninám.

• Citovat
  • Upravit
7009
17.9.14 20:04

@Ringle moje děti manducu ohlodávaly - riziko chemikálií v látce rovnou do pusy. A plast spon, samozřejmě to není ta samá kvalita jako originál, srážejí náklady na minimum, první, co jde do háje je kvalita materiálu. Si představ, co se stane miminu, když ti prdne spona na bederáku (ta jistící gumička mi přijde na nic, i u originálu se celkem brzo vytahala a nic nejistí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68824
17.9.14 20:05

Mozna to nepoznas od pohledu, ale nemas zaruceno, z jakych materialu je to usite, jestli to ma patricne atesty (kolikrat to ditko okusuje), zda nepousti barvu, jak jsou pevne prezky, jestli ti vprostred noseni neprasknou… Na tomhle bych par stovek nesetrila, to bych ji radsi za ty penize koupila z druhe ruky, kdyz kouknu na tu nasi, pres dva roky intenzivne pouzivanou, je stale v bjecne kondici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
17.9.14 20:05

@Bibi239 j, na aliexpresu jsem ji rávě tkay našla. tak by mne zajímalo, jaké to bude. my tam totiž objednávali už dost věcí a je to úplně stejné jako to, co jsme koupili tady (např. boty salomony, i když jsem rozebrali ty odsud-pod vložkou atd, tak to bylo prostě k nepoznání). a přesně, vše odsud je šito v jedné fabrice. jen pros ebe dobré, ale pro malé se bojím těch nepoovolených látek :/ to jediné. take bud bazar nebo uvidím. ale já chci tedy počkat, až uvidím, co se bude malému líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
17.9.14 20:10

@Ringle Ahoj, radeji bych koupila pouzitou a nejlip od nekoho, u koho si ji muzes prohlednout. Do neoriginalu bych nesla. Mohou mit nekvalitni pojistky, popruhy, mela bych strach i jestli neznici malemu zadicka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
17.9.14 20:41

@Ringle Za 1800 novou pravou manducu nikdo prodávat nebude, je to s největší pravděpodobností fake. Vzhledem k tomu, že manduca má bezpečnostní prvky na zapínání, střih, který drží miminko v pohodlné a šetrné poloze, kůže dítěte často přichází do styku s látkou a dítě se potí a dokonce nezřídka manducu olizuje, rozhodně bych do čínského padělku nešla. Je fakt, že ani z druhé ruky nekoupíš manducu úplně za pakatel, ale určitě se vyplatí nešetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí