Manžel je urážlivý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1823
15.4.13 12:49
@Anonymní píše:
@erinv nene, cernoch neni;) oni jsou cernosi nejak statisticky vice urazlivy?:)
:mrgreen:

no.. jen to ve mě evokovalo.. zda to není takový ten černoušek v lakovkách a svetříku pastelových barev.. kteří s oblibou klofnou méně sebevědonou češku, která se pak o ně stará a oni se k ní chovají zhruba jak popisuješ.. tím se nechci dotknout černochů ani tebe.. :roll: ale ve svém okolí už jsem pár takových zaregistrovala.. osobně nevim, co to je za typy.. :think: mě se vyhýbají.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
15.4.13 12:55
@erinv píše:
Promiň.. není černoch? :roll:

Mě napadl muslim. Taky jsem na to myslela. Ať se vám to líbí nebo ne, jsou přece jen od malička vychováváni jinak a žena si u nich podle mě nemůže dovolit rýpnout do chlapa i když to tak nemyslí, ale on to tak může cítit. Mě to přišlo při věté, že za ním jde 200 metrů i s kočárkem. I v Evropě se mentalita národů liší. Ale českej Pepík je třeba taky urážlivej, ne že ne.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 12:56

@erinv nene, to urcite ne, nic takovyho on neni:) navic ja jsem klofla asi spis jeho;D takove typy co popisujes ja primo nesnasim a nemusi ti byt ani cernousek..to zase ne.. myslim, ze sebevedomi mam, jenom proste nedavam to dusno, co jeho chovani vytvari, tak se to snazim resit za kazdou cenu, to je to..ted jsem na materske, sice porad pracuji, ale z domu, takze nejaka nesamostatna chudina nejsem:) navic on se o nas stara fakt hezky to bych mu krivdila, akorat to jeho ego :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 12:59

@Kobliha51 ne ani muslim neni, s tim kocarkem jsem to psala proto, ze proste jak je urazenej tak na nas nepocka kdyz se na neco koukam nebo cucim do vylohy a pak za nim musim dobihat, tak se na to pak vyprdnu a jdu svym tempem a on jde pul kilaku pred nama..

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
15.4.13 13:05
@Anonymní píše:
@Kobliha51 ne ani muslim neni, s tim kocarkem jsem to psala proto, ze proste jak je urazenej tak na nas nepocka kdyz se na neco koukam nebo cucim do vylohy a pak za nim musim dobihat, tak se na to pak vyprdnu a jdu svym tempem a on jde pul kilaku pred nama..

Hele já bych se v tomto případě fakt vytočila a šla bych i s kočárkem na druhou stranu a až bych se uklidnila, tak bych šla i s dítětem domů a kdyby měl kecy, tak bych řekla, že se mi manžel ztratil a tak jsem ho šla hledat. To musí být fakt na palici. Pořád jsi s dítětem doma a když přijde aby sis podávala písemnou žádost, jaká slova máš při rozhovoru s ním používat. Až přijde z práce, práskni mu dítě do náruče a řekni, že si potřebuješ něco zařídit - prostě cokoliv. A vypadni na hodinku, než ti stihne oponovat. Ten tvůj chlap mě vytáčí a to ho neznám.

• Citovat
  • Upravit
1823
15.4.13 13:10

@Kobliha51 :mrgreen: :mrgreen: hele.. ten můj manžel.. to taky dělal.. měl to tedy tak jednou do měsíce.. ale taky přesně se kvůli kravině nafoukl.. a pak několik dní nemluvil.. :zed: psychoDr. mu vysvětlila, že to je to nejhorší, co může dělat.. že bazální komunikace musí zůstat zachována..

ale tak já jsem to vyřešila.. sem se od něj odstěhovala.. :mrgreen: a potkáváme se jenom když se mi chce.. :mrgreen: za chvíli už budem takto půl roku.. a ještě se nenafoukl.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
15.4.13 13:16

Přepracovanej. A kdybych za ním měla lézt nebo funět s kočárem 200 m, to by mě mohlo… Když se uráží jako dítě, ignorovala bych ho jako dítě, pak to tolik nebaví. Slušná, všecko bez scének, ale nechce mluvit, ať nemluví. Přítel občas jen nereaguje, tak se ho zeptám, jestli čumí do ohně (prý to mají z pravěku :lol: ) a on nepřítomně kejvne a jsme domluvení. Já chci někdy taky klid a partner co se pořád na všecko ptá, vykládá nebo nedejbože chce hrát slovní fotbal, když řídím (nesnáším to, auto vyžaduje plnou pozornost), to je neštěstí. Ale už jsme komunikačně „zajetý“. On si v autě sjíždí IPad a já mu naopak, když řídí on, vymejšlím hry, jeho to baví. Zkus najít momenty, kdy Tě začíná mít plný zuby a prostě ho jen nech. A proč reješ, že máme lepší školy, to je fakt jako mu říct, že je debil (vnímáno mužským mozkem), večer mu mile přečti havrana a nerej NIKDY VÍC :) Jojo, s nima je to někdy jak s květinkou, jeden by nevěřil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.13 13:16
@Anonymní píše:
nevim, tezko rict jestli to bude aplikovat i na dceru, musim rict, ze ji moc miluje.. ale jenom cas ukaze jestli bude takovy i na ni nebo ne.. on se k nikomu jinemu takto nechova pokud vim, jenom ke me.. diky za podporu :hug:

Protoze kazdy jiny by ho rychle odkazal do spravnych mezi. Ty to nedelas a vase dite si to nedovoli. :nevim: A i kdyby tohle chovani neaplikoval na dite, jak spuntovi bude, az uvidi, ze maminka se doprosuje tatinka, aby s ni utrousil slovicko? A doma to neustale napeti.
Ach jo, snad to zvladnete vyresit, ja mam diky tomuto chovani znicene detsvi, k matce nemam vubec vztah. A otci jsem neodpustila, ze ji tohle chovani dovolil. Vlastne byl rad, kdyz matka nemluvila se mnou, pak mel klid on.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 13:36

@erinv on to ma taky tak jedenou do mesice, pracovne tomu rikam, ze ma periodu:D on se se mnou treba i bavi, ale jenom nutne provozni veci, nic vic, s malou se prede mnou bavi normalne.. jenom proste nekomunikuje vic nez ke nutne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 13:38

@Kobliha51 priste se fakt otocim a nepujdu za nim, bohuzel jsem tentokrat byli aoutem a tak jsem ho musela nasledovat, domu to bylo daleko:) ale priste at si jde kam chce.. jsem mu rikala at mi da klice od auta, ale nedal mi je..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 13:40

@Anjes krasnej komentar, u nas se az do smrti jmeno E. A Poe nesmi vyslovit.. asi mas pravdu, az budu citit, ze uz me nedava, tak se pokusim stahnout.. nebydlime v cesku a jsme vetsinu volneho casu jenom spolu, asi nam to obcas leze na mozek obema..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.13 13:45
@Anonymní píše:
Protoze kazdy jiny by ho rychle odkazal do spravnych mezi. Ty to nedelas a vase dite si to nedovoli. :nevim: A i kdyby tohle chovani neaplikoval na dite, jak spuntovi bude, az uvidi, ze maminka se doprosuje tatinka, aby s ni utrousil slovicko? A doma to neustale napeti.
Ach jo, snad to zvladnete vyresit, ja mam diky tomuto chovani znicene detsvi, k matce nemam vubec vztah. A otci jsem neodpustila, ze ji tohle chovani dovolil. Vlastne byl rad, kdyz matka nemluvila se mnou, pak mel klid on.

tak my to zase takhle nehrotime, ze bychom spolu porad nemluvili, jak rikam, v prumeru se to opakuje tak jednou do mesice, nekdy vydrzi i dyl;) jinak se k sobe chovame myslim hezky, nikdy na sebe nekricime apod. Jak jsem psala on se treba se mnou bavi, ale jenom takove ty nutne veci, nic navic.. urcite vim, ze to neni normalni, nechci ho obhajovat, ale skoro v kazdem vztahu je neco co neni uplne normalni.. nekdo sedi porad v hospode, jinej lita za zenskejma, hraje hry apod. proste je to problem ktery si musime vyresit a verim, ze reseni ma… nechtela bych aby to nekdy prerostlo do takovych rozmeru, jak jsi zazila ty :hug:

• Citovat
  • Upravit
7006
15.4.13 13:53
@Anonymní píše:
@Laaja mas naprostou pravdu, to je to co jsem potrebovala slyset.. dneska bude vino v lednicce a prdim na nej..vecere se taky konat nebude.. vsak on dostane za vyucenou… budu informovat o prub ehu akce;) drz mi palec

Jen jednu připomínku - nedělej to proto, abys „mu ukázala“. Dělej to proto, že se ti chce, že tohle je život, který chceš žít, že tě to baví a vyhovuje ti to. Na případné zklamané pohledy nereaguj, na poznámky reaguj velmi neutrálně. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7006
15.4.13 13:57
@erinv píše:
@Kobliha51 :mrgreen: :mrgreen: hele.. ten můj manžel.. to taky dělal.. měl to tedy tak jednou do měsíce.. ale taky přesně se kvůli kravině nafoukl.. a pak několik dní nemluvil.. :zed: psychoDr. mu vysvětlila, že to je to nejhorší, co může dělat.. že bazální komunikace musí zůstat zachována..ale tak já jsem to vyřešila.. sem se od něj odstěhovala.. :mrgreen: a potkáváme se jenom když se mi chce.. :mrgreen: za chvíli už budem takto půl roku.. a ještě se nenafoukl.. :mrgreen: :lol:

Erin, a jak to teď máte? Vídáte se i mimo sezení u psycholožky? Promiň, jsem zvědavá baba. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2562
15.4.13 14:09

Já bych mu véču klidně dala, to není výcvik psa za pamlsky? :nevim: Jen bych tam s ním neňuňánkovala nebo nekoukala po očku, zda nechce podat sůl. Naservírovat a jít si po svým, knížka, film… A vystavování vína bych taky dělala po kapkách, já nevím, jak moc alkohol (no, víno tam ani neřadím :D ), ale jak moc ho nesnáší…jestli nebyl někdo v rodině nebo z přátel nenáviděný alkoholik co trápil celé okolí. To bych vystavila, až se zase milostpán rozpovídá a bude to ok. Nemůžeš ho krocnout po hlavě naráz. Chlap je moc moc soupeřivý a když se mu zatmí, je fuk, kdo je soupeř, jestli jeho žena či kamarád na boxu, abys nezplakala nad reakcí. Přátele, se kterými by si odpočinul, nemá? A Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí