Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vrtulek píše: @anonymní no jak kdy… na něco odpoví, na něco se odpovědi nedočkám a nedej bože kdybych se na něco zeptala 2× to bych byla na odstřelK rodičům jezdím pravidelně, ale vždy se večer vrátím. Chodím každý týden cvičit. No fakt má výdrž
a to fakt začalo kravinou!!!
A čím?
@Laaja píše:
A bydlíte ve společném, u něj nebo u tebe? Bych mu asi jeden den sbalila tašku a ať jde na nějakou dobu jinam, že na takové jednání nejsi zvědavá a měla jsi za to, že žiješ s dospělým člověkem a ne děckem. Takže s díky vracíš rodičům a až dospěje, ať se ozve.
Bydlíme ve společném. Si připadám že žiju s rozmazleným děckem, kterému vzali jeho oblíbenou hračku ![]()
@Kubula.K píše:
A čím?
Kvůli motorce. Chtěl si koupit krosku a já jen řekla svůj názor a už to bylo ![]()
@vrtulek píše:
Kvůli motorce. Chtěl si koupit krosku a já jen řekla svůj názor a už to bylo
To je chování zralého muže
![]()
@Kobliha51 píše:
To je chování zralého muže![]()
![]()
![]()
![]()
Malé děcko
. Urazila jsem asi jeho ego a teď to mám.
Hlavně si s ním nedovedu představit dovolenou. Za měsíc odjíždíme na 14 dní a jestli bude předvádět to co do teď, tak ho snad vystřelím na Mars ![]()
@vrtulek píše:
Kvůli motorce. Chtěl si koupit krosku a já jen řekla svůj názor a už to bylo
Připomíná mi to mě ve dvaceti
Třeba z toho vyroste ![]()
@napresdrzku píše:
Připomíná mi to mě ve dvacetiTřeba z toho vyroste
To doufám, už mě to vážně nebaví ![]()
Ahoj,
když sem si četla tvůj příspěvek celkem mě to pobavilo.
a myslím že s urážlivým člověkem se nedá nic dělat než si zvyknout.
Můj přítel je taky urážlivý. Někdy je to fakt peklo a nikdy nepochopím jak se může urazit kvůli takové kravine nad kterou ja se v tu chvíli ani nepozastavim a jak si psala vyše umi dokonale přetáčet věci tak aby on z toho vykličkoval nejlíp a ja vypadala jako trubka. ![]()
Myslím že je to otázka zvyku ale hlavně pochopeni toho že je to součástí jeho povahy. Ten Můj to má po svy mámě a je mi jasný že je to holt vrozený. My to máme o to těžší že ja jsem pro změnu cholerik a jak si psala že se jdeš raději omluvit za něco za co nemůžeš tak Já naopak bouchnu a ještě mu tim naložím ať má alespoň pořádný důvod se urazit. Lidé jsou ruzní a každý jsme nějaký ale tak jako cholerik nedokáže nikdy uplne potlačit svuj vztek tak urážlivý člověk se vždycky bude cítit dotceny. Ale já bych ho neměnila protoze az na tohle je to ten nejhodnejsi chlap co sem kdy měla ☺
Tak to já bych asi s takovým nevydržela. Nejsem moc partnerský typ. A taky se dokážu pěkně naštvat, trvá to teda, než bouchnu, ale když už, vydrží mi to hodně dlouho. Takže…jak by se urazil kvůli takové chujovině, vynadala bych mu, že je jak malý Venca a jestli chce být uražený, ať si je a pak já nemusím mluvit klidně rok. No, a to nemusím partnera vůbec mít, že jo? ![]()