Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
1.6.16 21:21
@Adelaida87 píše:
Já se chránila, vsak jsem psala ze jsembrala antikoncepci…

no to asi všelijak, když jsi otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.16 21:23
@MarkétkaU píše:
Já bych šla na potrat, ale s chlapem bych už nebyla :? neví co chce
Chápu, že nejdeš, ale nechci být hnusná - zvládneš to? Nebudeš své děti šidit? (tím myslím, že nebudou mít vše)

no ano, nebudou mít vše, budu možná ošizené o vše, ale nezabije další dítě 11týdnů staré. Tak prostě sourozenci nebudou mít vše. a co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.16 21:25
@Adelaida87 píše:
Já se chránila, vsak jsem psala ze jsembrala antikoncepci…

toneřeš, vždycky si někdo rýpně, prostě je tady dítě a tečka. On bude cvalat, na dítě a do dvou let na tebe. Procházka růžovou zahradou to nebude, to ani omylem ne, ale prostě to zvládneš, budeš muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.6.16 21:26

@terinka4444 a nic, psala jsem jen svůj názor :)
nevím no..sama na 3 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.6.16 21:28
@MarkétkaU píše:
nevím no..sama na 3 děti

prostě musí, není cesta zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.6.16 21:29

Ten chlap je normalni prase, takhle se chovat. Co on jako psychicky nedava? Chudacek… Ty jsi mama, ty nosis, starosti, fyzicke a psychicke vypeti, pece o deti vetsinou pripadaji hlavne na zenu.
Nekdo takovy by u me klesl na dno, na tvem miste bych se okamzite zacla zajistovat jak jen to jde a pripravovat se na rozchod.
Zkus ted jen kalkulovat.
Takovy zmetek by te stejne jen deptal.
A urcite to zvladnes uvidis :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
1.6.16 21:30
@Burj Chalifa píše:

jen chci říct, že otěhotnět může ženská jak přes prášky tak přes gumu, tak neříkej všelijak…prostě se to v životě děje, taky o tom něco vím a byly dodržený všechny pravidla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.6.16 21:32
@MarkétkaU píše:
nevím no..sama na 3 děti

lepší sama na tři děti, než dát zabít 11 týdnů starý plod, to už je fakt zrůdnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
1.6.16 21:33
@terinka4444 píše:
lepší sama na tři děti, než dát zabít 11 týdnů starý plod, to už je fakt zrůdnost

je, na :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.16 21:44

@Burj Chalifa milá paní. chápu tvou nechuť k potratům, sama je odsuzuju. ale představ si že se dá otěhotnět i když se chráníš jak chceš. nedávno jsem tuto situaci řešila, sjel nám kondom v plodných dnech, za 12 hodin jsem použila Nulsoru a světe div se i tak jsem těhotná byla! děti máme dvě ale další bychom nezvládli a už nechcem. Nechápu tě. i k hrozným činům mohou mít lidé důvody!!! Nikdy jsi nebyla na místě jiné ženy, proto nemůžeš soudit její počínání. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
69235
1.6.16 21:55
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa milá paní. chápu tvou nechuť k potratům, sama je odsuzuju. ale představ si že se dá otěhotnět i když se chráníš jak chceš. nedávno jsem tuto situaci řešila, sjel nám kondom v plodných dnech, za 12 hodin jsem použila Nulsoru a světe div se i tak jsem těhotná byla! děti máme dvě ale další bychom nezvládli a už nechcem. Nechápu tě. i k hrozným činům mohou mít lidé důvody!!! Nikdy jsi nebyla na místě jiné ženy, proto nemůžeš soudit její počínání. :kytka:

soudit nemůže a nesoudí, ale napsat, že potrat v jedenáctém týdnu jen tak, že dítě nechceme, i když je ještě povolen, je hnus, to tedy může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
1.6.16 21:57

@Adelaida87 Určitě dej pak vědět jak ses rozhodla a jak to dopadlo a držím palce at se rozhodneš jak máš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
1.6.16 22:18

@terinka4444 Přesně. Myslím, že se dnes to zabezpečení dětí moc přeceňuje. Mám dva sourozence, měli jsme jeden společný pokoj, žádné moc kroužky, žádné extra hračky, lítali jsme hlavně venku na vesnici. A co? ŽijU dobře, mám VŠ (dělala jsem Mgr. při práci dálkově) a nepřipadá mi, že bych byla nějak ochuzená.
Dítě potřebuje kromě jídla a pár hadříků hlavně lásku rodičů a pocit bezpečí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
1.6.16 22:18
@Adelaida87 píše:
Tak já jak už jsem psala, na potrat jít nechci…potřebovaa jsem se někomu svěřit s mym problémem…mám strach abych to vse sama zvladla…tri deti v dnesni dobe…ale kazdopadne na potrat nejdu!!

Drzim palecky, miminko za to preci stoji…a v mem okoli je dost zen, samozivitelek a nemaji se nejak spatne, stat hodne pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
1.6.16 22:19
@Burj Chalifa píše:

neryj! Bylas u toho - nebyla! tak nemudruj :think:
Jinak zakl. souhlasím s většinou, dítě si nech. S jeho otcem už bych nepočítala, to není životní opora, ale vyděrač a slaboch. Pokud to jde, domluv se na spolužití s mámou. Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí