Manžel nechce mluvit o rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.8.20 18:41

@dešťová víla Jako otec je fajn na akci, která trvá max 1,5 hodiny. I když byl doma, tak se nechal starat babičky nebo chůvu. Je závislý od kompu a miluje své pohodlí. Není špatný otec, ale prostě má rád své aktivity a pohodlí. Na dítě po delší péči je nevrlý a řeší to tabletem a nevšímá si ho. A neumí vařit, je velký bordelář a hygiena nic moc :? Raději bych ji měla v péči, kde je určeno kdy se má starat a pouze po dohodě se bude starat on. Nechci, aby se mnou pak voral..Když dostanu výhradní péči budu mít možnost si i snížit úvazek, díky alimentům.
Nebo to tahám špatným směrem a mám mu dát možnost? Jak nechce o tom komunikovat, nevím jak by to probíhalo.

• Citovat
  • Upravit
1.8.20 18:45

Dokud se nezačnete rozvádět, tak s tebou asi mluvit nebude. Protože už jsi jednou odešla a vrátila se, tak si myslí, že to neuděláš. Rodiče ti nemohou pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 18:50

@dešťová víla U rodiny by to šlo na kratší dobu, ale ne na déle (umístnění školky, pracovní vytížení všech atd.).
Asi jsi mi potvrdila, co tuším, že bez toho, aby došli papíry, tak se mnou mluvit nebude :(
To je asi odpověď na celý problém i když se mi to nelíbí.

• Citovat
  • Upravit
5593
1.8.20 18:53
@Sandokanec píše:
Chce urvat co se da a nebude odchazet s prazdnou, zadarmo prece ani kure nehrabe, prece mu venovala par let zivota, tak ma narok aspon na pulku jeho majetku. :mrgreen:

nech toho prosím Tě je to trapný aděláš ze sebe kašpara :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640

Nechci sýčkovat, ale jestli manžel není hlupák, a rozvod tímhle způsobem řešíš už dva roky, tak on už si dávno všechno pořešil a odpovídajícím způsobem ošetřil. Proto to má možná tak na salámu, protože ví, co a jak.

Máš celkem dobrý příjem, na garsonku i v Pze (mimo centrum) je to snad v pohodě ne? A jestli jste spolu jen necelé tři roky (dva řešíš rozvod), tak bych se s ním klidně dohodla, že mu vše nechám, a dítěti může založit třeba spoření, pokud má problém s tím, že by peníze šly tobě. Lepší než se hádat a udělat si z něj nepřítele na život a na smrt. A rozhodně bych zvážila mediátora.

Příspěvek upraven 01.08.20 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Jestli máš něco našetřeno, tak bych neváhala a odstěhovala se. Vypadáš odhodlaně a s mužem se asi nesmíříte. A dítě bych mu dávala pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 19:01
@prokr píše:
nech toho prosím Tě je to trapný aděláš ze sebe kašpara :roll:

Pravda boli co. Ale spousta zen vidi v chlapkovi jen penezovod. Vtipny, par let jsou spolu a celou dobu resi jen majetky a spolecnou nemovitost a rozvod. Tak co mas v mozku, ze to nevidis, jo vlastne ty mas typicky zensky mysleni, takze tohle povazujes za ferovku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.20 19:04

@Sandokanec Neřeší nemovitost, na kterou nemá nárok, ale úspory vzniklé za trvání manželství. Při jejich nadstandardních příjmech je pravděpodobné, že nějaké jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 19:05
@dešťová víla píše:
@Sandokanec Neřeší nemovitost, na kterou nemá nárok, ale úspory vzniklé za trvání manželství. Při jejich nadstandardních příjmech je pravděpodobné, že nějaké jsou.

Vzdyt psala, ze chtela i spolecnou nemovitost apod. Proste se trese na majetky, na kterych nema zadnou zasluhu. Jenom to rikam z pohledu toho chlapka, ze ho naprosto chapu proc nepristupuje na jeji hloupe navrhy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 19:07

Normalni zenska by proste odesla, penez ma dost. A nechala to na soudu, ona strasne spekuluje a tlaci zakladatele, ze on je pry bohaty, tak at dava. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 19:13

@Ms.Ragdoll Jsem ochotná oželet majetek, který vznikl v SJM, ale byla jsem na začátku manželství „hloupá“ a dala jsem mu část peněz, které jsem dostala od rodiny, aby je vložil na zahraniční investiční účet („společný, jsem tam jako spolumajitel“). Jak jsem měla náročné miminko, nechala jsem mu v investicích volnou ruku a nemám ani vstupní hesla od bankovnictví. Bojím se, že peníze vybral a v hotovosti převedl bůhvíkam.. Nechce mi dát přístupy. Nevím :,( Stydím se za sebe.
Druhá rovina je, že jeho dítě má nárok na aspoň nějaký standard, ale ten jeho je vysoký z důvodu dědictví, ne výdělku.
Já toho moc k životu nepotřebuji, ale chci ať se má dítě dobře.

• Citovat
  • Upravit
5593
1.8.20 19:14
@Sandokanec píše:
Pravda boli co. Ale spousta zen vidi v chlapkovi jen penezovod. Vtipny, par let jsou spolu a celou dobu resi jen majetky a spolecnou nemovitost a rozvod. Tak co mas v mozku, ze to nevidis, jo vlastne ty mas typicky zensky mysleni, takze tohle povazujes za ferovku. :mrgreen:

Jistěže ano…to co měl chlap před manželstvím je jeho, všechno co získali v době trvání manželství rozdělit napůl, pokud tedy nemají oddělené SJM. Čemu konkrétně na tom nerozumíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
1.8.20 19:18
@prokr píše:
Jistěže ano…to co měl chlap před manželstvím je jeho, všechno co získali v době trvání manželství rozdělit napůl, pokud tedy nemají oddělené SJM. Čemu konkrétně na tom nerozumíš?

Jo jenze jsou manzele 5 let a 2 roky resi rozvod. A ta zenska nema zadnou zasluhu na vydelku toho chlapka za tu dobu, pochop, ze on je nasrany a nebude spolupracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
1.8.20 19:18
@Sandokanec píše:
Pravda boli co. Ale spousta zen vidi v chlapkovi jen penezovod. Vtipny, par let jsou spolu a celou dobu resi jen majetky a spolecnou nemovitost a rozvod. Tak co mas v mozku, ze to nevidis, jo vlastne ty mas typicky zensky mysleni, takze tohle povazujes za ferovku. :mrgreen:

To co máš v mozku ty, je patrno po dvou větách. Máš velkou výhodu. Nemusíš pátrat. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
792
1.8.20 19:20
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Jsem ochotná oželet majetek, který vznikl v SJM, ale byla jsem na začátku manželství „hloupá“ a dala jsem mu část peněz, které jsem dostala od rodiny, aby je vložil na zahraniční investiční účet („společný, jsem tam jako spolumajitel“). Jak jsem měla náročné miminko, nechala jsem mu v investicích volnou ruku a nemám ani vstupní hesla od bankovnictví. Bojím se, že peníze vybral a v hotovosti převedl bůhvíkam.. Nechce mi dát přístupy. Nevím :,( Stydím se za sebe.
Druhá rovina je, že jeho dítě má nárok na aspoň nějaký standard, ale ten jeho je vysoký z důvodu dědictví, ne výdělku.
Já toho moc k životu nepotřebuji, ale chci ať se má dítě dobře.

Divej je uplne zvbytecny jakou mas predstavu a co jsi ochotna udelat, evidentne se proste nedomluvite a musis to resit soudne. Bude to boj. Ale muzes si za to taky sama. Ten chlapek se muze citit pravem nasranej, ja nevim jak to mate. ALe jakto, ze se vezmete, udelate si dite a najednou se chces rozvadet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí