Manžel nechce mluvit o rozvodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
792
2.8.20 13:32
@brisco píše:
Však to tak měj, nikdo ti nebrání. Ale proč to proboha chodíš propagovat sem? To už rovnou můžeš katolíkům psát, ze Bůh není nebo nebo motorkářům, ze zbytečně riskují. Vždyť nemusíš s nikým žít, dělat si děti. Mám kamaráda, je mu 45 let a do teď neměl vztah, který by stál za řeč. A je spokojenej, ale necpe to vsem takhle otravně pod nos. :zed:

Proste si nemuzu pomoc, kdyz vidim ty kraviny, co tady psiete. :nevim: Moje chyba, ale treba to nekteremu muzi zachrani zivot, kdyz si precte nejaky nazory druhy strany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 13:36
@safina píše:
Prosím tě odkud jsi spadnul? Právě proto, že má dítě musí řešit peníze. Ty si myslíš, že je to tak jednoduchý sebrat dítě a zmizet bez peněz a jistých alimentů? Uvědomuješ si, že jde o 2 letý dítě? Jak je náročný pracovat na plný úvazek a přitom mít doma 2 leťáka? Uvědomujete si, kolik je kauce, kolik stojí zařízení byť jen malého bytu? Co když bude dítě nemocné a ona bude muset mít očr? Nebo bude sama nemocná? Já to zažila, prachy zmizí fakt rychle i když máš ušetřeno hodně. Proč by všechny náklady měla nést ona bez jakékoli jistoty alespoň alimentů? Chlap musí být fakt charakter, aby nechal svou ženu s dítětem bez koruny, aby si to vyžrala.
Nechápeš, že ona by na tom byla 3× líp, kdyby s ním to dítě neměla? Co je to za uvažování, že on by bez ní na tom byl finančně líp…to ona přece o to víc, nešla by na mateřskou, nemusela by snášet těhotenství, porod, hojení po prorodu a spánkovou deprivaci (plus milion dalších věcí, které matku vyčerpávají), mohla si v klidu dál chodit do práce a budovat kariéru bez dopadu na svoje fyzický a psychický zdraví… To si fakt chlapi myslíte, že porodit a vypiplat dítě je brnkačka, která se dá srovnat s chozením do práce?

Plus ta cast s ditetem uplne mimo. :zed: Naprosto vetsina zen ma v sobe prisny biologicky hodiny, ktery je nuti mit dite a pak muzou mit tendenci si najit chlapka jen jako penezenku a ji jde jen o to dite. :nevim: A tady se obqavam, ze jde presne o tuhle situaci. Zenska si nasla bohateho chlapika, mela hned decko a partner ji sice nesedel, ale spoleha, ze zajisti materialni jistoty ji i decku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2778
2.8.20 13:55
@Sandokanec píše:
Plus ta cast s ditetem uplne mimo. :zed: Naprosto vetsina zen ma v sobe prisny biologicky hodiny, ktery je nuti mit dite a pak muzou mit tendenci si najit chlapka jen jako penezenku a ji jde jen o to dite. :nevim: A tady se obqavam, ze jde presne o tuhle situaci. Zenska si nasla bohateho chlapika, mela hned decko a partner ji sice nesedel, ale spoleha, ze zajisti materialni jistoty ji i decku.

Napsal chlap. Takovou neznám ani jednu, možná existují. I ona je právem zklamaná, že jí sliboval pěkný život a už v těhotenství a krátce po narození dítěte se k ní choval jako hulvát a proto ona musí žádat o rozvod. A on nemá ani tolik sebereflexe, aby s ní řešil uspořádání styku s dítětem a alimenty. A navíc operuješ jen se svými doměnkami, nečteš pořádně příspěvky (nebo jim nevěříš) a urážíš ženské IQ. Fakt nejsi diskutér, který by mohl něčím relevantním přispět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 13:57
@safina píše:
Napsal chlap. Takovou neznám ani jednu, možná existují. I ona je právem zklamaná, že jí sliboval pěkný život a už v těhotenství a krátce po narození dítěte se k ní choval jako hulvát a proto ona musí žádat o rozvod. A on nemá ani tolik sebereflexe, aby s ní řešil uspořádání styku s dítětem a alimenty. A navíc operuješ jen se svými doměnkami, nečteš pořádně příspěvky (nebo jim nevěříš) a urážíš ženské IQ. Fakt nejsi diskutér, který by mohl něčím relevantním přispět.

Vzdyt o tom porad mluvi plno zen a plno temat tady bylo na tohle tikani hodin a ze uz musi mit dite, nebo nebudou moci pak. 8o Ty vubec nicim neprispivas a pises zvasty o nicem. :mrgreen: A operujes s domnenkama uplne stejne jako ja. :nevim: marny tyhle diskuze, to vzdavam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 14:10
@Sandokanec píše:
Proste si nemuzu pomoc, kdyz vidim ty kraviny, co tady psiete. :nevim: Moje chyba, ale treba to nekteremu muzi zachrani zivot, kdyz si precte nejaky nazory druhy strany. :mrgreen:

Někdo tady použil výstižný příměr s psaním na motorkářské fórum někým, kdo se o motorky nezajímá, nerozumí jim, celý jejich životní styl mu připadá divný a přesto…

Takže příklad - já v motorkářské diskuzi :

Já : vůbec nechápu, co na těch motorkách vidíte, je to akorát nebezpeční na silnicích
M : hele, proč sem píšeš, když nechápeš
Já : no protože vy tady blafete o nějakých srazech, vyjížďkách a mě to přijde ujetý
M: tobě může připadat ujetý co chce, tak tady nezacláněj a jdi psát tam, kde tě to baví
Já: ale já si nemůžu pomoct, motorky jsou prostě zlo
M: no vidíš, pro nás nejsou
Já : ale jo jsou, vy to nevidíte, ale já úplně zřetelně
M: nás to ale baví, proč se k tomu vyjadřuješ, když jsi motorku nikdy neměla?
Já :neměla, ani jsem se nikdy nesvezla -ale vy musíte pochopit, že je to úplně blbá záliba…
a tak dál, dokola a do nekonečna, do zblbnutí.

Takhle tady působíš se svou osvětou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
2.8.20 16:04
@safina píše:
Prosím tě odkud jsi spadnul? Právě proto, že má dítě musí řešit peníze. Ty si myslíš, že je to tak jednoduchý sebrat dítě a zmizet bez peněz a jistých alimentů? Uvědomuješ si, že jde o 2 letý dítě? Jak je náročný pracovat na plný úvazek a přitom mít doma 2 leťáka? Uvědomujete si, kolik je kauce, kolik stojí zařízení byť jen malého bytu? Co když bude dítě nemocné a ona bude muset mít očr? Nebo bude sama nemocná? Já to zažila, prachy zmizí fakt rychle i když máš ušetřeno hodně. Proč by všechny náklady měla nést ona bez jakékoli jistoty alespoň alimentů? Chlap musí být fakt charakter, aby nechal svou ženu s dítětem bez koruny, aby si to vyžrala.
Nechápeš, že ona by na tom byla 3× líp, kdyby s ním to dítě neměla? Co je to za uvažování, že on by bez ní na tom byl finančně líp…to ona přece o to víc, nešla by na mateřskou, nemusela by snášet těhotenství, porod, hojení po prorodu a spánkovou deprivaci (plus milion dalších věcí, které matku vyčerpávají), mohla si v klidu dál chodit do práce a budovat kariéru bez dopadu na svoje fyzický a psychický zdraví… To si fakt chlapi myslíte, že porodit a vypiplat dítě je brnkačka, která se dá srovnat s chozením do práce?

Ale ona žádný dítě odnikud nevezme, myslím, že si manža zakladatelky pohlídá, aby měli aspoň střídavku a péči o dítě plně zajistí, navíc v jeho domově, na který je zvyklé. A zakladatelka během doby, kdy nebude pečovat, bude mít možnost se plně pracovně realizovat a vydělávat dostatečný objem peněz, aby si pořídila vlastní nemovitost, po které tak touží a kterou jí zlý manža nedopřál za jeho peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 20:02
@Dája999 píše:
Někdo tady použil výstižný příměr s psaním na motorkářské fórum někým, kdo se o motorky nezajímá, nerozumí jim, celý jejich životní styl mu připadá divný a přesto…

Takže příklad - já v motorkářské diskuzi :

Já : vůbec nechápu, co na těch motorkách vidíte, je to akorát nebezpeční na silnicích
M : hele, proč sem píšeš, když nechápeš
Já : no protože vy tady blafete o nějakých srazech, vyjížďkách a mě to přijde ujetý
M: tobě může připadat ujetý co chce, tak tady nezacláněj a jdi psát tam, kde tě to baví
Já: ale já si nemůžu pomoct, motorky jsou prostě zlo
M: no vidíš, pro nás nejsou
Já : ale jo jsou, vy to nevidíte, ale já úplně zřetelně
M: nás to ale baví, proč se k tomu vyjadřuješ, když jsi motorku nikdy neměla?
Já :neměla, ani jsem se nikdy nesvezla -ale vy musíte pochopit, že je to úplně blbá záliba…
a tak dál, dokola a do nekonečna, do zblbnutí.

Takhle tady působíš se svou osvětou :think:

Na literarni fikci dobry, ale jinak samozrejme naprosto neco nesrovnatelneho. Ty mluvis o konicku, kde nebezpeci je jednim z lakadel a proto to lidi delaj. Ja mluvim o zivote a ze plno muzu si komplikuje zivot uplne zbytecnymi zavazky, protoze zrovna se jim krev prelila z mozku do pera a nevidi, ze tYhle zavazky jim nedaji nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
2.8.20 20:16

Ty chceš, aby se vzdal domu, který zdedil? Já bych ex rodinný dům nenechala. Příjem máš nadstandard - odejdi od nej do podnájmu, najmi si právníka a vyjednavej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 20:16
@Sandokanec píše:
Na literarni fikci dobry, ale jinak samozrejme naprosto neco nesrovnatelneho. Ty mluvis o konicku, kde nebezpeci je jednim z lakadel a proto to lidi delaj. Ja mluvim o zivote a ze plno muzu si komplikuje zivot uplne zbytecnymi zavazky, protoze zrovna se jim krev prelila z mozku do pera a nevidi, ze tYhle zavazky jim nedaji nic.

To byl příklad - princip - forma diskuze. :nevim:

Svobodný bezdětný diskutující o rodinných problémech = někdo, kdo v životě nesedl na motorku diskutující o životním stylu motorkářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
2.8.20 20:21
@Anonymní píše:
@Ms.Ragdoll Jsem ochotná oželet majetek, který vznikl v SJM, ale byla jsem na začátku manželství „hloupá“ a dala jsem mu část peněz, které jsem dostala od rodiny, aby je vložil na zahraniční investiční účet („společný, jsem tam jako spolumajitel“). Jak jsem měla náročné miminko, nechala jsem mu v investicích volnou ruku a nemám ani vstupní hesla od bankovnictví. Bojím se, že peníze vybral a v hotovosti převedl bůhvíkam.. Nechce mi dát přístupy. Nevím :,( Stydím se za sebe.
Druhá rovina je, že jeho dítě má nárok na aspoň nějaký standard, ale ten jeho je vysoký z důvodu dědictví, ne výdělku.
Já toho moc k životu nepotřebuji, ale chci ať se má dítě dobře.

S jen tvym příjmem se bude mít dítě dobře. Ty prostě chceš podíl z dědictví, na které nemáš nárok a je ti líto si zaplatit aspin garsonku… No těžko radit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 20:22
@Dája999 píše:
To byl příklad - princip - forma diskuze. :nevim:Svobodný bezdětný diskutující o rodinných problémech = někdo, kdo v životě nesedl na motorku diskutující o životním stylu motorkářů.

Ne to je naprosto neco jineho, ja mam taky zkusenost se vztahy a se zenama a jejich detmi.
Kdyz mluvis o tech motorkach, tak to je jako kdybysme byli motorkari a nekdo by mluvil o nejaky motorce a ja bych mu rikal, ze zrovna tenhle typ motorky je nesmyslny predrazeny kram a ze je k nicemu si ji poridit. :nevim:
Ja proste rikam, vztahy se zenama jo, ale zadny spoelcny majetky, svatby a podobne nesmysly. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 20:26
@Sandokanec píše:
Ne to je naprosto neco jineho, ja mam taky zkusenost se vztahy a se zenama a jejich detmi.
Kdyz mluvis o tech motorkach, tak to je jako kdybysme byli motorkari a nekdo by mluvil o nejaky motorce a ja bych mu rikal, ze zrovna tenhle typ motorky je nesmyslny predrazeny kram a ze je k nicemu si ji poridit. :nevim:

No vždyť ano - přesně to píšeš o manželství, dětech… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 20:28
@Dája999 píše:
No vždyť ano - přesně to píšeš o manželství, dětech… :mrgreen:

Ale vzdyt to rikam protoze to tak je, je to proste hodne predrazeny zpusob vztahu a neni to treba. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
2.8.20 20:32
@Sandokanec píše:
Ale vzdyt to rikam protoze to tak je, je to proste hodne predrazeny zpusob vztahu a neni to treba. :nevim:

Stejně jako já bych jim vysvětlovala, že motorka je drahá pitomost, která jako koníček není třeba.
A skalní motorkář by jen protočil oči, že tahle ženská neví, o čem točí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
792
2.8.20 20:35
@Dája999 píše:
Stejně jako já bych jim vysvětlovala, že motorka je drahá pitomost, která jako koníček není třeba.
A skalní motorkář by jen protočil oči, že tahle ženská neví, o čem točí :pankac:

Zas to nechapes. :roll: Ne proste jsem ti to uz vysvetloval, ale mas dlouhe vedeni. je to jakoby se motorkari bavili o motorkach a jeden mel proste jiny nazor na jeden typ motorky a mel k tomu dost padny arguemnty. Ale oba jsou porad motorkari a o motorkach si nemysli nic spatnyho, jen maji jiny nazor na jeden typ motorky. Stejne jako ja mam jiny nazor na manzeltsvi nez ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí