Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
karfice
10.8.13 10:49
@makynah píše:
Vše přebolelo a je mi moc fajn.
Děkuji.TA věta, na kterou si upozornila, vlastně znamenala…vím, že takhle zamilovaný byl. Kdysi do mě. Jenom ve fázi růžových brýlí, to zapomněl.
Ale to už je mi teď úplně jedno :D

Tak vidíš, jsi v pohodě. A manžílkovi již asi dávno spadly růžové brýle, teď může skuhrat, jakou kokotinu vlastně udělal…

• Citovat
  • Upravit
3526
10.8.13 10:56

Je to tak, jak přece chtěl. :)

Jeho výpady - nemá žádné peníze, musí být pořád v práci, musí si brát děti polovinu prázdnin, musí platit alimenty, které mi jdou do kapsy…

Pravda je přece jiná. Má mladou ženu, měsíční miminko, naše děti přesně tak, jak na začátku chtěl, vzornou ex, která ho neštve a nic kromě alimentů po něm nechce :) a svých 6 piv každý den.

A já? Skvělé děti, spousty času na sebe a za ty skoro dva roky jsem zažila víc, než za celých 12 let manželství.

Všechno přebolí, ale zrada se asi zapomenout nedá

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.8.13 11:57

@AdelkaMala ty mas asi vazne nejaky problem sama se sebou ne? Slidis ve starych diskusich, ktere ani cele nectes a okomentujes vetsinou naprosto dementni, nic nerikajici a mnohdy lehce urazlivou vetou. Holka prober se, tady nikdo neni zvedavy na tvoje mega rychle soudy. Jsi vazne lehce mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinda2013
10.8.13 12:19

Makynah já mám asi to nejhorší za sebou. Ex je pořád na ubytovně, zamilovaný jak puberťák - je u nové partnerky denně, jsou spolu. O syna nejeví nejmenší zájem. Já poznala muže, který bydlí 80 km daleko, od rána do večera maká, tak přijíždí jen na víkend.
Moc mi to nevyhovuje, uvidím kam se to posune. Ale i kdyby nikam, byl důležitým milníkem v mém životě a jsem šťastná že jsem ho poznala. Lásku mi nevyznává, ale pomáhá mi s byznysem (tvorba stránek, inzerce na netu…).
Bojím se do toho dát naplno. Asi to i cítí. Uvidíme.

• Citovat
  • Upravit
karfice
10.8.13 13:25
@makynah píše:
Je to tak, jak přece chtěl. :)

Jeho výpady - nemá žádné peníze, musí být pořád v práci, musí si brát děti polovinu prázdnin, musí platit alimenty, které mi jdou do kapsy…

Pravda je přece jiná. Má mladou ženu, měsíční miminko, naše děti přesně tak, jak na začátku chtěl, vzornou ex, která ho neštve a nic kromě alimentů po něm nechce :) a svých 6 piv každý den.

A já? Skvělé děti, spousty času na sebe a za ty skoro dva roky jsem zažila víc, než za celých 12 let manželství.

Všechno přebolí, ale zrada se asi zapomenout nedá

:kytka:

Jo to tak dycky dopadá, u mě to je skoro stejné…
No nemáme se jako svobodné výborně???

• Citovat
  • Upravit
669
10.8.13 13:50

@fifinka609

rychlé mega soudy jsi tady vyplodila ty a jestli jsou tvé soudy i dementní si posuď sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
10.8.13 14:03

@AdelkaMala no ja na rozdil od tebe jsem tuhle diskusi cetla. Neprispivam do diskusi, ktere nectu. A muj soud o tobe zas tak rychly nebyl, jen za dnesek jsi se predvedla v nekolika diskusich jako v tehle. Jizlive, rejpave…no preber si to jak chces

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3526
10.8.13 14:18
@Evinda2013 píše:
Makynah já mám asi to nejhorší za sebou. Ex je pořád na ubytovně, zamilovaný jak puberťák - je u nové partnerky denně, jsou spolu. O syna nejeví nejmenší zájem. Já poznala muže, který bydlí 80 km daleko, od rána do večera maká, tak přijíždí jen na víkend.
Moc mi to nevyhovuje, uvidím kam se to posune. Ale i kdyby nikam, byl důležitým milníkem v mém životě a jsem šťastná že jsem ho poznala. Lásku mi nevyznává, ale pomáhá mi s byznysem (tvorba stránek, inzerce na netu…).
Bojím se do toho dát naplno. Asi to i cítí. Uvidíme.

:potlesk :potlesk: :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
10.8.13 16:22

@AdelkaMala Ty si, ale vazne trochu mimo! Kdyz uz mas tu potrebu do nejake diskuse napsat, tak si ji nejdriv precti! Jinak totiz potom vazne vypadas jako jelitko, promin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5685
14.6.14 21:29

Manžel je pryč...

Ahoj Markétko, vrátila jsem se k tvojí staré diskuzí a četla to smutné, chvilkami nadějné čtení. Jsem v podobné, i když jiné situaci a přemýšlím jak to přežít a nezbláznit se. S manželem jsme měli dlouhou krizi. Je lyžařský instruktor, co učí v Rakousku. Zamiloval se tam do vdané a bohaté Rusky. Mají spolu poměr. Navíc to prasklo v Paříži, kam jsme spolu jeli k desátému výročí svatby. Strašně jsme se pohádali, naše dvě děti 8 a 5 roků to špatně snášely, tak jsem ho požádala, ať se na pár dní nastěhuje k matce. Udělal to a teď už mluví o rozvodu, dělení majetku a mě je najednou úzko, mám hrozný strach z budoucnosti a samoty. Manžel sice nebyl skvělý partner, ale byl tady, jistil mě i děti… Ty jsi vždycky psala s takovým úžasným nadhledem, tvůj tři roky starý příběh mě inspiruje. Prosím Tě, jak se máš dnes? Našla sis partnera? A jak to po tak dlouhé době zvládají děti? O svoje mám velký strach :,( Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.6.14 09:12

@Veveří Nejsem sice zakladatelka, ale prošla jsem si také nevěrou, taky se muž zamiloval jinde, taky to bylo okolo desatého výročí, já husa ho vychvalovala jaké krasné nám uděla výročí a on spal s jinou, s tím, je to strašně těžké a je mi líto každé ženy, která tím musím projít :hug: :hug: :hug: budeš potřebovat hodně síly, i pro děti :kytka:

u vás je těžké i to, že žije jinde a domu jezdí jen na chvíli, to bývá trocu taková cesta do pekel pro manželství a málokterý vztah to ustojí :nevim:, ono taky teď je zblbnutej a pokud ten manžel rusky o tom neví, tak si to maluje a třeba ona s ním nakonec být nechce, ale tady jde o vás teď a o rodinu - uvědomuje si plně následky, málo vídat děti, alimenty, co bude s bydlením ( protože když jsem začla mluvit tenkrát s manželem na tohle téma s úžasem jsem zjistila, že o těchto věcech přes ty svoje růžové brýle vlastně ani nepřemýšlel :roll: )

pokud je někdo zamilovanej, těžko se s ním hne, ať je to muž, nebo žena, ty neměj strach z budoucnosti, nebo samoty, ikdybyste jste se opravdu rozvedli, tak tu máš dvě krásné děti, které tě budou potřebovat a manžel také není jedniný muž na světě, ano je to otec vašich dětí a doufám, že je bude milovat a starat se o ně dál, ale rozhodl se on vaši rodinu rozdělit, tak měl by alespoň v tomhle směru uvažovat dětem nějak rozumně vysvětlit

můj pocit z toho co jsi napsala o jejich poměru je, že ona ho má jen na hraní, on se zamiloval a ona jako bohatá a vdaná paička jen hledá povyražení z nudy, ale on do too spadl, nakonec bych se nedivila, kdyby se domů vrátil z prosíkem, jako většina nevěrných chlapů (pozdě)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
15.6.14 09:59

@makynah jak se ti daří? za chvíli to už budou tři roky, strašně to letí ;) Doufám, že jsi stále spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5685
15.6.14 14:54

@chebskamaminka děkuji :kytka: Musím to trochu upřesnit, nechtěla jsem to vypisovat, protože je to šílené a složité. Zjednodušeně manžel žije v ČR a do Alp jezdí každý rok na dva měsíce učit do lyžařské školy. Tam se seznámili a protože ona je prachatá, tak lítá za ním sem. Manžel o její nevěře ví (to jsem se dověděla dnes), budou se rozcházet a ona se chce stěhovat sem do ČR za mým manželem. Celá ta jejich rodina je divná, jsou to Rusáci a vzhledem k tomu, jak se tam šachuje s penězi a jak manžela uplácí drahými dary, mám pocit, že jsou na něho všichni domluvení a jde jim o to získat tady trvalý pobyt. Rozuměj, oba se rozvedou, vezmou se - baba získá pobyt po pěti letech, a pak řekne manželovi spánembohem. Už jen to, že se tu chce nastěhovat bez dětí!!! (9 a 11 let) je divné, děti prý přijedou za rok. Která matka by to vydržela! Divné je jak impulzivně se ta paní rozhodla - viděli se s manželem všehovšudy 4×!! a už spolu chtěji kupovat dům. Toto všechno mi manžel dnes řekl s tím, že si ji musí proklepnout, jak to s ním myslí vážně a já mám čekat a vzít ho zpátky, když si to ta ženská rozmyslí. Ponižující, nepřijatelné. Ještě včera jsem měla depresi ze samoty a v noci jsem to obulila, ale teď mám pocit, že nemám na výběr a řešení je rychle od něj, než mě s těmi Rusy namočí do nějaké špíny. Mimochodem ta milenka trpí maniodepresemi (podle mě jedná nesoudně a proto je tak zbrklá, tak to manželovi tím tuplem život s ní nezávidím). Jsem z toho na dně a těžko sbírám síly. Rozvádět se manžel nechce, protože si nechce zavřít zadní vrátka, kdyby ho paní odkopla. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.6.14 15:18

@Veveří ohohoo tak to je slušný, opravdu mi to po přečtení také zavání tím pobytem, opravdu žádná normální matka neodejde po tom, co se 4× viděla s milence na rok od dětí a kupuje dům.. bože :zed: :zed: :zed: a jaký normální chlap po 4 setkáních odejde od ženy a dětí a plánuje budoucnost

ano jak píšeš ty je to ponižující, nejen ta nevěra, ale i to, že ti řekne počkej jak to dopadne, moje odpověď by byla počkej, jen tí hodím kufr a bal si :cert: :cert:

to je ono sází na to, že budeš na něj čekat :roll: jak píšeš ještě tě nakonec namočí do nějakého problému s nima

najdi v sobě sílu a vem mu vítr z plachet, ne, že ty budeš laskavě čekat co ona, ale rozhoduj za se a děti sama

když praskla nevěra u nás, sebrala jsem manželovi vítr z plachet prý klidem, čekal facky, řev a scény a já mu řekla, že se rozvedeme, přepla jsem na praktický režim a přemýšlela kam půjdeme se synem a jak to udělám s prací a hlídáním atd. a jak se to pak otočilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
15.6.14 17:40

@Veveří tak on si chce roztocit rusku ruletu a ty mas tichucko cakat ako to dopadne?? Za co ta ma, preboha? Za kamaratku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí