Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
16.6.14 09:01

@makynah :potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka: zvládla jsi to skvěla, pročítala jsem diskusi, tak ještě bych ti přála tu blbost jménem chlap, ne já bych ti přála pořádného muže, který by nebyl blbostí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
16.6.14 21:01

@makynah Ahojky! Někdo to tu oživil, tak jsem si přečetla všechny tvé příspěvky a musím říct, že tě obdivuji! Jsi úžasně pozitivní, upřímná a smířlivá. Takovou sílu jako v tobě jsem dlouho nikde neviděla! Tvůj příběh mě velmi zaujal a je mi moc líto, čím sis musela projít. Každopádně tvůj postoj a přístup k dané věci na mě udělal dojem. Já bych na tvém místě byla velice nenávistná a ukřivděná hoooodně dlouho. Jsi v tomto ohledu velmi dospělá. Mně se,, zatím" tohle vyhýbá, s manželem máme nějaké problémy, ale kdyby nás snad něco takového potkalo, tak kvůli tobě teď vím, že to jde i bez chlapa :mrgreen: Takže děkuju :kytka: Přeju ti jen to nejlepší a tvýmu nebožtíku nikoliv, z mého pohledu si to nezaslouží. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
16.6.14 21:06

@makynah celou dobu jsem tvuj pribeh sledovala a fandila ti. Preju ti moc stesti.Zda se, ze jsi stastna a spokojena.Jsem taky sama, uz dva roky a mas pravdu.Cim dele je clovek sam, tim tezsi je nekoho si najit. Strasne snadno se zvyka na nezavislost a samostatnost.Na to, ze si vse udelas jak chces, kdy chces.
Na druhou stranu je to moc fajn vedet, ze nejsi na nikom zavisla a dokazes fungovat ve vsech smerech sama.Ze se nepovesis na krk prvnimu.
Preju ti stastny zivot :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
16.6.14 21:24

@Veveří Já bych měla obrovský strach, že mě manžel dostane do dluhů a okamžitě bych si žádala o rozvod, i kdyby jen kvůli tomuto. Vůbec se mi to s tou Ruskou nelíbí a cítím v tom nějaký podraz. A věř mi, že vylízat se z těch dluhů by pak nebylo vůbec lehké. Zvlášt když máš děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
17.6.14 01:35

@chebskamaminka kočko!tebe už sem četla několikrát v různých diskusích a teda Klobouk dolu!!!musíš být úžasná baba!!! a ten tvůj blbec si to snad už uvědomil!!! :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
17.6.14 08:14

@martina0310 děkuju :oops: :oops:,ale říkám si, že kdybych byla tak úžasná, tak se nám s manželstvím nestalo co se stalo, ale holt jak odborníci píšou nevěře nelze zabránit, není proti ní ochrany… :nevim:
taky doufám, že si to uvědomil, chová se tak, snaží se mi pomáhat, když vidí, že mě trápí něco z minulosti, ale jak to říct, už to není ten princ na bílém koni a já už na pohádky nevěřím, pohádka skončila a teď už prostě vím, že ten dobrý konec taky nemusí být s manželem, ale s někým jiným a on ví, že jsem ho chtěla opustit, no a že se taky může stát, že za pár let zjistím, že to prostě už nejde - to jsem mu řekla na začátku, že nevím, že tohle stát

nikdo to nemáme nikde psané co bude, ať už nás ta nevěra potkala, nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5685
21.6.14 11:29

Ahoj holky, moc Vám děkuji za vaše příběhy, všechny máte můj obdiv.

Markétko, jsem ráda, že jsi se ozvala a že si tobě i dětem dobře daří, dává mi to naději.

Chebská maminko, taky moc díky :kytka:

Několik dní jsem se neozvala. Osud někdy umí zasáhnout a ukáže nám, co je v životě důležité. Náš pětiletý dostal zápal mozkových blan - meningitidu. To mi naprosto vypnulo mozek směrem k manželovi a žila jsem jenom tím, aby synovi bylo zase dobře a aby zůstal bez následků. Naštěstí to zatím vypadá dobře a prognóza je příznivá. Ležíme teď ve fakultní nemocnici a těšíme se, že nás brzo pustí domů. Snad se nic nepokazí.
Jak se ale zlepšuje synův stav, vrací se myšlenky na manžela. Toho onemocnění malého taky zasáhlo, ale přesto se svým poměrem s Ruskou neudělal nic. Prý neví, jak se rozhodnout. Jak budu doma, půjdu k psycholožce, potřebuju si udělat pořádek v hlavě a ujistit se, že to zvládnu i bez něj. Na to mi teď nějak nezbývají síly. Nejhorší je, že jsem do toho zasvětila rodinu a teď jsem pod tlakem, chtějí abych na něho nečekala a odkopla ho. Vím, že bych to měla udělat. Ale zároveň se bojím :nevim: Prý pokud s ním zůstanu, nebudou mě už podporovat (docela to chápu, je to vyčerpávající pro všechny).

Příspěvek upraven 21.06.14 v 12:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
21.6.14 12:50

@Veveří Rodina má pravdu - ty chceš být s chlapem, který se neumí rozhodnout? Který neví, jestli je pro něj přednější nějaká ruska nebo jeho žena s dítětem?
Jako promiň, ale chtěj pro dítě a sebe to nejlepší! A hlavně neber chlapa zpátky. Ono nerozhodný chlap je někdy horší než ženská, která neví co chce.

• Citovat
  • Upravit
4780
21.6.14 14:43

@Veveří ahoj,tak o je mi moc líto, že malého ještě potkalo takové onemocnění, doufám, že ty prognózy opravdu budou dál optimistické a on bude brzo zase v pohodě :kytka:

muž neví co che, klasika došlo na lámání chleba a on si začíná uvědomovat co může ztratit, teď bude spíš záležet hodně na tom co budeš chtít ty, ale tu psycholožku ti schvaluju, ona opravdu moc pomáhá utřídit si myšlenky v hlavě, že to ví rodina, to je strašně komplikované :? u nás to donesl mojí mamce někdo třetí a dodnes trvám na atom, že bych radši byla kdyby to nevěděla, přestože máme spolu velice blízký vztah - právě kvůli tomu, když dáš druhou šanci už navždy se budou na partnera dívat jinak a zamotá to vztahy a spousta komplikací ohledně toho (nejednou jsem tohle rozebírala s psycholožkou)

vyhrožování, že tě nebudou podporovat, to by si měli odpustit, zbytečně ti tím přidělávají starosti, kterých máš víc než dost sama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5685
21.6.14 16:25

@chebskamaminka bohužel máš pravdu, lituju toho, že jsem to našim SAMA vytroubila. Chyba! Mohla jsem se rozhodovat svobodněji a bez nátlaku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
21.6.14 19:33

@Veveří přesně tak, jak já jsem ráda, že to neví můj taťka, to už by manžel nemohl přes práh už takhle je hrozný balancovat mezi manželem a mojí maminkou, která mu to samozřejmě oprávněně nemůže odpustit

jsem zvědavá jak to nakonec u vás dopadne :think: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.6.14 12:09

Není dobré hlásit rodičů každý problém v soužití, ale pokud je to problém takový, že se chlap chystá odejít za novou láskou, tak to je dobře, že to všichni ví. Až by došlo k rozchodu, tak vás ten chlap tak pomluví, že ho budou všichni litovat, že to s vámi tak dlouho vydržel. Tak to by se potom teprve vaše rodina divila. A už to zpátky nikdy nevrátíte. @Veveří tebe neuráží, že tě bere jako svou sestru a nebo kamarádku? Co by asi říkal tomu, že bys měla namluveného pracháče a jemu vykládala, jak se nemúžeš rozhodnout? Byl by tak tolerantní jako ty? A kdybyste se dali dohromady? Vaši rodiče s vámi nežijí a vašeho partnera mít rádi nemusí. Není to dobré, ale je na manželovi, aby je případně přesvědčil, že holt tedy ujel. Jsme lidé chybující. @Veveří nezlob se, ale ten tvůj je úplně blbej. Nevím, kam mu spadl mozek, ale rozbourat si rodinu z takových důvodů, co on uvádí, může fakt jen trouba.

• Citovat
  • Upravit
5685
23.6.14 00:14

@Kobliha51 přesto trochu lituju, že jsem nebyla směrem k rodině stručnější, ví víc než potřebují a mají z toho všichni akorát hlavu v pejru a jsou na manžela hrozně naštvaní, a to tak, že mu už těžko kdy dokážou odpustit.
Jinak zdá se, že manželovi dochází jak těžká bude realita, pokud si tu Rusku nakvartýruje k sobě do Česka. Ona je především matka, takže on bude muset akceptovat její dvě děti, které kvůli jejich aféře budou muset opustit Moskvu, školu, kamarády a hlavně otce a rodinu. Za to manžela milovat nebudou a dají mu to pocítit. Život v malém městečku je bavit nebude. Manžel absolutně na tohle není připravený, připadá mi, že si vysnívá báječný život s tou paní plný idyly a drahých dovolených. Dnes jsme o tom mluvili, ptala jsem se ho, jestli je připravený chodit s těmi cizímu dětmi (9 a 10 let) k doktorovi a všude, protože nikdo z nich neumí česky ani slovo. K dr. nechodil ani s našimi dětmi. Ptala jsem se ho, jestli je připravený jim dělat „tatínka“ a jestli připravený přijmout svoji milenku především jako matku. Spadla mu čelist. Vůbec ho nenapadlo uvažovat nad praktickými věcmi. Prostě otrava mozku :roll: A ta ženská buď jedná velmi promyšleně (občanství EU) nebo je velmi velmi velmi naivní a nebo si s manželem jenom hraje zatímco on to bere vážně a reálně si rozbil rodinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
23.6.14 06:19

@Veveří
To vše se už brzy ukáže…Já to vidím na vyčůranost té milenky. Nevěřím, že od muže odejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.6.14 07:34

@Veveří

Ten tvůj chlap si tak naběhl, že to snad ani není možné. A chtěla bys ho, kdyby se s tou paní rozešel? Nebude mít za chvíli zase jinou, když se na něj ženy tak lepí a on chudák nemůže odolat? Víš, lidé žijí různě a i když se nám to zvenku moc nezdá, oni jsou třeba spokojení. Důležité je, abys mohla žít tak, aby to bylo co nejlepší pro tebe a tvé děti. On se vlastně chce prodat za peníze a vůbec netuší, že vždycky je něco za něco. Máš doma prostě o dítě víc a vlastně mu vysvětluješ, že když sáhne na kamna, tak se spálí. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky