Manželka chce svůj byt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41603
8.6.20 14:19
@Josef_t píše:
Nemá kam, byt ještě staví a co kdyby to s kolegou nevyšlo - třeba je ještě taky trochu ženatý :cert:

a proč se stěhuje on? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
8.6.20 14:20
@Honza 12 píše:
Tak jo, chlap ženě zajistí do budoucna i tu papírovou okolkovanou jistotu, protože ji má rád. Ona mu řekne, na připomínky, že s ním končí, ale nemá se kam odstěhovat. S tímhle nejde bojovat. Vztah a úctu si nevynutíš. Když se ani nestydí minimálně flirtovat s jiným chlapem. Nevím, jakou máš představu o tom jeho nevzdávání se. :think:

Heledte chlapi, ja to zazila obracene. Komplet balicek. A bojovala jsem. Ale jinak souhlas, musi chtit oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
8.6.20 14:20
@Honza 12 píše:
@Keyllah
Tak je to jasný. Peníze co ji přeposlal, jsou vyjmuty v její prospěch. Teď mu už zbývá nečestně, nesportovně a křivě a nespravedlivě zatlouct toho půl mega z jejích investic. Aby to zůstalo trochu spravedlivý. Ale vsadím se, že to vyplatí, protože už rezignoval. Z baráku se taky, už podruhé, odstěhoval. Celkem předvídatelnej scénář, už od počátku diskuse. žádný překvapení. :roll:

hele, já už fakt nevím. Sám zakladatel to popisuje fakt zmateně. Jako ano, jako základ hypo určo vyjmut, ale před nebo po co odešel ze sjm? ať si fakt najde toho právníka a nedělá machra, protože ten mu to vysvětlí, vyzjistí a zabrání mu udělat nějakou blbost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14332
8.6.20 14:22
@Keyllah píše:
a proč se stěhuje on? :think:

Třeba proto, aby ji po tom podrazu nemusel potkávat…
Ale stěhovat se opravdu neměl, ab se nedivil, až si tam nastěhuje amanta.

Ono s těmi dětmi to bude ještě zajímavé - počítá s těmi staršími ve svém novém bytě, nebo je taky hodila přes palubu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
8.6.20 14:24

Zakladateli, ty nás tady šokuješ čím dál víc. Co bude tvůj další příspěvek? Přepsal jsem na ni dům, ať mám klid a bydlím v podnájmu v jejím bytě? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:25

Ach jo, nechtel jsem detaily, ale kdyz tu mam tolik posluchacu…
Utery: ve čtvrtek jdeme podepsat sjm a oznamila mi, ze to nejde jen o byt a ze tam musi byt dalsi veci vyjmuty. Ja na to, ze mi pripada jako bysme se rozvadeli, ok, asi nemistna poznamka. Pak dlouha prednaska o tom, jak si sedim na baráku a ji nedopreju byt a ze teda ok, ze pujdeme od sebe kdyz mam porad nejaky namitky. Vecer jsem odjel na sluzebku, kam jsme mel jet rano na 2 dny.
Streda: telefon, ze brecela a ze se ji kluci zeptali, co se deje. A ze z ni vypadlo, ze jdeme od sebe. Tak se ptam, jestli je to definitivni. Pry jo. Čtvrtek: jdeme podepsat zuzeni sjm, kde neni vyjmut jeji podil z investic. Zase hadka kvuoi tomu kdyz jsem mel na to pripominky. Ja na to, co s nama. Nechce to resit.
Patek: nechtela to resit
Sobota: ptam se, jestli uz to chce resit. Pry asi ji teda nic jinyho nezbyde. Tak se ptam, jak s nama, jestli konec. Ona, ze uz jsem se ptal 2× a ze si nic nezmenilo, ale spolu musime ten rok vydrzet. Ja na to, aby na to zapomnela, ze jdu hned. Sbalil jsem se a v sobotu sel na hotel. Dneska prvni kontakt, kvuli skole syna, asi tak minutovej hovor, odmerenej. Nepta se, kde jsem, co delam, jak se mam.

• Citovat
  • Upravit
14332
8.6.20 14:26
@jkra píše:
Heledte chlapi, ja to zazila obracene. Komplet balicek. A bojovala jsem. Ale jinak souhlas, musi chtit oba.

Stejných příběhů je všude plno, a podrazy dělají jak muži tak ženy…

Do jistý míry se to i dá omluvit - je to vztah dvou dospělých, nějaké ta křivda se najde vždy. Co je neomluvitelné je, pokud se to dotýká dětí a ten dospělý se snaží „odrbat“ i je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:28

A proc jsem odešel? Doma by bylo dusno, tak kvuli mladymu. Tenhke tyden nastesti dela do večera, takze normalne z prace jezdim domu, udelam mladymu veceri a v 9 se pakuju. Takze krome toho, ze nespím doma asi normalni zivot.

• Citovat
  • Upravit
14332
8.6.20 14:37
@Anonymní píše:
A proc jsem odešel? Doma by bylo dusno, tak kvuli mladymu. Tenhke tyden nastesti dela do večera, takze normalne z prace jezdim domu, udelam mladymu veceri a v 9 se pakuju. Takze krome toho, ze nespím doma asi normalni zivot.

S tou upřimností - nech si to do hospody, místní dámy tě ukamenují (naštěstí jen virtuálně).

Jinak, nedělej frajera a mazej za právníkem!!!
Nedělej si iluze, jak spekulovala s majetkem, bude spekulovat i dál.

PS: ti starší už vědí, že s nimi v novém bytě za ten rok tak nějak už nepočítá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.20 14:39

Ja nevim, jeden se me ptal, jestli to znamena i pro ne, ze musi odejit, ze je doma zvyklej. Samozrejme, ze ne.

Ona sve deti miluje, takze s nima pocita.

• Citovat
  • Upravit
14332
8.6.20 14:44
@Anonymní píše:
Ja nevim, jeden se me ptal, jestli to znamena i pro ne, ze musi odejit, ze je doma zvyklej. Samozrejme, ze ne.Ona sve deti miluje, takze s nima pocita.

Opravdu je byt dost prostorný, aby tam mohli s ní?
Mluvila jen o sobě, nebo i o nich - já myslím, že se to ztratilo v emocích, ale vsadil bych se, že o nich nepadlo ani slovo.

Jestli je v pozadí nový amant, jakkoliv je to pravděpodobné, tak se jí to do plánů moc hodit nebude. Pak je druhá věc, co si maluje ona o tom bytě a nové začátku a jaká bude realita. Ty dvě věci se často hodně liší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
8.6.20 14:45
@Anonymní píše:
Ach jo, nechtel jsem detaily, ale kdyz tu mam tolik posluchacu…
Utery: ve čtvrtek jdeme podepsat sjm a oznamila mi, ze to nejde jen o byt a ze tam musi byt dalsi veci vyjmuty. Ja na to, ze mi pripada jako bysme se rozvadeli, ok, asi nemistna poznamka. Pak dlouha prednaska o tom, jak si sedim na baráku a ji nedopreju byt a ze teda ok, ze pujdeme od sebe kdyz mam porad nejaky namitky. Vecer jsem odjel na sluzebku, kam jsme mel jet rano na 2 dny.
Streda: telefon, ze brecela a ze se ji kluci zeptali, co se deje. A ze z ni vypadlo, ze jdeme od sebe. Tak se ptam, jestli je to definitivni. Pry jo. Čtvrtek: jdeme podepsat zuzeni sjm, kde neni vyjmut jeji podil z investic. Zase hadka kvuoi tomu kdyz jsem mel na to pripominky. Ja na to, co s nama.Nechce to resit.
Patek: nechtela to resit
Sobota: ptam se, jestli uz to chce resit.Pry asi ji teda nic jinyho nezbyde. Tak se ptam, jak s nama, jestli konec. Ona, ze uz jsem se ptal 2× a ze si nic nezmenilo, ale spolu musime ten rok vydrzet. Ja na to, aby na to zapomnela, ze jdu hned. Sbalil jsem se a v sobotu sel na hotel. Dneska prvni kontakt, kvuli skole syna, asi tak minutovej hovor, odmerenej. Nepta se, kde jsem, co delam, jak se mam.

ty jsi neresil 15 let a ted jsi cely hrrr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
8.6.20 14:46
@Anonymní píše:
A proc jsem odešel? Doma by bylo dusno, tak kvuli mladymu. Tenhke tyden nastesti dela do večera, takze normalne z prace jezdim domu, udelam mladymu veceri a v 9 se pakuju. Takze krome toho, ze nespím doma asi normalni zivot.

hele, jdi k pravnikovi a vrat se domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
8.6.20 14:46
@Anonymní píše:
Je to telenovela, no. Castka 750, co jsem ji poslal byla vyjmuta v jeji prospech. Nemuzu si je narokovat. Ale v dobe odeslani vyjmuty nebyly, takze jsem ji asi poslal 375, asi. Ja nevim, a je mi to nejak tak jendo. Uz jsem rezignoval a odstehoval se:-)

Což je ale něco jiného než o čem jsem psala… ;) tak to neřeš. Stejně byste tohle měli řešit se ženou a s právníkem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
8.6.20 14:47
@matkabagristy píše:
ty jsi neresil 15 let a ted jsi cely hrrr :lol:

haj.zl jeden, že nechtěl přepsat půlku baráku na ženskou s holou prdelí a nemanželskejma dětma..no to je neskutečný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí