Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja nevim, jeden se me ptal, jestli to znamena i pro ne, ze musi odejit, ze je doma zvyklej. Samozrejme, ze ne.Ona sve deti miluje, takze s nima pocita.
Já pořád nerozumím tomu, proč jsi jí to podepsal? Proč jsi na to přistoupil? Jak tě to mohlo vůbec napadnout? Ona musí být skvělá manipulátorka. To přece není normální, aby si jeden z manželů koupil byt jen pro sebe ze společných peněz. Na to by každý soudný člověk řekl, že na takovou pitomost nikdo nemůže přistoupit.
Já vím, že už je to hotovo, ale ty ses bál říct, že ne? Přišlo ti normální, že jste manželé a ona si kupuje byt sama pro sebe? Nebo proč??? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
haj.zl jeden, že nechtěl přepsat půlku baráku na ženskou s holou prdelí a nemanželskejma dětma..no to je neskutečný
tak to nemá slibovat a je po problému ![]()
haj.zl jeden, že nechtěl přepsat půlku baráku na ženskou s holou prdelí a nemanželskejma dětma..no to je neskutečný
vic za tim nehledej, mne je to jedno. Jen me to pobavilo, no ![]()
@bigl píše:
Já pořád nerozumím tomu, proč jsi jí to podepsal? Proč jsi na to přistoupil? Jak tě to mohlo vůbec napadnout? Ona musí být skvělá manipulátorka. To přece není normální, aby si jeden z manželů koupil byt jen pro sebe ze společných peněz. Na to by každý soudný člověk řekl, že na takovou pitomost nikdo nemůže přistoupit.
Já vím, že už je to hotovo, ale ty ses bál říct, že ne? Přišlo ti normální, že jste manželé a ona si kupuje byt sama pro sebe? Nebo proč???
A co bych získal? Nasranou manzelku, ze nechci podpesat, i kdyz ted to ve finale vyslo nastejno.
Neskutečný haj. l
Mu to tu píšou místní slepice pořád kolem dokola, ať si to konečně uvědomí, že větší par.ant než on neexistuje.
@Anonymní píše:
Psal jsem tu, ze jsem mel nějaký namitky k tomu rozdělení sjm, to ze treba zmizelo o tom, ze ona se vzdava, co investovala. Zacala picovat, ze chce jen svuj byt a ze ja jsem proti a ze az ji to dostavi, cca rok, tak ze pujdeme od sebe, ale ze spolu budeme zit jen tak, ze nema kam jit, a to ja proste nedam, porad ji mam rad. Hrozne se ji taky dotklo to, ze jsem rek klukum (19 a 21) o tech jejich telefonatech s kolegou. Vim, to byla asi picovina tahat do toho deti, ale ona jim to prezentovala tak, ze jsme zacali mit problemy po tom, co jsem zacal byt zarlivej. Tak jsem rek duvod zarleni.
Ježiši vy dva fakt nejste normální, jeden větší blbec než ten druhej
sorry, ale jestli je něco ultra hovadina je zatahovat do toho děti. Mladému jsi to neřekl, ale starším jo. Děláte jeden horší a unáhlenější rozhodnutí než druhej a nejvíc to odnesou děti. Prostě se seberte a vyřešte to jako dospělí. Ty vystřel z téhle diskuze, běž si sehnat právníka a normálně se domluvit se ženou ![]()
@Nimie píše:
Ježiši vy dva fakt nejste normální, jeden větší blbec než ten druhejsorry, ale jestli je něco ultra hovadina je zatahovat do toho děti. Mladému jsi to neřekl, ale starším jo. Děláte jeden horší a unáhlenější rozhodnutí než druhej a nejvíc to odnesou děti. Prostě se seberte a vyřešte to jako dospělí. Ty vystřel z téhle diskuze, běž si sehnat právníka a normálně se domluvit se ženou
Ale s ni se nejde domluvit. Ted pry jsme oba nastvani. Kdyz jsem ji rek at jde ten rozvod zaridit kdyz se chce rozejit, tak mi na to rekla, ze nechape, proc chci vsechno resit hned a ze nic zarizovat nebude.
@Honza 12 píše:
Opravy a servis spadající do běžného chodu domácnosti si nájemník platí taky sám. Pokud je to už něco co, se týká nemovitosti, tedy cizího majetku, tak to pak není běžný servis. A hradí to majitel.
Specifická a relativně nová úprava nehledě na to, že je potřeba si uvědomit co znamená „spadá do běžného chodu“. Opravdu nemůžeš každý servis a opravy hodit na hlavu dotyčnému, protože bys pak taky mohl tvrdit, že např. rekonstrukce kuchyně se do toho přeci nepočítá, což není pravda.
@Anonymní píše:
A co bych získal? Nasranou manzelku, ze nechci podpesat, i kdyz ted to ve finale vyslo nastejno.
To je právě ono. Ve finále jsi z toho vyšel hůř. Kdyby neměla ten byt tak bude muset držet pusu a krok, slušně řečeno. Takhle už tě má v hrsti a může si vyskakovat. Dyť to ti muselo být jasné od začátku. Jsi myslel, že tě za to bude víc milovat? To je přece jasné, když si začne dělat zadní vrátka a finanční rezervy, o co jí jde. A ty jí ještě tak pěkně všecko přihraješ a stejně jsi za největší svi. i teď ty.
Je mi tě líto, ale zároveň i to je škola života, jsi fakt moc velký dobrák do tohoto světa, jen aby ses z toho pak dokázal otřepat a nezahořknout na ženské a na celý svět. A až se to přežene a ty zůstaneš sám, aby sis ten život zařídil s někým, kdo ti za to bude stát a nepůjde mu o tvůj majetek a tvé prachy. To tak je vždycky, že ty mrchy najdou ty hloupé dobračiska. Promiň.
Na druhou stranu ji chápu. Chtěla odejít a věděla, že má holý zadek, je chytrá, tak si to zařídila, zacvičila s tebou hezky, to se musí nechat.
@Anonymní píše:
Ale s ni se nejde domluvit. Ted pry jsme oba nastvani. Kdyz jsem ji rek at jde ten rozvod zaridit kdyz se chce rozejit, tak mi na to rekla, ze nechape, proc chci vsechno resit hned a ze nic zarizovat nebude.
no, ma neco rozjeteho, nevi jeste, jestli to klapne. Potrebuje rok nekde bydlet. Ona TED resit nepotrebuje. No nic, ono uvidis. Jeste jeden, dva podrazy a resis ty.
@Anonymní píše:Úplně stejně jako se evidentně s tebou nešlo domluvit těch 15 let předtím a taky se snažila
Jako tobě se rozpadá vztah a ty klábosíš na emm a nad jedinou od začátku danou dobrou radou mávneš rukou. To je prostě úlet…
@Anonymní píše:
Tak jsem asi vyblil vsechno a muzu se uz zase odmlcet?
Prostě odsud vystřel a už se nevracej a vyřeš si život ![]()
@matkabagristy píše:
ty jsi neresil 15 let a ted jsi cely hrrr
Co měl patnáct let řešit?
@zoidberg píše:
Co měl patnáct let řešit?
Jestli ho manželka za 15 let ubytuje u sebe v podnájmu, až se s ním rozvede ![]()