Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josef_t píše:
Nemá kam, byt ještě staví a co kdyby to s kolegou nevyšlo - třeba je ještě taky trochu ženatý
a proč se stěhuje on? ![]()
@Honza 12 píše:
Tak jo, chlap ženě zajistí do budoucna i tu papírovou okolkovanou jistotu, protože ji má rád. Ona mu řekne, na připomínky, že s ním končí, ale nemá se kam odstěhovat. S tímhle nejde bojovat. Vztah a úctu si nevynutíš. Když se ani nestydí minimálně flirtovat s jiným chlapem. Nevím, jakou máš představu o tom jeho nevzdávání se.
Heledte chlapi, ja to zazila obracene. Komplet balicek. A bojovala jsem. Ale jinak souhlas, musi chtit oba.
@Honza 12 píše:
@Keyllah
Tak je to jasný. Peníze co ji přeposlal, jsou vyjmuty v její prospěch. Teď mu už zbývá nečestně, nesportovně a křivě a nespravedlivě zatlouct toho půl mega z jejích investic. Aby to zůstalo trochu spravedlivý. Ale vsadím se, že to vyplatí, protože už rezignoval. Z baráku se taky, už podruhé, odstěhoval. Celkem předvídatelnej scénář, už od počátku diskuse. žádný překvapení.
hele, já už fakt nevím. Sám zakladatel to popisuje fakt zmateně. Jako ano, jako základ hypo určo vyjmut, ale před nebo po co odešel ze sjm? ať si fakt najde toho právníka a nedělá machra, protože ten mu to vysvětlí, vyzjistí a zabrání mu udělat nějakou blbost…
@Keyllah píše:
a proč se stěhuje on?
Třeba proto, aby ji po tom podrazu nemusel potkávat…
Ale stěhovat se opravdu neměl, ab se nedivil, až si tam nastěhuje amanta.
Ono s těmi dětmi to bude ještě zajímavé - počítá s těmi staršími ve svém novém bytě, nebo je taky hodila přes palubu…
Zakladateli, ty nás tady šokuješ čím dál víc. Co bude tvůj další příspěvek? Přepsal jsem na ni dům, ať mám klid a bydlím v podnájmu v jejím bytě? ![]()
Ach jo, nechtel jsem detaily, ale kdyz tu mam tolik posluchacu…
Utery: ve čtvrtek jdeme podepsat sjm a oznamila mi, ze to nejde jen o byt a ze tam musi byt dalsi veci vyjmuty. Ja na to, ze mi pripada jako bysme se rozvadeli, ok, asi nemistna poznamka. Pak dlouha prednaska o tom, jak si sedim na baráku a ji nedopreju byt a ze teda ok, ze pujdeme od sebe kdyz mam porad nejaky namitky. Vecer jsem odjel na sluzebku, kam jsme mel jet rano na 2 dny.
Streda: telefon, ze brecela a ze se ji kluci zeptali, co se deje. A ze z ni vypadlo, ze jdeme od sebe. Tak se ptam, jestli je to definitivni. Pry jo. Čtvrtek: jdeme podepsat zuzeni sjm, kde neni vyjmut jeji podil z investic. Zase hadka kvuoi tomu kdyz jsem mel na to pripominky. Ja na to, co s nama. Nechce to resit.
Patek: nechtela to resit
Sobota: ptam se, jestli uz to chce resit. Pry asi ji teda nic jinyho nezbyde. Tak se ptam, jak s nama, jestli konec. Ona, ze uz jsem se ptal 2× a ze si nic nezmenilo, ale spolu musime ten rok vydrzet. Ja na to, aby na to zapomnela, ze jdu hned. Sbalil jsem se a v sobotu sel na hotel. Dneska prvni kontakt, kvuli skole syna, asi tak minutovej hovor, odmerenej. Nepta se, kde jsem, co delam, jak se mam.
@jkra píše:
Heledte chlapi, ja to zazila obracene. Komplet balicek. A bojovala jsem. Ale jinak souhlas, musi chtit oba.
Stejných příběhů je všude plno, a podrazy dělají jak muži tak ženy…
Do jistý míry se to i dá omluvit - je to vztah dvou dospělých, nějaké ta křivda se najde vždy. Co je neomluvitelné je, pokud se to dotýká dětí a ten dospělý se snaží „odrbat“ i je.
A proc jsem odešel? Doma by bylo dusno, tak kvuli mladymu. Tenhke tyden nastesti dela do večera, takze normalne z prace jezdim domu, udelam mladymu veceri a v 9 se pakuju. Takze krome toho, ze nespím doma asi normalni zivot.
@Anonymní píše:
A proc jsem odešel? Doma by bylo dusno, tak kvuli mladymu. Tenhke tyden nastesti dela do večera, takze normalne z prace jezdim domu, udelam mladymu veceri a v 9 se pakuju. Takze krome toho, ze nespím doma asi normalni zivot.
S tou upřimností - nech si to do hospody, místní dámy tě ukamenují (naštěstí jen virtuálně).
Jinak, nedělej frajera a mazej za právníkem!!!
Nedělej si iluze, jak spekulovala s majetkem, bude spekulovat i dál.
PS: ti starší už vědí, že s nimi v novém bytě za ten rok tak nějak už nepočítá?
Ja nevim, jeden se me ptal, jestli to znamena i pro ne, ze musi odejit, ze je doma zvyklej. Samozrejme, ze ne.
Ona sve deti miluje, takze s nima pocita.
@Anonymní píše:
Ja nevim, jeden se me ptal, jestli to znamena i pro ne, ze musi odejit, ze je doma zvyklej. Samozrejme, ze ne.Ona sve deti miluje, takze s nima pocita.
Opravdu je byt dost prostorný, aby tam mohli s ní?
Mluvila jen o sobě, nebo i o nich - já myslím, že se to ztratilo v emocích, ale vsadil bych se, že o nich nepadlo ani slovo.
Jestli je v pozadí nový amant, jakkoliv je to pravděpodobné, tak se jí to do plánů moc hodit nebude. Pak je druhá věc, co si maluje ona o tom bytě a nové začátku a jaká bude realita. Ty dvě věci se často hodně liší!
@Anonymní píše:
Ach jo, nechtel jsem detaily, ale kdyz tu mam tolik posluchacu…
Utery: ve čtvrtek jdeme podepsat sjm a oznamila mi, ze to nejde jen o byt a ze tam musi byt dalsi veci vyjmuty. Ja na to, ze mi pripada jako bysme se rozvadeli, ok, asi nemistna poznamka. Pak dlouha prednaska o tom, jak si sedim na baráku a ji nedopreju byt a ze teda ok, ze pujdeme od sebe kdyz mam porad nejaky namitky. Vecer jsem odjel na sluzebku, kam jsme mel jet rano na 2 dny.
Streda: telefon, ze brecela a ze se ji kluci zeptali, co se deje. A ze z ni vypadlo, ze jdeme od sebe. Tak se ptam, jestli je to definitivni. Pry jo. Čtvrtek: jdeme podepsat zuzeni sjm, kde neni vyjmut jeji podil z investic. Zase hadka kvuoi tomu kdyz jsem mel na to pripominky. Ja na to, co s nama.Nechce to resit.
Patek: nechtela to resit
Sobota: ptam se, jestli uz to chce resit.Pry asi ji teda nic jinyho nezbyde. Tak se ptam, jak s nama, jestli konec. Ona, ze uz jsem se ptal 2× a ze si nic nezmenilo, ale spolu musime ten rok vydrzet. Ja na to, aby na to zapomnela, ze jdu hned. Sbalil jsem se a v sobotu sel na hotel. Dneska prvni kontakt, kvuli skole syna, asi tak minutovej hovor, odmerenej. Nepta se, kde jsem, co delam, jak se mam.
ty jsi neresil 15 let a ted jsi cely hrrr ![]()
@Anonymní píše:
hele, jdi k pravnikovi a vrat se domu.
@Anonymní píše:
Je to telenovela, no. Castka 750, co jsem ji poslal byla vyjmuta v jeji prospech. Nemuzu si je narokovat. Ale v dobe odeslani vyjmuty nebyly, takze jsem ji asi poslal 375, asi. Ja nevim, a je mi to nejak tak jendo. Uz jsem rezignoval a odstehoval se:-)
Což je ale něco jiného než o čem jsem psala…
tak to neřeš. Stejně byste tohle měli řešit se ženou a s právníkem ![]()
@matkabagristy píše:
ty jsi neresil 15 let a ted jsi cely hrrr
haj.zl jeden, že nechtěl přepsat půlku baráku na ženskou s holou prdelí a nemanželskejma dětma..no to je neskutečný