Manželka kvartálního alkoholika vs. vyšší princip mravní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
6.5.16 16:24
@mirecekblbecek píše:
já nepiju, je mi z těch ožralých :poblion: takže když jsem byla na akci, všichni mě pořád přesvědčovali, že musím pít, nedala jsem se, nemyslím, že je to nutný, dám si raději něco na zub, než pít, chlastat…každý má jiný ývraz…prostě epidemie čechů, kdo nepije je divnej a pak to tak vypadá

Většina národů pije, my to alespoň umíme :lol: :lol:

Koukni se na seveřany. Zlejou se jak dobytek, protože alkohol je tam tak podivně dostupnej/nedostupnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.5.16 16:25
@Bábrdl píše:
Jakože jí to dělá na truc, aby ji vyprovokoval k odchodu?

i ty trdlo :mrgreen:

muž tuší (podvědomě), že ho žena ho už nemiluje, jen ho „má ráda“, řešení je hodně, ty blbý i dobrý, a jedno z těch blbejch je chlastat (víc chlastat), aby to tak nevnímal

pěknej film na obdobné téma je Leaving Las Vegas, samozřejmě se značnou básnickou licencí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.5.16 16:26
@Kobliha51 píše:
Ty prostě potřebuješ to jeho pití hodit na zakladatelku za každou cenu viĎ? Každý pije sám za sebe. Možná to nevíš.

žiješ ve strašně jednoduchym světě, znamená to že jsi jednoduchá? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
6.5.16 16:29
@pohledzdruhestrany píše:
i ty trdlo :mrgreen:

muž tuší (podvědomě), že ho žena ho už nemiluje, jen ho „má ráda“, řešení je hodně, ty blbý i dobrý, a jedno z těch blbejch je chlastat (víc chlastat), aby to tak nevnímal

pěknej film na obdobné téma je Leaving Las Vegas, samozřejmě se značnou básnickou licencí

A ona (podvědomě) tuší, že on má chlast raději než ji, takže se (podvědomě) snaží připravit, že se ten vztah může rozpadnout, i když ona o to nestojí. Ach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.5.16 16:33
@Bábrdl píše:
A ona (podvědomě) tuší, že on má chlast raději než ji, takže se (podvědomě) snaží připravit, že se ten vztah může rozpadnout, i když ona o to nestojí. Ach…

nevím.. jen vím, že vztahové věci se nedějí a nevyvíjejí jen viditelně a verbálně ale i podprahově a nevěřím na..„já jsem si to nějak zařídila“ a teď ještě musím uspokojivě řešit toho mýho alkoholika… protože dle mého to s tím silně souvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.5.16 16:34
@pohledzdruhestrany píše: žiješ ve strašně jednoduchym světě, znamená to že jsi jednoduchá? :think:

Ty si fakt myslíš, že svět je jednoduchý? :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
3436
6.5.16 16:37
@Kobliha51 píše:
Ty si fakt myslíš, že svět je jednoduchý? :think: :think: :think:

vždy umíme řešit problémy, u druhých, :mavam: jako na běžícím páse, jen u sebe to mnozí nedávají. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.5.16 16:42
@mirecekblbecek píše:
vždy umíme řešit problémy, u druhých, :mavam: jako na běžícím páse, jen u sebe to mnozí nedávají. :mavam:

Jistě. Po patnácti letech soužití s alkoholikem o alkoholismu něco vím. O mnohých jiných věcech nevím zcela určitě nic.

• Citovat
  • Upravit
36556
6.5.16 16:43
nevím.. jen vím, že vztahové věci se nedějí a nevyvíjejí jen viditelně a verbálně ale i podprahově a nevěřím na..„já jsem si to nějak zařídila“ a teď ještě musím uspokojivě řešit toho mýho alkoholika… protože dle mého to s tím silně souvisí

Já vím, zakladatelka je deprimovaná tím, že jeho vztah k alkoholu je silnější než k ní, proto si to musela „nějak zařídit“. Smutné. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
6.5.16 16:48
@Kobliha51 píše:
Jistě. Po patnácti letech soužití s alkoholikem o alkoholismu něco vím. O mnohých jiných věcech nevím zcela určitě nic.

můj otec pije víc jak 40,a jediné řešení je dát nůž na krk, nic jiného nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
6.5.16 16:50
@Bábrdl píše:
Já vím, zakladatelka je deprimovaná tím, že jeho vztah k alkoholu je silnější než k ní, proto si to musela „nějak zařídit“. Smutné. :(

někteří to nechtějí vidět, strkají hlavu do písku před pravdou, až je to neunosný začnou jednat, nebo taky ne, ale bývá už pozdě, většinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.5.16 16:54
@Kobliha51 píše:
Ty si fakt myslíš, že svět je jednoduchý? :think: :think: :think:

já nemyslel svět, jen tebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
6.5.16 16:55
@Bábrdl píše:
Já vím, zakladatelka je deprimovaná tím, že jeho vztah k alkoholu je silnější než k ní, proto si to musela „nějak zařídit“. Smutné. :(

otázka je, jestli tohle byla ta slepice alias vejce nebo nějaké okamžiky ještě daleko před pitím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.5.16 17:00
já nemyslel svět, jen tebe :nevim:

Už jsem tu napsala, že po patnácti letech soužití s alkoholikem a o tom vím dost. Ty taky?

• Citovat
  • Upravit
76356
6.5.16 17:03
i ty trdlo :mrgreen:

Ahať, já nehledám, co bylo na začátku.
Můžu Ti to říct ze svého pohledu: možná že na úplně úplným začátku byly ledvinový kameny v osmdesátým devátým. V jeho dvaceti sedmi.
Protože mu internista v dobrý vůli řekl, že má pít pivo, protože to je na vyplavování kamínků výborný. Čekala jsem tehdy druhý dítě a byla na něm naprosto závislá, pokud tedy viníš moji „nezávislost“.
Pak mu další doktor řekl, že ale víno je taky super, každý den dvoudecka je skvělá na kardiovaskulární choroby a prostě kudy teče, tudy léčí. :nevim:
A o tři roky později dostal fakt dobrou pracovní nabídku do zahraničí, kde je doteď, a ze dne na den jsem měli na tehdejší dobu nehorázný prachy.
Takže se slavilo víkend co víkend, u ohně tekl drahej tvrdej chlast proudem, těžko říct, jestli i tvrdý je na něco zdravý. :roll:
Dětem bylo tři a šest, já sice podnikala, ale do nějaký rozlítanosti vážně daleko: firma, dvě malý děti a chlap přes týden pryč.
Takže Tvoje hypotéza je sice lákavá, ale zkus od ní prosímTě upustit.
Depresky se mu rozjely asi o pět let později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí