Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, dělá mi problém můj přítel, kvůli tomu, že sex a orál nemá častěji tedy min. 1× denně. Jsme spolu skoro 9 let (30,27) a máme 1,5 letou holčičku. Před pár dny se kvůli tomu chtěl už rozejít, že prý to nemá budoucnost. Prý nemám zájem ohledně sexuálního života, přitom 3× 4× do týdne něco máme, ale to mu nestačí. Když to nemá jednou denně, tak se urazí jako třeba dnes ráno. Už nemůžu, přitom včera ráno jsem mu to dělala a měla v plánu mu to udělat i dnes večer, ale ne, on to neměl dnes ráno tak šlo vidět že je uražený a moc se mnou nemluvil a když odešel do práce bez pusy, tak hned mi to bylo jasné. A to před otěhotněním semnou spal max.2× týdně a po porodu se to úplně obrátilo. Nevímm co dělat, ubíjí mě ta jeho uraženost, kvůli tomu že třeba sním jenom 2 dny nic nemám, někdy není čas kvůli malé nebo jsem unavená. Jak to vidíte vy? Mám se snažit nebo to jenom on tak přehání?
Upřímně mám velkou sexuální potřebu a proto chápu frustraci, která vzniká, když tě někdo odmítá a sexu říká „něco bylo“. Na druhou stranu se tvůj partner chová jako malé dítě, když se takhle uráží, měli byste si spolu promluvit jako dva dospělí lidé. Btw po dvou dnech bez sexu začínám být také podrážděná, naštěstí mi to s manželem nehrozí ![]()
Tak jestli chce, víc ho zaprahni doma
myslím do domácích prací, dítě ať nejsi unavená.
Přehání to.
Mě říct přítel, že to chce jednou denně, či i vícekrát tak mu řeknu, tak uvař, ukliď a pak se můžeme dál bavit.
Zkus být míň atraktivní. To by mělo zabrat. Taky to může být tím jarem, to snad nabudí každého samečka.
On přehání. Nechala bych ho bez sexu nejmíň týden, ale i víc. Jako on tě má jen na vytřepání? Vydírá tě a jestli mu to dovolíš, bude čím dál hůř a nejen kvůli sexu.
@radkka píše:
Upřímně mám velkou sexuální potřebu a proto chápu frustraci, která vzniká, když tě někdo odmítá a sexu říká „něco bylo“. Na druhou stranu se tvůj partner chová jako malé dítě, když se takhle uráží, měli byste si spolu promluvit jako dva dospělí lidé. Btw po dvou dnech bez sexu začínám být také podrážděná, naštěstí mi to s manželem nehrozí
Zakladatelko, promluvte si o tom.
Přijde mi, že se chová jako malej, na to, že je mu 30.Už je tam i vydírání, to bych netrpěla
Ať víc pomáhá, nebudeš tak unavená a budeš mít třeba i větší chuť. Ale do ničeho bych se nenutila, však místo oralniho sexu si to muže udělat sám. Mu řekni ať není linej ![]()
@blabla123 píše:
Přehání to.
Mě říct přítel, že to chce jednou denně, či i vícekrát tak mu řeknu, tak uvař, ukliď a pak se můžeme dál bavit.
Mluvit o tom nechce když se urází, ale před pár dny jsme si o tom promluvili a prostě mi řekl že chce min. 1 x denně sex nebo orál. On má fyzicky náročnou práci, tak rád by chtěl večer relax. Ano chová se jako malé dítě, ale už jsme si o tom všem promluvili. Možná se ráno urazil, že jsem byla na mobilu v posteli a než abych se mu věnovala tak jsem čučela do něho. A to mi včera řekl že ráno orál má nejraději a já mu udělala tohle. No nevím.
@SarkaNovo píše:Radkko fakt??
To u ženské nebývá tak často
To se tedy Tvůj manžel má
Zakladatelko, promluvte si o tom.
Přijde mi, že se chová jako malej, na to, že je mu 30.Už je tam i vydírání, to bych netrpěla
Fakt, dvakrát denně
On si každý myslí, že by chlapi jen šu…, ale měla jsem velký problém najít někoho, kdo by zvládal takový apetit, vlastně byli jen dva, zbytku stačil sex jednou za týden, což nedělalo našemu vztahu dobře
byla jsem díky tomu těžce podrážděná a nešťastná, fungující sex je prostě důležitý a fakt nejde si říct, že je to jednou týdně ok a přežít to. Proto ho chápu, ale neměl by si to vynucovat. Nicméně by se i zakladatelka měla zamyslet a snažit se to řešit, aby to nedopadlo špatně.
@chee píše:
Mluvit o tom nechce když se urází, ale před pár dny jsme si o tom promluvili a prostě mi řekl že chce min. 1 x denně sex nebo orál. On má fyzicky náročnou práci, tak rád by chtěl večer relax. Ano chová se jako malé dítě, ale už jsme si o tom všem promluvili. Možná se ráno urazil, že jsem byla na mobilu v posteli a než abych se mu věnovala tak jsem čučela do něho. A to mi včera řekl že ráno orál má nejraději a já mu udělala tohle. No nevím.
A kdybys mu řekla ty, že chceš každé ráno taky pak na oplátku orál, vyhověl by ti?
@chee píše:
Ahoj, dělá mi problém můj přítel, kvůli tomu, že sex a orál nemá častěji tedy min. 1× denně. Jsme spolu skoro 9 let (30,27) a máme 1,5 letou holčičku. Před pár dny se kvůli tomu chtěl už rozejít, že prý to nemá budoucnost. Prý nemám zájem ohledně sexuálního života, přitom 3× 4× do týdne něco máme, ale to mu nestačí. Když to nemá jednou denně, tak se urazí jako třeba dnes ráno. Už nemůžu, přitom včera ráno jsem mu to dělala a měla v plánu mu to udělat i dnes večer, ale ne, on to neměl dnes ráno tak šlo vidět že je uražený a moc se mnou nemluvil a když odešel do práce bez pusy, tak hned mi to bylo jasné. A to před otěhotněním semnou spal max.2× týdně a po porodu se to úplně obrátilo. Nevímm co dělat, ubíjí mě ta jeho uraženost, kvůli tomu že třeba sním jenom 2 dny nic nemám, někdy není čas kvůli malé nebo jsem unavená. Jak to vidíte vy? Mám se snažit nebo to jenom on tak přehání?
To je fakt už úchylka, ne??? Třeba my teď s manželem nespali od února a fungujeme normálně. Je k tomu důvod, tak co naděláme. A občas mám takové výpadky, i když důvod není, prostě se mi jen nechce a nebudu se nutit k něčemu, co nechci. Manžel je zvyklý a zvládá to v pohodě. A to podotýkám, že je taky nadrženec, co by mohl 5* denně. Ale asi ke mne má takový vztah, že ten sex není prioritní.
@radkka píše:
Fakt, dvakrát denněOn si každý myslí, že by chlapi jen šu…, ale měla jsem velký problém najít někoho, kdo by zvládal takový apetit, vlastně byli jen dva, zbytku stačil sex jednou za týden, což nedělalo našemu vztahu dobře
byla jsem díky tomu těžce podrážděná a nešťastná, fungující sex je prostě důležitý a fakt nejde si říct, že je to jednou týdně ok a přežít to. Proto ho chápu, ale neměl by si to vynucovat. Nicméně by se i zakladatelka měla zamyslet a snažit se to řešit, aby to nedopadlo špatně.
Ty jo, 2× denně
To si vůbec neumím představit, ani bysme na to neměli čas
My jsme rádi, když to zvládneme 2× týdně ![]()