Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adrasteia píše:
Máš pravdu. Jenže u chlapů je ta potřeba oplodňovat každý den tak veliká, že když nemůžou oplodňovat doma, tak většinou oplodňujou jinde. Tak to prostě je.
To je blbost. Chlap není zvíře, má snad mozek a rozum.
@sunshinegirl píše:
@zoidberg Já myslím, že by to mělo být z lásky a užít by si to měli oba. Ne aby to zakladatelka „dala“ jako jakoukoliv jinou domácí práci, třeba umývání nádobí.
přesně tak..to je spolehlivá cesta k totalní frigiditě
@JayLee píše:
pokud si chce udrzet rodinou idylku tak anopochybuju ze s tim jak ho popsala, tak když nedostane co chce, tak ze by to nehledal jinde
Tak to bych toho svého musela dávno opustit. Má mnohem menší potřebu, než já.
@bamba píše:
Nezlob se, ale copak je manželka sexuální otrokyně? Fakt to nechápu. Pak se nemá člověk divit, že je tolik rozvodů. Chlap se v rodině udržuje tím, že manželka pro něj dělá pomyšlení a on se chová jak nabob. Proboha vzpamatujte se.Jak dlouho může vydržet vztah ve kterém žena slouží jen k ukojení chlapských potřeb. Dělá se mi špatně.
Pokud ještě dobře vaří a neremcá, tak asi nejdýl ![]()
@zoidberg píše:
Pokud ještě dobře vaří a neremcá, tak asi nejdýl
Tož to pak jo. Ještě by mu měla utírat pldel a běhat mu pro točený pak bude vše OK
@zoidberg píše:
Pokud ještě dobře vaří a neremcá, tak asi nejdýl
jen jestli je o co stát..ze strany ženy… v takovém vztahu je asi spokojený jen jeden, ale to je sobcům fuk
@Venetia píše:
jen jestli je o co stát..ze strany ženy… v takovém vztahu je asi spokojený jen jeden, ale to je sobcům fuk
Tak žena spokojená být neumí, takže spokojenost muže je postačující.
@chee píše:
Ahoj, dělá mi problém můj přítel, kvůli tomu, že sex a orál nemá častěji tedy min. 1× denně. Jsme spolu skoro 9 let (30,27) a máme 1,5 letou holčičku. Před pár dny se kvůli tomu chtěl už rozejít, že prý to nemá budoucnost. Prý nemám zájem ohledně sexuálního života, přitom 3× 4× do týdne něco máme, ale to mu nestačí. Když to nemá jednou denně, tak se urazí jako třeba dnes ráno. Už nemůžu, přitom včera ráno jsem mu to dělala a měla v plánu mu to udělat i dnes večer, ale ne, on to neměl dnes ráno tak šlo vidět že je uražený a moc se mnou nemluvil a když odešel do práce bez pusy, tak hned mi to bylo jasné. A to před otěhotněním semnou spal max.2× týdně a po porodu se to úplně obrátilo. Nevímm co dělat, ubíjí mě ta jeho uraženost, kvůli tomu že třeba sním jenom 2 dny nic nemám, někdy není čas kvůli malé nebo jsem unavená. Jak to vidíte vy? Mám se snažit nebo to jenom on tak přehání?
jak to vidím já? Nakopala bych ho už dávno do prdelky - jestli je to takový vůl, že se urazí, když to denně nemá, nestál by mi za to… tohle se snad nedělá automaticky, ne? musí být chuť na obou stranách.
@bamba píše:
To je blbost. Chlap není zvíře, má snad mozek a rozum.
Není to blbost. Sexuální pud prostě většinou vítězí nad rozumem. Příroda to (bohužel nebo bohudík?
) zařídila tak chytře, že sexuální pud je u většiny mužů v určitém období života prostě silnější. Mohou to být dokonce i muži inteligentní, vzdělaní, muži, které své ženy milují, chovají k nim úctu, pomáhají a společné děti jsou pro ně všechno na světě. Někteří mají doma sexu dost, takže v pohodě. A ti druzí? Někdo to holt řeší milenkou, někdo se drží rozumu, ale je čím dál více frustrovaný a většinou se to odrazí negativně v jeho chování.
Tím se nezastávám zakladatelčina manžela. To je bohužel ještě nezralý urážlivý chlapeček a neumí svou situaci řešit s nadhledem a respektem k manželce.
@Adrasteia Jenže člověk by měl umět své sexuální pudy za staletí vývoje umět urédovat. Nepovyšovat je nad ostatní životní pudy(jídlo, pití).Co když žena je na ryzikáči, nebo nemocná, to jako má chlap právo jít se vytřepat jinam, bo ho ovládají pudy? To snad nemyslíš vážně. Pokud by to bylo tak, jak píšeš, museli bysme mít pochopení pro pedofily, nebo pro ty, co znásilní i vrah je hnán nějakým pudem. Pokud někdo neumí své pudy ovládat je nemocný.
Šmankote, žiju asi na jiné planetě
Právě zjišťuji, že bych měla sloužit jako matrace a nesloužím. Hned večer se zeptám manžela, kolikrát denně musím „kouřit“, aby nás neopustil
A nebo ne, ještě bych mu mohla naznačit, že by to šlo i častěji než na vánoce ![]()
@bamba píše:
@Adrasteia Jenže člověk by měl umět své sexuální pudy za staletí vývoje umět urédovat. Nepovyšovat je nad ostatní životní pudy(jídlo, pití).Co když žena je na ryzikáči, nebo nemocná, to jako má chlap právo jít se vytřepat jinam, bo ho ovládají pudy? To snad nemyslíš vážně. Pokud by to bylo tak, jak píšeš, museli bysme mít pochopení pro pedofily, nebo pro ty, co znásilní i vrah je hnán nějakým pudem. Pokud někdo neumí své pudy ovládat je nemocný.
Jak přijde ta paní k lékaři a stěžuje si, že jí to doma nestačí a že by ráda nějaké léky na utlumení tohoto pudu. Lékař odvětí, že je to možné ale lepší než si ničit tělo léky je si najít milence. Paní že je jí to hloupé ale i to už zkusila a nepomohlo to. No tak si najděte dva nebo tři, na to lékař. Mám 4 a pořád málo. To není možné, to musí být nějaká nemoc!! Na to doktor. Že jo pane doktore!! A manžel mi furt říká že jsem ku..a.
@evick2 píše:
@chee se urazí jak malé dítě.. a když jste si promluvili tak jaké bylo jeho řešení? Žádný kompromis? Stálo se tedy něco mezi vámi ze začal žárlit? Nemůže být ten sex jen zástupný problém?
No zacal mi psat jeden znamy, pritel to zjistil. Hned mi rekl ze mu je jasne proc se mi zniceho nic ozval, ze me chce jen do postele… Pohadali jsme se, ja mu tvrdila ze ikdyby tak me je to jedno co ten znamy chce, mam svuj rozum a kontakt ukoncila. Od te doby me zacal trosku hlidat. Pritom jsem vetsinou js zarlila ale ted uz moc ne. Jeho reseni je takove ze chce aspon jednou denne neco. Ted bohuzel muzu jen pusou. Ja rekla ze se budu snazit. Tot vse ale vecer mu chci rict i moje reseni. Kompromis.
@Fofrník píše:
Jak přijde ta paní k lékaři a stěžuje si, že jí to doma nestačí a že by ráda nějaké léky na utlumení tohoto pudu. Lékař odvětí, že je to možné ale lepší než si ničit tělo léky je si najít milence. Paní že je jí to hloupé ale i to už zkusila a nepomohlo to. No tak si najděte dva nebo tři, na to lékař. Mám 4 a pořád málo. To není možné, to musí být nějaká nemoc!! Na to doktor. Že jo pane doktore!! A manžel mi furt říká že jsem ku..a.
Nezlob se, ale copak je manželka sexuální otrokyně? Fakt to nechápu. Pak se nemá člověk divit, že je tolik rozvodů. Chlap se v rodině udržuje tím, že manželka pro něj dělá pomyšlení a on se chová jak nabob. Proboha vzpamatujte se.Jak dlouho může vydržet vztah ve kterém žena slouží jen k ukojení chlapských potřeb. Dělá se mi špatně
.