Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@chee píše:
Ahoj, dělá mi problém můj přítel, kvůli tomu, že sex a orál nemá častěji tedy min. 1× denně. Jsme spolu skoro 9 let (30,27) a máme 1,5 letou holčičku. Před pár dny se kvůli tomu chtěl už rozejít, že prý to nemá budoucnost. Prý nemám zájem ohledně sexuálního života, přitom 3× 4× do týdne něco máme, ale to mu nestačí. Když to nemá jednou denně, tak se urazí jako třeba dnes ráno. Už nemůžu, přitom včera ráno jsem mu to dělala a měla v plánu mu to udělat i dnes večer, ale ne, on to neměl dnes ráno tak šlo vidět že je uražený a moc se mnou nemluvil a když odešel do práce bez pusy, tak hned mi to bylo jasné. A to před otěhotněním semnou spal max.2× týdně a po porodu se to úplně obrátilo. Nevímm co dělat, ubíjí mě ta jeho uraženost, kvůli tomu že třeba sním jenom 2 dny nic nemám, někdy není čas kvůli malé nebo jsem unavená. Jak to vidíte vy? Mám se snažit nebo to jenom on tak přehání?
přehání a má dobře nášlapnuto, aby časem nebylo nic. Přece tě takový nucený sex ani nemůže bavit nebo ano?
@bamba píše:
Naorál si zuby čistit nemusíš. Tomu blboňovi je to jedno bo nemá nos.
tak my se bavily o ranním sexu všeobecně. Ale i tak, když by po orálu následoval klasický sex, je to přece hygieničtější, ne? ![]()
@majdalenka20 píše:
Taky jsem dřív dala i 8 čísel za den… Pak se narodilo dítě a jsem občas ráda, když dáme 8 čísel za měsíc![]()
![]()
![]()
![]()
chuť by byla, ale síla…
![]()
a těch 8 čísel za den jsi dala s jedním partnerem? Teď nemoralizuju, ptám se čistě technicky, z hlediska mužské výkonnosti… ![]()
@juliettee píše:
@pe-terka hele, já podpatky nosím ale nižšíale mám doma i takový extrémy, ale právě jen do postele, tam je to stejně jedno
![]()
no já ež bych si to na sebe narafičila plus nějaký to prádýlko, vzbudí se nám dítě
. Mám radši spontánní sex, ale jednou za čas se obětuju a něco takovýho na sebe navlíknu
![]()
Příspěvek upraven 04.05.16 v 12:45
@majdalenka20 píše:
@pe-terka anoteď umírá už po prvním
![]()
![]()
stárne
![]()
můj byl taky výkonnější
Ale pořád dobrý, vzhledem k věku a okolnostem.
@chee píše:
Zkusim si snim o tom jeste promluvit vecer nejlepe teda po TOM, teda pokud jeste bude chtit.
No můj celkem vedl rozumnou debatu. Řekla bych, že i pochopil co jsem chtěla říct. I si dítě více bere i na celý den a mě nechá být.
Anonym Misa
@pe-terka tak to já ráda vymýšlím nový věci a ráda experimentuju, ale poslední dobou nějak dochází nápady tak mám co dělat
a hlavně potřebuju shodit pár kilo abych se při tom cítila líp
ne že bych byla tlustá, ale bývala jsem hubenější a cítila jsem se při tom líp
![]()
@evick2 píše:
Já jsem už asi paranoidní a příjde mi to jako trollnováček a hned takové téma… pokud ne omlouvám se
a doposud to bylo tedy jak? to jsi dělala? protože pokud je to jak píšeš takovýhle musí být od začátku vztahu, takže co, jak to bylo doposud?
Nebo se něco změnilo a začal třeba žárlit na dítě a vynucuje si pozornost
jak jsem psala, pred otehotnenim jsem to spise vyzadovala ja, casto me odmital, takze max. 2× tydne a nedtezoval si jako ted. Po porodu uz to pomalu zacalo. Vxzadoval to casteji a casteji ale me se moc zas nechtelo nebyla chut. Posledni pul rok uz mi to docela vycital, ze nejsem kreativni, ze mu jen 1× tydne udelam oral, sex jen 2× tydne. Ze nemam zajem. Ze by chtel casteji. Trichu se to zlepsilo i ja zacala mit vetsi chut ale kdyz nebyl cas kvuli male tak i 3 dny nic bohuzel. Pred mesicem zacal snad zarlit, coz predtim nikdy nedelal. A bylo to zas horsi on urazeny kvuli jednomu dnu, kdy nebylo nic a tim padem pak nebyl sex i tyden… No a pak pred par dny rekl ze to nema cenu ze to po sex. strance neklape. Promluvili jsme si ale dnes rano se asi zase urazil ze to rano nemel.
@chee se urazí jak malé dítě.. a když jste si promluvili tak jaké bylo jeho řešení? Žádný kompromis? Stálo se tedy něco mezi vámi ze začal žárlit? Nemůže být ten sex jen zástupný problém?
@pe-terka píše:
tak my se bavily o ranním sexu všeobecně. Ale i tak, když by po orálu následoval klasický sex, je to přece hygieničtější, ne?
Bylo to myšleno jako ironie
.
@JayLee píše:
když u neda co chces bude to hledat jinde takze bud bud epo jeho a bud emit jen tebe pac bude uspokojenej nebo to od tebe mit nebude co chce a bude to hledat i jinych
Tož tomu říkám řešení. Já teda nevím, ale copak má žena fungovat jako objekt pro uspokojení chlapa? Holt jsem starší ročník, ale zastávám názor, že se miluju pro potěšení obou, protože po sobě toužíme. Ne protože si chlap potřebuje vytřepat pytel. Mám svou hrdost a nepřistoupila bych na takové vydírání. Je to hnus.
@JayLee píše:
když u neda co chces bude to hledat jinde takze bud bud epo jeho a bud emit jen tebe pac bude uspokojenej nebo to od tebe mit nebude co chce a bude to hledat i jinych
Takže radíš, dělat to co si chlap přeje, jen aby nešel jinam?
@JayLee píše:
pokud si chce udrzet rodinou idylku tak anopochybuju ze s tim jak ho popsala, tak když nedostane co chce, tak ze by to nehledal jinde
mně by se takový chlap úplně zhnusil…tohle prostě nechápu..sex má být pro oba, ne že se někomu podřizuju, kdykoliv si pískne
@bamba píše:
Tož tomu říkám řešení. Já teda nevím, ale copak má žena fungovat jako objekt pro uspokojení chlapa? Holt jsem starší ročník, ale zastávám názor, že se miluju pro potěšení obou, protože po sobě toužíme. Ne protože si chlap potřebuje vytřepat pytel. Mám svou hrdost a nepřistoupila bych na takové vydírání. Je to hnus.
Máš pravdu. Jenže u chlapů je ta potřeba oplodňovat každý den tak veliká, že když nemůžou oplodňovat doma, tak většinou oplodňujou jinde. Tak to prostě je.