Uráží se kvůli sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59426
4.5.16 09:50
@radkka píše:
Ještě ne, nestraš 8o :mrgreen:

neboj, asi jak kdo no :lol:, bez dětí je to jiné no. S dětmi už se to musí víc plánovat, ale dá se. manžel už se těší až vali bude ve školce a tady celé dopoledne ticho, jen pes a ta stejně celé dopoledne prochrápe :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
4.5.16 09:51
@Anonymní píše:
a kdyby to udělal tak co… našla by sis jinou výmluvu proč to nejde.

V životě by to neudělal, už když má s něčím pomoci, tak to je o nervy. :zed:

• Citovat
  • Upravit
25179
@Markéta80 píše:
mě taky každý říkal že až budou děti sex bude téměř vzpomíka :mrgreen:, naštěstí ne :mrgreen: :mrgreen:, jasně no frekvence dolů šla, už neni čas to dělat kdykoliv. hodili jsme s manželem do stejné práce, stejné směny takže volno jsme měli společné :mrgreen: ale nestěžuji si :mrgreen: je fakt že na společném víkendu mimo náš byt to bylo jako kdysi :mrgreen: :mrgreen: a od září tady bude až moc klid celé dopoledne :mrgreen: :mrgreen:

Aaa, Vali půjde do školky, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl

@zoidberg A to by byla velká škoda, přijít o svou maličkost, takže si ho radši neklepítkuješ a na páření zase nemáš paní Zoidbergovou, že?

• Citovat
  • Upravit
17308
@juliettee píše:
@zoidberg no můj chlap si to taky někdy dělá sám, myslím že když ráno odejdu do práce tak si sám pomůže když to neudělám já, vstává totiž později.

Tak to se dá taky, v tom případě by ho ráno mohla zakladatelka alespoň povzbuzovat, jako třeba: „pořádně ho chytni“, „máš na to“, „to dáš“, „už to bude“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.16 09:53
@Markéta80 píše:
neboj, asi jak kdo no :lol:, bez dětí je to jiné no. S dětmi už se to musí víc plánovat, ale dá se. manžel už se těší až vali bude ve školce a tady celé dopoledne ticho, jen pes a ta stejně celé dopoledne prochrápe :mrgreen: :mrgreen:

No jo, to mi říkal kamarád, mají dvě děti, jedno ve škole, jedno ve školce a poprvé je poslali na prázdniny k babičkám… strašně se těšil, že budou konečně sami a pořádně si to užijí a nakonec to prochrápali u televize :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.16 09:55

@pe-terka :mrgreen: :mrgreen: jo už se všichni těšíme, jen jsme manželovi říkala že když byl Viki ve školce ta jsme otěhotněla s Vali :mrgreen:. To bude nádhera, až nezvyklé ticho. Viki ve škole, ráno odvedu vali do školky a pak s Tomem do jiné mš na druhém konci msta a pak žádné hlídání kde mam vali :mrgreen: :mrgreen:, manžel říkal že po noční a před odpolední můžeme relaxovat v posteli :mrgreen: :mrgreen:. Po tolika letech doma pravidelně ani jedno dítě, neskutečná představa a už se to blíží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 09:56

@zoidberg :mrgreen: :mrgreen: jako já vstávám každý den hodně brzo, takže bych spíš potřebovala povzbudit já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.16 09:57

@radkka :mrgreen: :mrgreen: chápu, ono je to fakt neskutečné ticho nikdo nic nechce :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
4.5.16 09:58
@sunshinegirl píše:
@zoidberg A to by byla velká škoda, přijít o svou maličkost, takže si ho radši neklepítkuješ a na páření zase nemáš paní Zoidbergovou, že?

Ne, paní není a ani nebude. Ještě bych pak musel řešit takové trable 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.5.16 09:59
@Markéta80 píše:
@pe-terka :mrgreen: :mrgreen: jo už se všichni těšíme, jen jsme manželovi říkala že když byl Viki ve školce ta jsme otěhotněla s Vali :mrgreen:. To bude nádhera, až nezvyklé ticho. Viki ve škole, ráno odvedu vali do školky a pak s Tomem do jiné mš na druhém konci msta a pak žádné hlídání kde mam vali :mrgreen: :mrgreen:, manžel říkal že po noční a před odpolední můžeme relaxovat v posteli :mrgreen: :mrgreen:. Po tolika letech doma pravidelně ani jedno dítě, neskutečná představa a už se to blíží :mrgreen: :mrgreen:

Tak to fakt závidím. Ten půldenní klid a žádné Mamíííííííííííí!!! Ale máš pravdu, z hlediska dalšího otěhotnění je to zrádné, taky s tím mám své zkušenosti :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
4.5.16 09:59
@juliettee píše:
@zoidberg :mrgreen: :mrgreen: jako já vstávám každý den hodně brzo, takže bych spíš potřebovala povzbudit já :mrgreen:

A co může být lepší pro povzbuzení po ránu, než hezky rozbušit srdíčko a zčervenat tvářičky úžasným orgasmem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
4.5.16 10:01

@zoidberg no asi nic lepšího neexistuje, ještě možná pořádný kafe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.16 10:03

@pe-terka další těhu nehrozí ale vlastně už od září se těšíme na letošní září, vali do školky nechce když zjistila že je tam s ní fakt nebudu :mrgreen:, vlastně po 10 letech, to bude nezvyk ale myslim že si na klid zvyknu brzo a víkendy budou náročné :mrgreen:. vali budu vyzvedávat až cestou s Tomem, takže po 15h :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.16 10:05

@zoidberg orgasmus po ránu to nevim teda :roll:, bych nevstala a usnula :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí