Uráží se kvůli sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
bamba
4.5.16 15:37

@chee Kup mu nafukovací anču. Prý má 3 otvory, to by mu mohlo stačit. Když bude hodný, tak mu ji můžeš podržet aby se moc necukala.Jo a dám ti ještě jednu radu. Párkrát ho kousni a dá pokoj.

• Citovat
  • Upravit
16694
4.5.16 15:39

@chee já ti nevím, ale asi bych byla taková mrcha, že bych mu řekla, že má pravdu. Že ten vztah za nic nestojí, protože ty z toho sexu vlastně nic nemáš a nebaví tě to dělat na povel. Asi by koukal. Ale je fakt, že takové chování by mě žralo natolik, že bych opravdu raději byla bez chlapa, než aby mě někdo manipuloval výhružkami do sexu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
4.5.16 15:46

@chee s tím bych ho poslala tam kam slunce nesvítí (i když tam vlastně chce, to radši nedělej :mrgreen:, né promiň, vím, že pro tebe to legrace není)
Pokud si tě alespoň malinko váží tak ať dá pokoj. :nevim: Abys to dostávala rozkazem, protože hošánek potřebuje polechtat ego ani náhodou :zed: nežijeme v otrokářství.. že žárlí s tím musí něco udělat on a ne, že ty mu ho každý ráno a večer přeblafneš (hroznej název já vím :oops: :mrgreen: :mrgreen: ) jen aby měl jistotu že přes den nepůjdeš za jiným.
Budete si muset promluvit, hlavně bez emocí, chápu že jestliže dříve jsi vyžadovala a najednou ne, tak je nejistý, ale až takhle? :think: to už je vážně moc.
A to že ti napsal kamarád no a? :nevim: Asi má tvůj přítel opravdu problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
4.5.16 15:51
@bamba píše:
@Adrasteia Jenže člověk by měl umět své sexuální pudy za staletí vývoje umět urédovat. Nepovyšovat je nad ostatní životní pudy(jídlo, pití).Co když žena je na ryzikáči, nebo nemocná, to jako má chlap právo jít se vytřepat jinam, bo ho ovládají pudy? To snad nemyslíš vážně. Pokud by to bylo tak, jak píšeš, museli bysme mít pochopení pro pedofily, nebo pro ty, co znásilní i vrah je hnán nějakým pudem. Pokud někdo neumí své pudy ovládat je nemocný.

Hm, staletí vývoje, řídit svoje pudy - to je ideální svět, ve kterém bohužel nežijeme. Ale ano, máš pravdu, muž už umí své sexuální pudy ovládat - rozuměj nevezme si na ulici nějakou ženu bez souhlasu, na kterou má právě chuť. Ale v praxi to nefunguje tak, že muži nadiktuji sex jednou za týden a on bude spokojený. Jasně že rozumný chlap na ženu netlačí, ale to neznamená, že se cítí v pohodě. Důležité je, aby vyslovil svá přání a rozumně se se ženou domluvil na kompromisu. To ale bohužel není případ zakladatelčina manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.5.16 15:53
@Kakika píše:
@chee já ti nevím, ale asi bych byla taková mrcha, že bych mu řekla, že má pravdu. Že ten vztah za nic nestojí, protože ty z toho sexu vlastně nic nemáš a nebaví tě to dělat na povel. Asi by koukal. Ale je fakt, že takové chování by mě žralo natolik, že bych opravdu raději byla bez chlapa, než aby mě někdo manipuloval výhružkami do sexu :nevim:

presne tak, rekla bych mu to same, mozna by panacek cumel jak pero z gauce… :zed:

• Citovat
  • Upravit
4263
4.5.16 15:54
@evick2 píše:
@chee s tím bych ho poslala tam kam slunce nesvítí (i když tam vlastně chce, to radši nedělej :mrgreen:, né promiň, vím, že pro tebe to legrace není)
Pokud si tě alespoň malinko váží tak ať dá pokoj. :nevim: Abys to dostávala rozkazem, protože hošánek potřebuje polechtat ego ani náhodou :zed: nežijeme v otrokářství.. že žárlí s tím musí něco udělat on a ne, že ty mu ho každý ráno a večer přeblafneš (hroznej název já vím :oops: :mrgreen: :mrgreen: ) jen aby měl jistotu že přes den nepůjdeš za jiným.
Budete si muset promluvit, hlavně bez emocí, chápu že jestliže dříve jsi vyžadovala a najednou ne, tak je nejistý, ale až takhle? :think: to už je vážně moc.
A to že ti napsal kamarád no a? :nevim: Asi má tvůj přítel opravdu problém :think:

Napsal kamarád??? Že by to bylo takhle jednoduché???!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
4.5.16 15:58

@Adrasteia Záleží na povaze. Mě kdyby chlap řekl jak často potřebuje sex a musíme se na tom domluvit, tak končí. Možná su divná, ale sex nepovažuju za potřebu vytřepání se chlapa.Pro mě znamená projev lásky, chtění být co nejvíc s tím druhým. Jsem osobnost a mám svou hrdost.
Koneckonců chlap má ruce a pokud je hnán nezvladatelným pudem, ať si poslouží sám.

• Citovat
  • Upravit
4263
4.5.16 16:04
@bamba píše:
@Adrasteia Záleží na povaze. Mě kdyby chlap řekl jak často potřebuje sex a musíme se na tom domluvit, tak končí. Možná su divná, ale sex nepovažuju za potřebu vytřepání se chlapa.Pro mě znamená projev lásky, chtění být co nejvíc s tím druhým. Jsem osobnost a mám svou hrdost.
Koneckonců chlap má ruce a pokud je hnán nezvladatelným pudem, ať si poslouží sám.

Máš pravdu. Jednou jsem řekl „jednou do roka“ a málem jsem končil. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.5.16 16:07
@Adrasteia píše:
Není to blbost. Sexuální pud prostě většinou vítězí nad rozumem. Příroda to (bohužel nebo bohudík? :think: ) zařídila tak chytře, že sexuální pud je u většiny mužů v určitém období života prostě silnější. Mohou to být dokonce i muži inteligentní, vzdělaní, muži, které své ženy milují, chovají k nim úctu, pomáhají a společné děti jsou pro ně všechno na světě. Někteří mají doma sexu dost, takže v pohodě. A ti druzí? Někdo to holt řeší milenkou, někdo se drží rozumu, ale je čím dál více frustrovaný a většinou se to odrazí negativně v jeho chování.
Tím se nezastávám zakladatelčina manžela. To je bohužel ještě nezralý urážlivý chlapeček a neumí svou situaci řešit s nadhledem a respektem k manželce.

tomu verim.. ale pokud jsou tedy inteligentni a rozumni mohlo by jim dojit, ze vynucovanim a urazenim se si dlouhodoby prisun sexu nezajisti, ze na to, aby byl casty oboustranny zajem se musi troche jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
4.5.16 16:20
@chee píše:
No zacal mi psat jeden znamy, pritel to zjistil. Hned mi rekl ze mu je jasne proc se mi zniceho nic ozval, ze me chce jen do postele… Pohadali jsme se, ja mu tvrdila ze ikdyby tak me je to jedno co ten znamy chce, mam svuj rozum a kontakt ukoncila. Od te doby me zacal trosku hlidat. Pritom jsem vetsinou js zarlila ale ted uz moc ne. Jeho reseni je takove ze chce aspon jednou denne neco. Ted bohuzel muzu jen pusou. Ja rekla ze se budu snazit. Tot vse ale vecer mu chci rict i moje reseni. Kompromis.

chtít může :mrgreen:. Já i manžel sex máme jako velkou součást života ale vždy když jsme byla těhotná byl zákaz a manžel to tak vzal, věděl že to nejde ;). nikdy by neřekl že chce alespon 1× denně. je fakt že nejvíc naposled jsme fakt musela jen ležet a manžel dělal úplně vše, do toho se staral o kluky no večer odpadnul velice rychle, říkal že tohle by dlouho nevydržel :mrgreen: :mrgreen: a říkal že na sex už ani pomyšlení neměl :mrgreen: a po porodu vždy že až se budu cítit tak že mam říct že on může kdykoliv :mrgreen: :mrgreen: ale věděl že dlouho nevydržim :mrgreen:. To by mohl zkusit že on chce alespon 1× denně, fajn at se zapojí v domácnosti a pak bude větší nálada a víc času :lol: ale ne že bude vše na mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
4.5.16 16:25

Možná to jako muž vidím špatně, možná jsem mimo mísu, ale řekl bych, že páníček zakladatelky si trošku plete pojem partnerství se sexuálním otroctvím. Žena v rodině přece není od toho, aby na písknutí splnila vše, po čem ten její ředitel zeměkoule/patřičně hloupý a jednoduchý/ touží. Kdyby se nad sebou zamyslel, kdyby si uvědomil, jak mocné afrodisiakum je pro ženu mužova pozornost, láska, podpora, pomoc v domácnosti, slušnost, laskavé slovo, nečekaný dárek v podobě byť jen jednoho karafiátu, nemusel by zcela jistě o nic prosit. Takovému muži žena vyhoví ráda a s láskou. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
4.5.16 16:25
@Adrasteia píše:
Hm, staletí vývoje, řídit svoje pudy - to je ideální svět, ve kterém bohužel nežijeme. Ale ano, máš pravdu, muž už umí své sexuální pudy ovládat - rozuměj nevezme si na ulici nějakou ženu bez souhlasu, na kterou má právě chuť. Ale v praxi to nefunguje tak, že muži nadiktuji sex jednou za týden a on bude spokojený. Jasně že rozumný chlap na ženu netlačí, ale to neznamená, že se cítí v pohodě. Důležité je, aby vyslovil svá přání a rozumně se se ženou domluvil na kompromisu. To ale bohužel není případ zakladatelčina manžela.

Ty seš chlap? To chceš říct, že žena má dělat všechno možné aby byl chlap v pohodě? Jestli je v pohodě žena není důležitý? HMMMMMMM

• Citovat
  • Upravit
bamba
4.5.16 16:26
@smutny klaun2 píše:
Možná to jako muž vidím špatně, možná jsem mimo mísu, ale řekl bych, že páníček zakladatelky si trošku plete pojem partnerství se sexuálním otroctvím. Žena v rodině přece není od toho, aby na písknutí splnila vše, po čem ten její ředitel zeměkoule/patřičně hloupý a jednoduchý/ touží. Kdyby se nad sebou zamyslel, kdyby si uvědomil, jak mocné afrodisiakum je pro ženu mužova pozornost, láska, podpora, pomoc v domácnosti, slušnost, laskavé slovo, nečekaný dárek v podobě byť jen jednoho karafiátu, nemusel by zcela jistě o nic prosit. Takovému muži žena vyhoví ráda a s láskou. :kytka:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
107638
4.5.16 16:29
@Kakika píše:
@chee já ti nevím, ale asi bych byla taková mrcha, že bych mu řekla, že má pravdu. Že ten vztah za nic nestojí, protože ty z toho sexu vlastně nic nemáš a nebaví tě to dělat na povel. Asi by koukal. Ale je fakt, že takové chování by mě žralo natolik, že bych opravdu raději byla bez chlapa, než aby mě někdo manipuloval výhružkami do sexu :nevim:

Naprosto souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
4.5.16 16:32
@zoidberg píše:
Zakladatelka nejspíše zas takovou láskou neoplývá, to by si tu nestěžovala. Jako je třeba vyčistit si zuby, tak je třeba odtlakovat přítele ;)

Ale to zvládne oboje sam..nebo ty cistis přítelkyní zuby :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí