Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radkka píše:
Nemáme je kam umístit, máme oba dvě zaměstnání a já ještě poslední rok školyAle kvůli sexu si přivstaneme.
Jo tak
Nezlob se, že se tak vyptávám, ale fakt mi to vrtá hlavou
2× denně
![]()
Mně už by to snad ani nebavilo
mít to tak často.
@chee píše:
@pe-terka příijde z práce většinou kolem 4, o malou se stará, ale ne nějak moc. Když nestíhám pomůže mi. a o moje sex. uspokojení jsme se taky bavili, a to teda je slabé.Říká že 80% vztahu je ten sex. Jinak nic jiného mu nechybí a je docela spokojen se vztahem na pár drobností.
Pokud sex i vztah funguje, je to mnohem méně procent. Pokud nefunguje, tak to má v hodnocení mnohem větší význam a pak to dělá 80% spokojenosti.
Jak se říká, sex není ve vztahu až tak důležitý a zásadní dokud funguje a panuje spokojenost. Když neklape, najednou jakoby se všechno točilo kolem sexu a byl to nejdůležitější.
@demian píše:
@chee Pokud je podle něj 80% vztahu sex, tak ok. Ať to platí pro oba.
Ne, že 80% vztahu je sexuální uspokojení muže a žena má smůlu.Příspěvek upraven 04.05.16 v 09:29
No ono to v překladu znamená, že když si bude platit den co den prostitutku, tak s ní má z 80% už vztah
![]()
Měla jsem kolegyni a ta byla schopna kvůli sexu vyhnat děti ven i vmrazu. Dokonce o tom ráda hodně mluvila. ![]()
Já jsem už asi paranoidní a příjde mi to jako troll
nováček a hned takové téma… pokud ne omlouvám se ![]()
a doposud to bylo tedy jak? to jsi dělala? protože pokud je to jak píšeš takovýhle musí být od začátku vztahu, takže co, jak to bylo doposud?
Nebo se něco změnilo a začal třeba žárlit na dítě a vynucuje si pozornost ![]()
@sunshinegirl píše:
@zoidberg Já myslím, že by to mělo být z lásky a užít by si to měli oba. Ne aby to zakladatelka „dala“ jako jakoukoliv jinou domácí práci, třeba umývání nádobí.
Zakladatelka nejspíše zas takovou láskou neoplývá, to by si tu nestěžovala. Jako je třeba vyčistit si zuby, tak je třeba odtlakovat přítele ![]()
@Premek_Orac píše:
@chee Jako dobrou zprávu vidím, že po devítiletém vztahu jsi pro něj sexuálně přitažlivá. Jako špatnou, že není tolerantní vůči tvé nižší potřebě. Tadynepomůže nic jiného, než si o tom promluvit.
Ještě by tedy bylo zajímavé vědět, jak by se partner zachoval, pokud bys mu jednou denně strčila před pusu svoji mušličku…
No přesně.
Taky bych mu každý den říkala, že chci okamžitě uspokojit.Jak by se mu to líbilo?
Orál je na Vánoce a na narozeniny, tak nevím, co vyšiluje
![]()
Příspěvek upraven 04.05.16 v 09:32
@sunshinegirl píše:
@andelka83 Jako že 2 dny bez sexu jsou pro chlapa tragédie, jo?
Tragédie ne, ale projevuje se to. Ne u všech, ale výjimka to není. Pro mě je taky ideál co dva dny.
@chee píše:
@pe-terka příijde z práce většinou kolem 4, o malou se stará, ale ne nějak moc. Když nestíhám pomůže mi. a o moje sex. uspokojení jsme se taky bavili, a to teda je slabé.Říká že 80% vztahu je ten sex. Jinak nic jiného mu nechybí a je docela spokojen se vztahem na pár drobností.
Pořádně si přečti, co jsi napsala, a zamysli se
…Vnímáš tu nerovnováhu mezi tím, co on do vztahu investuje a co po tobě žádá?
@zoidberg Tak takhle bych nefungovala ani omylem. Prostě nechci tak nechci, máš ruce.
@sunshinegirl Dobrý:D
Takhle jsem to nemyslela…jen přistoupit na jeho argument a hru a požadovat od něj totéž, co požaduje on od ní. Schválně, jak dlouho by ho to drželo;)
@SarkaNovo píše:
Jo takNezlob se, že se tak vyptávám, ale fakt mi to vrtá hlavou
2× denně
![]()
![]()
Mně už by to snad ani nebavilomít to tak často.
V pohodě
Mě to baví, manžela snad taky. I když říkal, že si fakt odpočinul, když jsem byla dva týdny pryč
![]()
S dětmi je to samozřejmě komplikovanější, jen jsem chtěla říct, že jeho frustraci rozumím, i když říct mi manžel, že CHCE (a prostě to tak bude, jestli ne, tak se nafoukne) aspoň jednou denně sex nebo orál, tak mu neudělám asi nic, chová se jako malé dítě ![]()
@demian Já bych mu po té větě o 80% vytáhla z účtu pár tisíc a řekla „běž si budovat vztah“ a jestli by šel za šlapkou, tak by skončil, večer by měl před dveřma tašku s věcma a na ní připlou cedulku: „tady máš zbylých 20%“
Zaprahnout vic doma nebo do domacich praci, abys ty nebyla unavena a po par dnech ho to prejde…