Uráží se kvůli sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25179
4.5.16 09:22
@radkka píše:
Upřímně mám velkou sexuální potřebu a proto chápu frustraci, která vzniká, když tě někdo odmítá a sexu říká „něco bylo“. Na druhou stranu se tvůj partner chová jako malé dítě, když se takhle uráží, měli byste si spolu promluvit jako dva dospělí lidé. Btw po dvou dnech bez sexu začínám být také podrážděná, naštěstí mi to s manželem nehrozí :lol:

Jé, kde jsou ty časy, kdy jsem zvládali i několikrát denně :mrgreen:. Jestli ti ten apetit vydrží i po letech, po dětech a chlap bude stíhat, máte můj obdiv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
4.5.16 09:24

Tak zakladatelko těch pět minut ráno snad dáš, ne? Nebo chceš chlapa pouštět do práce s tvrdým? To není dvakrát rozumné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.16 09:25
@pe-terka píše:
Jé, kde jsou ty časy, kdy jsem zvládali i několikrát denně :mrgreen:. Jestli ti ten apetit vydrží i po letech, po dětech a chlap bude stíhat, máte můj obdiv :palec:

To se teprve uvidí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.5.16 09:25

@radkka
Raduš, OT: máte děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
4.5.16 09:26

@zoidberg Já myslím, že by to mělo být z lásky a užít by si to měli oba. Ne aby to zakladatelka „dala“ jako jakoukoliv jinou domácí práci, třeba umývání nádobí.

• Citovat
  • Upravit
bamba
@chee píše:
Mluvit o tom nechce když se urází, ale před pár dny jsme si o tom promluvili a prostě mi řekl že chce min. 1 x denně sex nebo orál. On má fyzicky náročnou práci, tak rád by chtěl večer relax. Ano chová se jako malé dítě, ale už jsme si o tom všem promluvili. Možná se ráno urazil, že jsem byla na mobilu v posteli a než abych se mu věnovala tak jsem čučela do něho. A to mi včera řekl že ráno orál má nejraději a já mu udělala tohle. No nevím.

Už se tě někdy zeptal, co chceš TY a co máš TY nejraději? Je to neskutečný sobec.

• Citovat
  • Upravit
48

@pe-terka příijde z práce většinou kolem 4, o malou se stará, ale ne nějak moc. Když nestíhám pomůže mi. a o moje sex. uspokojení jsme se taky bavili, a to teda je slabé.

Říká že 80% vztahu je ten sex. Jinak nic jiného mu nechybí a je docela spokojen se vztahem na pár drobností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32941
4.5.16 09:27

Asi potřebuje od tebe víc pozornosti.
Já když jsem viděla, že konečně můžeme mít čas na sebe, a chlap radši cumel do pc na kraviny, tak jsem se taky cítila blbě. Protože nikdy člověk neví, kdy zas příležitost bude, a pro chlapa jednou ráno a podruhé druhý den večer a ještě možná ( když dítě nebo fyzicno dovolí), jsou dva dny i víc a může to být frustrující.
Ale též souhlasim, že by se měl snažit i on, abys měla chuť a energii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.5.16 09:27
@SarkaNovo píše:
@radkka
Raduš, OT: máte děti?

Nemáme je kam umístit, máme oba dvě zaměstnání a já ještě poslední rok školy :mrgreen: Ale kvůli sexu si přivstaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
4.5.16 09:28
@chee píše:
@pe-terka příijde z práce většinou kolem 4, o malou se stará, ale ne nějak moc. Když nestíhám pomůže mi. a o moje sex. uspokojení jsme se taky bavili, a to teda je slabé.Říká že 80% vztahu je ten sex. Jinak nic jiného mu nechybí a je docela spokojen se vztahem na pár drobností.

No bodejď by nebyl spokojen, když si vydupe každý den orálek a ty mu vyhovíš.
Ty jo, takovýho chlapa bych nesnesla, i jak píšeš - že tvé uspokojení je slabé. Myslí jen a jen na sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1607
4.5.16 09:29

@chee Pokud je podle něj 80% vztahu sex, tak ok. Ať to platí pro oba.
Ne, že 80% vztahu je sexuální uspokojení muže a žena má smůlu.

Příspěvek upraven 04.05.16 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287

@chee Jako dobrou zprávu vidím, že po devítiletém vztahu jsi pro něj sexuálně přitažlivá. Jako špatnou, že není tolerantní vůči tvé nižší potřebě. Tadynepomůže nic jiného, než si o tom promluvit.
Ještě by tedy bylo zajímavé vědět, jak by se partner zachoval, pokud bys mu jednou denně strčila před pusu svoji mušličku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426

@chee a jak se snaží on? pomáhá doma? nebo jen čeká :roll: Pokud se nesnaží tak bych vyčkávala, at je klidně uražený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl

@andelka83 Jako že 2 dny bez sexu jsou pro chlapa tragédie, jo? :think:

• Citovat
  • Upravit
48

@SarkaNovo Možná? :D zeptám se ho

• načítám...