Manželka se neumí oblékat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2529
10.11.23 07:51

Tak ji go dej jako darek, posli ji ke stylisce, budou vanoce..dej ji to pod stromecek, zaobal to jakoze rada se oblekas a nakupujes, napadlo me, ze by se ti to mohlo libit, ted to pry leti..s nejakou poukazkou na koupi obleceni, mne by to neurazilo, naopak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 07:52
@Arturie píše:
Výhoda je taky v tom, ze ty šaty jsou ze strečoveho splyvaveho materialu, Takze nezmolkovati, neoperou se. Nerada nakupuju. Takze některý oblíbeny mam roky. Teď jsem pulroku v novém zaměstnání, takze lidi šaty neznaj a chválí mi je. Tuhle na me generalni, mmch moc hezky chlap, už od dveří hulakal “pekny šaty”.

Foto? Fakt by mne to zajímalo, když tolik pochval!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
10.11.23 08:11
@Veselej kluk píše:
Foto? Fakt by mne to zajímalo, když tolik pochval!

Jsou často hodne barevný, nápadný. Ale mam do toho nohy a prsa, libi se mi to, tak to nosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 08:20
@Arturie píše:
Jsou často hodne barevný, nápadný. Ale mam do toho nohy a prsa, libi se mi to, tak to nosím.

Aha rozumím, takže nejde o šaty ale o prsa. To je prostě chlapská první signální, šaty za to opravdu nemohou :P A pro mne zrovna něco, co bych osobně vůbec neocenil, naopak. Hned si u takových šatů řeknu aha, tak ta chce chlapy utáhnout na nudli :-) Ale vím, že hodně chlapů tohle bere.

Příspěvek upraven 10.11.23 v 08:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 08:22
@Arturie píše:
Jsou často hodne barevný, nápadný. Ale mam do toho nohy a prsa, libi se mi to, tak to nosím.

Já čekal něco takového ;-) Joooo, jsem asi romantik :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
10.11.23 08:27
@Veselej kluk píše:
Aha rozumím, takže nejde o šaty ale o prsa. To je prostě chlapská první signální, šaty za to opravdu nemohou :P A pro mne zrovna něco, co bych osobně vůbec neocenil, naopak. Ale vím, že hodně chlapů tohle bere.

Proto jsem se zakladatele ptala, jakou ma žena postavu. My prsaty nemůžeme nosit veci ke krku, nedejboze rolaky. To ti strašně přidá kila. Neni to jen o barvach, i když jako fotografka muzu potvrdit, ze ta barevná typologie je moc dulezita. Ja jsem třeba zimní typ, černoši, cikani, Takze mi slusi barvy cervena, tyrkysová, smaragdova. V tomhle by manzelce zakladatele (jestli existuje) mohla opravdu vizazistka pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
10.11.23 08:30
@Veselej kluk píše:
Já čekal něco takového ;-) Joooo, jsem asi romantik :P

Jenže tahle ma 50 kilo i s posteli. Tohle si na sebe nemůže vzít 70 kg zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.11.23 08:30
@Arturie píše:

Tak tohle fakt není o šatech, už jen ty fotky cílené na kozy :lol: :lol: To bys na sobě mohla mít jutovej pytel, ale když budeš mít takovej výstřih, tak se komplimentů od chlapů dočkáš tak jako tak :lol: :lol: Já přesně tohle upoutávání pozornosti nemám ráda. Radši bez komplimentů, než prvoplánově na kozy. A ne, není to závist, sama mám velká a pěkná prsa, ale takhle na odiv je nedávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 08:31
@Arturie píše:
Proto jsem se zakladatele ptala, jakou ma žena postavu. My prsaty nemůžeme nosit veci ke krku, nedejboze rolaky. To ti strašně přidá kila. Neni to jen o barvach, i když jako fotografka muzu potvrdit, ze ta barevná typologie je moc dulezita. Ja jsem třeba zimní typ, černoši, cikani, Takze mi slusi barvy cervena, tyrkysová, smaragdova. V tomhle by manzelce zakladatele (jestli existuje) mohla opravdu vizazistka pomoct.

To určitě ano, dobrá vizážistka určitě.

Nevím, jaké trápení máte s velkými prsy, to uznávám. Já ale když vidím prsa málem ven a tygří šaty, tak se otáčím o 180 stupňů a prchám :P Za mne nejnižší forma oblékání žen. A to nejsem puritán. Omlouvám se, nechci být zlej, myslím to obecně.

Příspěvek upraven 10.11.23 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 08:31
@unuděná píše:
Tak tohle fakt není o šatech, už jen ty fotky cílené na kozy :lol: :lol: To bys na sobě mohla mít jutovej pytel, ale když budeš mít takovej výstřih, tak se komplimentů od chlapů dočkáš tak jako tak :lol: :lol: Já přesně tohle upoutávání pozornosti nemám ráda. Radši bez komplimentů, než prvoplánově na kozy. A ne, není to závist, sama mám velká a pěkná prsa, ale takhle na odiv je nedávám :lol:

:kytka: :kytka: :kytka: Hurá, jsou tu i romantičky :dance:

Příspěvek upraven 10.11.23 v 08:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
10.11.23 08:32
@Veselej kluk píše:
To určitě ano, dobrá vizážistka určitě.Nevím, jaké trápení máte s velkými prsy, to uznávám. Já ale když vidím prsa málem ven a tygří šaty, tak se otáčím o 180 stupňů a prchám :P Za mne nejnižší forma oblékání žen. A to nejsem puritán.

Souhlas. Vůbec ty zvířecí vzory v kombinaci s kyprými křivkami - prostě to působí šíleně lacině :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
10.11.23 08:33

Žiju v Praze, po lidech moc nekoukám. Sem tam potkám chlápka v šatech, nevidomou dámu v zimě bez bot, nedávno na nehtech vedle mě seděl pán a chtěl ty gelový nehty opravdu dlouhý a špičatý. Ten mě lehce zaujal to jo. Všímám si teď jen módy puberťaček, připadá mi to hrozně uniformní.
Ale to je asi tak všechno, v jiných zemích chodí lidi do obchodu i v pyžamu nebo v kostýmu. :nevim:
Nech ji žít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18791
10.11.23 08:34
@Kfětoslava píše:
Narvaná řiť v legínách a ty legíny nacpané mezi půlky. To mě vždy šokne bez ohledu na postavu

A ještě takové kde mají zvrasneni na zadku aby to ještě víc zajelo dovnitř. Me to prijde jako řitní vrásky… nejspi vidět, tak ukážou ze je tam fakt mají :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
10.11.23 08:35
@Dollorres píše: Žiju v Praze, po lidech moc nekoukám. Sem tam potkám chlápka v šatech, nevidomou dámu v zimě bez bot, nedávno na nehtech vedle mě seděl pán a chtěl ty gelový nehty opravdu dlouhý a špičatý. Ten mě lehce zaujal to jo. Všímám si teď jen módy puberťaček, připadá mi to hrozně uniformní.
Ale to je asi tak všechno, v jiných zemích chodí lidi do obchodu i v pyžamu nebo v kostýmu. :nevim:
Nech ji žít

Puberťačky teď jedou bezdomovecký styl mi přijde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24259
10.11.23 08:35
@Veselej kluk píše:
To určitě ano, dobrá vizážistka určitě.

Nevím, jaké trápení máte s velkými prsy, to uznávám. Já ale když vidím prsa málem ven a tygří šaty, tak se otáčím o 180 stupňů a prchám :P Za mne nejnižší forma oblékání žen. A to nejsem puritán. Omlouvám se, nechci být zlej, myslím to obecně.

Příspěvek upraven 10.11.23 v 08:32

V pořádku. Mam rada sebevědomé muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí