Manželka už mě nemiluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
17.11.11 14:01
Laaja píše:
Emilie, postihla mě mateřská demence a musela jsem si to najít na wikipedii :mrgreen: tak už se chytám a dávám za pravdu.

Vono vůbec, kdo ví jak to je. Jak to všechno je. Kdoví jestli jsou na Měsíci stopy … :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.11.11 19:32
Gjoa píše:
Goofiku - doporučuji ti přečíst knížku „5 jazyků lásky“ od Garyho Chapmana - http://centurion.signaly.cz/…jazyku-lasky
  • možná je to přesně rada pro vás - máte se oba v podstatě rádi, ale nedokážete si to vzájemně vyjádřit - a pak má jeden nebo dokonce oba partneři pocit, že je ten druhý nemiluje - přitom tomu tak není… Mě ta kniha přijde hrozně logická a úplně jsme se v tom s manželem našli, já se cítila nemilovaná, protože on se mě nedotýkal… přitom on mě miluje, ale vyjadřuje mi lásku službami… vůbec nechápal, proč si myslím, že mě nemiluje a nechápal, jak ze mě jedno pohlazení v kuchyni u linky může udělat šťastnou a zamilovanou ženušku :-)
přečti si tu knihu a pak ji dej přečíst své ženě - třeba si jen nerozumíte v tom, jak jeden druhému vyjadřujete lásku :-) hodně štěstí

Děkuji za tip.Myslím že v tomhle ale problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.11.11 19:35
Laaja píše:
No ženské, já se nějak v těch všech radách ztratila a hlavně mi přišlo, že už jste dost ulítli jinam. Viz.katalyzátor. jeho rady mi přišly, jako příspěvky do filozofické diskuze o jsoucnu a neuchopitelnosti bytí a s realitou to nemělo nic společného. A že jsem si hodin na filozofii odseděla až to nebylo hezké.
Jinak goofíku, stojím při tobě a fandím ti, snad to s vámi dobře dopadne.
A vím, že bydlení jsi řešit nechtěl, ale i tak by ses nad tím měl zamyslet a popřemýšlet. Ten váš systém se mi zdá dost zvláštní a jednou by se mohlo stát, že zapláčeš nad výdělkem. Platit cizí byt a nemít žádnou záruku, že bude jednou tvůj se mi moc nelíbí a nepřistupovala bych na to. Ale to je opravdu na tobě. A byty s hypotékou se prodávají běžně, jak tu někdo psal, to není problém.

Jsem si vědom,že bydlení je vážně nepodchycené.Budu to muset pořešit,i když to s manželkou dobře dopadne.V první řadě chci ale vyřešit svoje manželství… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
17.11.11 19:37
Emilie píše:
zuzalunka píše:
Emilie píše:
Bré ráno,přemýšlela jsem včera večer o této situaci (věnovala jsem se rodině, nebyla jsem on-line), a jak se říká, ráno moudřejší večera. Jsem opravdu ze srdce ráda, že si zakladatel promluvil se svou manželkou. Mé postřehy tak, jak jsem to včera přislíbila, byly byly dnes opravdu zcestné.
Jen se tady vykrucujes a kdyz uz mas rozebrat to co jsi tady hlasala, tak Ti najednou dosla fantazie, co? Kecy,kecy, kecy. Delas ze sebe desne chytrou. :lol:
Myslím, že ne. Teda s tou fantazií. Co se týče toho dělání si ze sebe chytrou - no, hloupou ze sebe dělat nebudu :nevim:
Ženský,hlavně se nehádejte! :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
24.11.11 10:16

...

Lisbeth: Dobrý den, nějak ten Váš příspěvek o mne teprve teď doceňuji. Fízl mezi demonstranty, psala jste, no to mi teda neznělo moc příjemně; ale jda po tom napadlo mne, že jsem tu v tu chvíli byl vlastně muž mezi ženami - a k tomu se hlásím.
Nereagoval jsem hned, protože jsem se soustředil na goofika (neumím ten ženský multitasking :-)) a teprve teď si z odstupu čtu všechny reakce, a myslím, že diskuse nebyla špatná. Třeba i k něčemu povede ve skutečnosti. A já se musím zamyslet nad tím, co s tím svým mužským hlasem, kdy mu nechat zaznít - je přeci jenom trochu jiný … Co si třeba myslíte o tom Vy, Lisbeth? Můj hlas bude vždycky trochu jiný, kdy o něj stojíte a kdy ne?
Díky a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.11 12:17

proc uz me nemiluje

Dobry den potrebuji poradit mam krasnou zenu a tri krasny zdravi deti.jsem sni 15let a nikdy nebyl problem as prave ted asi 4 mesice ,jezdil jsem pracovat ven a spaval jsem tam, drel jak debil nevidel jsem rodinu a bylo me smutno ale nic jsem nevedel cose deje doma.kdyz jsem skoncil zaclo peklo rekla my ze me uz nemiluje ,ze jsem se kni odcizil a ma semnou problem spat meto trapilo a trapi doted porad ji miluju a kdyz jsem se ji ptal tak vybuhla nevim proc a co mam delat bylo by to jiny kdyby nebyly deti .vim hadky jsou vsude ale pak to usmirovani je krasny. kazdy dela chyby nikdo neni perfektni , ja uz nemuzu trapim se anechci odejit ale nechci tak zit a hrozny je ze spime vedle sebe ona me rika zeme nevyhazuje ale ueto nebude jak driv jase ptal cosem udelal spatne proc vidim ji to na ocich ze je konec,a zeme nechce ublizit ale toje bolest ze potrebuje pauzu vcera sme se milovali po 4 tydnech asi jenom proto aby my bylo lip nebylo to hezky comam delat poradtemy,bolito kdyz jetak studena achladna a namilujeme myslim nato kazdy den a na nase deti comam delat.

• Citovat
  • Upravit
77
19.12.11 22:26

Dobrý večer
Takže naše manželství je u konce.Situace se nijak nezlepšovala i když jsem se snažil dát manželce prostor a čas.Naši šanci jsme propásli a manželka už se zamilovat nedokáže.I když říká,že by moc chtěla a všechno jí mrzí,tak už to prostě nejde.Žít vedle sebe jako bratr a sestra ani jeden nechceme a čekat na zázrak taky ne.Oba víme,že chyba byla na obou stranách a nic si nevyčítáme.Rozcházíme se v dobrém…
Děkuji za rady a snahu pomoci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5140
29.12.11 22:20

Goofiku moc mě to mrzí a do NOvého roku ti přeji at se se vším vyrovnáš a seš štastný a spokojený brzo s nějakou jinou správnou ženskou :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
1.1.12 12:35

Goofiku, to je mi moc líto. Tak aspoň přeji hodně štěstí do budoucna a drž se, bude líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolega
2.1.12 14:22

Gratulace!

Gratuluji ke šťastně ukončenému vztahu a hlavně, že se vám to povedlo tak rychle. Snad jen podotknu, že jsem celou diskuzi bedlivě pročetl, protože se v úplně té stejné mizérii nacházím taky. Bohužel u mě to trvá už 1,5 roku - proto ta gratulace, neboť k Vašemu řešení sem se měl rozhoupat už před hodně dávnou dobou. Rovněž děkuji všem přispěvovatelům za jejich podměty - dost to zabedněnýmu chlapovi (mně) otevírá oči :)

• Citovat
  • Upravit
20518
3.1.12 08:09

Goofíku, to je mi upřímně líto. Bohužel se tak potvrdilo to, s čím jsem vyrukovala na Tebe v opozici já. Fakt mně to mrzí. Opravdu bych byla radši, kdybys měl pravdu Ty a vaše manželství se zachránilo. Naštěstí jak píšeš, rozcházíte se v dobrém, tak to časem zkus vnímat jako start pro něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ali.sebi
15.1.12 12:37

stejné...

goofy, máme to doma stejné, jen já jsem žena a on muž. řekl mi, že už mě nemiluje a já se s tím nemůžu smířit. začalo to ale, když začal mít finanční problémy veliké, narodilo se nám miminko a já měla nervy nadranc a on také. včera mi opět řekl, že už mě nemá rád a nezáleží mu na mě. říká to tak moc chladně, hrozně to bolí a mám pocit, že jsem jen v hrozném snu. nevím, co mám dělat. nechci to ukončit, nemám na to sílu, protože i po deseti letech ho pořád miluju a nechápu, jak on může nemilovat. :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
ali.sebi
15.1.12 12:38

je to taková bolest, jakobych umírala, jsem už hdoně vyčerpaná, ale stále držim, stále doufám a jen silou vůle na to tu sílu mám.

• Citovat
  • Upravit
2745
15.1.12 20:56

ano, jako by něco podstatnho ve Vás umíralo, je to chladné a necitelné …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 23:15

Tak prakticky úplně stejnou situaci jako autor příběhu řeším i já. Akorát v tom není byt. Taky jsme mladí. ěna mě přestala milovat. Jsme spolu ceklem 5 let z toho 2 roky manželé. Tato „krize“ trvá již půl roku. Jsem z toho unaven a vyčerpán. Cítím, že jsem na vztah sám. Asi odejde, ale já už nemám sílu ji v něčem bránit. Nechám ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí